Aquila Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Оххх как ще изгорите с тоя визин, и то в буквалния смисъл. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 (edited) ..... Ще съм благодарен ако можеш да разясниш за Визина. Употребявал съм го за кратко време, но суши прекалено очните ябълки и следват възпаления от одрасквания от прашинки и попаднали в окото косъмчета от миглите. В момента предпочитам Окулотек Гел (Ocuoltect Gel). Той съдържа парафин и смазва очната ябълка, и макар че пише че е за сухи очи, намалява ответната реакция срещу студа - очите сълзят по малко. И при него правилото е че 30 дни след отварянето се хвърля, иначе следват жестоки възпаления. Edited December 10, 2008 by wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Има ли начин да се блокират SMS-ите от определен номер? За съжаление май няма начин. Преди време се бях интересувала от този въпрос - с нулев резултат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Ти опита ли изобщо да влезеш, то си пише "профилактика" Опитах, но се надявах да ми отговори някой не до толкова заблуден от конспирацията, наречена "тридневна профилактика" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 (edited) Ами то и няколко торент сайта затвориха тия дни. Зарта, още два три други. Нещо са ги нагънали. Пробвай с VISINE капките са нещо от сорта на изкуствени сълзи. На мен лично ми помагат доста а и не са никак скъпи. само 11лв са.Но срокът им на годност е 30 дни след отварянето им. Те ако са изкуствени сълзи, значи са нещо по-скоро за "сухи" очи и да смазват очната ябълка. Или се бъркам. Ако не, значи не ми трябват. Че при мен "смазването" ми идва в повече, отколкото по-малко. Edited December 11, 2008 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Опитах, но се надявах да ми отговори някой не до толкова заблуден от конспирацията, наречена "тридневна профилактика" Тридневна MY ASS. Вече гони седмица. Днес отново има бележка! Звучното "В ремонт" краси фронта на фона реклами... Пълни смешници... Поне този път осъзнаха, че е много тъпо да поставяш срокове на пускане без да ти е ясно на теб самия кога може да пуснеш нещо. Има напредък... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Каква е цената на нафтата днес?Преди 2 дни гледах 1.89, но ми казаха, че се е качила?Каква е логиката да се качва, като от 1 месец насам цените на горивата не са спряли да падат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 (edited) Каква е цената на нафтата днес?Преди 2 дни гледах 1.89, но ми казаха, че се е качила?Каква е логиката да се качва, като от 1 месец насам цените на горивата не са спряли да падат? цените на горивата в България се покачват,защото поскъпва това,с което ги разреждат Edited December 11, 2008 by edeam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 То в нашата държава кое ни е логично? Цяла Европа бута лихвите, за да стимулира бизнеса да се раздвижи, ние тука вдигаме лихвите, та никой на не вземе и стотинка кредит, а балъците, дето сме теглили още по-трудно да можем да ги изплащаме старите. За няколко месеца от близо 150$ барела сега е под 50, ама горивото да е паднало много? То за литър гориво държавата прибира близо 1лв акцизи, такси и т.н. Как да падне? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Тряа ми магазин с адски голям избор от плюшени играчки! ПОМОЩ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Едно време в Сани в Тракия имаше някакви. Също така до пицария Годзила на главната отстрани имаше едно скатано тясно магазинче с много играчки. Ама, чак адски голям, не се сещам да имаме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Бившия магазин Transfer 111, на ъгъла до Формулата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Тряа ми магазин с адски голям избор от плюшени играчки! ПОМОЩ! Пробвай Хипо Ланд, до МЕТРО, преди JUSK.... Там има най-много играчки и то ВСЯКАКВИ... Може да откриеш и плюшени много....Пак ли ще зарибяваш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 или ше се помирява нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Искам да направя на хлапето подарък конструктор, ама електротехнически или физически. Такива, дето да се правят разни схемички или пък физични опити. Детето е във втори клас и не е необходимо някакво супер високо ниво. Някой знае ли къде мога да намеря такъв конструктор? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 @mirca няма да помирявам. Там приключи. Тряа да си изпрося златна карта за Верди... Ииии за това... @datonik Мерсиииииии Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 @mirca няма да помирявам. Там приключи. Тряа да си изпрося златна карта за Верди... Ииии за това... значи трябва да ти се помогне на всяка цена! После там ще правим сбирките на форума и ще използваме намалението всички Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Ето Ви един много странен въпрос: случвало ли Ви се е по време на интервю за работа да Ви зададат следния въпрос: Ти какво искаш да работиш за в бъдеще? Какви са ти целите? С какво искаш да се занимаваш? Бил съм на доста интервюта и до сега нито са ми задавали въпроса, а и най лошото никога не съм си задавал аз въпроса. Та мислих доста време и нищо не ми дойде на ум. Искам да Ви попитам ако някой си е задавал и той това, та има ли някакви интернет тестове на БЪЛГАРСКИ за тази цел? Правиш теста и те ти казват според тях в каква насока трябва да се обърнеш! Сетих се за такива тестове понеже бях гледал в Приятели, че правеха този тест. Та ще съм Ви благодарен ако някой ми даде някакъв линк към Тест или ме насочи към някаква фирма. На 21 съм, а не знам какво да правя. Не искам да си пропилея времето... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 На мен са ми го задавали този въпрос, но на интервю за работа в USA. Не тук. Тук много често има малко кандидати и те не искат да ги гонят с подобни въпроси. Иначе си е напълно стандартен въпрос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Колегата има син, пък се чудя какво да подаря на хлапето.Някакви предложения да ми дадете?Мислех да му направя един пръстен за пълнолетието, ама нямам материалите и времето да се занимавам.Я мъжката част да предложи нещо наистина нестандартно.Нож, както знаете, не се подарява. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 (edited) Кажи на колко години е. Ако е за играчка, отиди в евроленд във форум Тракия и там ще намериш доста голям избор, особено сега около коледа. Edited December 11, 2008 by break Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 А ти защо си с нов съкратен ник? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 (edited) Някой да знае добър тв техник ... че проблема се оказа буквално в моят телевизор Иначе аз като станах на 18 се радвах от всичките работи най-много на колата . Иначе .. "сухо" няма да откаже никой Edited December 11, 2008 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Кажи на колко години е. Ако е за играчка, отиди в евроленд във форум Тракия и там ще намериш доста голям избор, особено сега около коледа. Хлапето е на ден и половина....Като се замисля, май ще е по-добре да дам кинти на ръка на булката, пък тя да реши какво да си купи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Иначе си е напълно стандартен въпрос. Мен веднъж ме питаха какво мисля, че ще правя след 5 години. Отговорих, че най-вероятно ще съм мъртъв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts