wolf Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Има ли смисъл от Windows Firewall?... Да, докато го замениш с нещо по сериозно. Пречи и да ти форматират дистанционно диска с игрите примерно.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Каде в Пловдив има скинарски магазин Няма такова джувотно в цяла България.Нашивки и прочие има в метал-шоповете.Обувки можеш да си купиш в "На тъмно". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 (edited) кой рейс ходи до летището в София и откъде се хваща?и още по-добре да ми кажете на влизане в София с рейс от Пловдив,къде е най-удобно да сляза,за да хвана такси?обясниха ми че на спирката преди х-л Плиска ако се слезе и се пресече от другата страна е най-удачния вариант За такси - да. Иначе за автобус ти е удобно да слезеш на спирката на Орлов мост, да пресечеш, и там да чакаш 84 - за Терминал 1; 284 - за Терминал 2. Сравнително редовни са и двата. Edited December 2, 2008 by RiMy_SuN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Иначе за автобус ти е удобно да слезеш на спирката на Орлов мост, да пресечеш, и там да чакаш 84 - за Терминал 1; 284 - за Терминал 2. Сравнително редовни са и двата. Абсолютно същото може да се направи и от "Плиска" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Някой знае ли от къде може да се купят истински обувки на "Kapriol"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Абсолютно същото може да се направи и от "Плиска" Ама разбира се, че може. Просто на спирката на Плиска винаги е такава лудница, че ако е с багажи човекът, по-добре да не се блъска там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 И с това съм съгласен.Но ако е пиков час, на "Орлов" е много по-зле... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Защо да не слезе още на окръжна болница? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 къде се намира Окръжна болница?ще кажа на шофьора,ако е знае,да спре там и още един въпрос-като си в чужбина автоматично ли се прехвърляш на техен оператор или трябва да си включиш роуминга?смътно си спомням,че в Гърция май прехвърлянето става автоматично,но сега ми твърдят обратното.че трябвало да се обадиш на БГ оператора си и да му кажеш да ти включи роуминга Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 къде се намира Окръжна болница?ще кажа на шофьора,ако е знае,да спре тами още един въпрос-като си в чужбина автоматично ли се прехвърляш на техен оператор или трябва да си включиш роуминга?смътно си спомням,че в Гърция май прехвърлянето става автоматично,но сега ми твърдят обратното.че трябвало да се обадиш на БГ оператора си и да му кажеш да ти включи роуминга Прехвърлянето ти зависи от настройките на телефона. Вероятно ти са в автоматичен режим и ще се прехвърли автоматично. Това дали ще успееш да се свържеш зависи дали ти е активирана роуминг услугата. Звънкай докато е време. Кога ще летиш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 (edited) къде се намира Окръжна болница?ще кажа на шофьора,ако е знае,да спре тами още един въпрос-като си в чужбина автоматично ли се прехвърляш на техен оператор или трябва да си включиш роуминга?смътно си спомням,че в Гърция май прехвърлянето става автоматично,но сега ми твърдят обратното.че трябвало да се обадиш на БГ оператора си и да му кажеш да ти включи роуминга силно зависи при кой оператор и на какъв тарифен план си в момента. а дали превключването към нов оператор да е автоматично или ръчно зависи от настройките, които си задал в телефона си. нетруут ме изпревари, но той поне е по-учтив и търпелив. Edited December 3, 2008 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 (edited) Кога ще летиш? утре,в 20.00 е полета ще го оставя така,не мога да се оправя с тая моторола Edited December 3, 2008 by edeam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 При мен прехвърлянето беше автоматично, без да пипам настройки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Трябва да се активира роуминга при оператора иначе ще си без нищо и ще се чудиш защо не ти прихваща мрежа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 утре,в 20.00 е полетаще го оставя така,не мога да се оправя с тая моторола Обади се утре в оператора ти или най-добре отиди до техен офис и им кажи че искаш да ти пуснат роуминга.От там нататък в която страна отидеш ще те прехвърли автоматично на тяхната мрежа .Аз като бях в Италия автоматично ме прехвърли на Vodaphone без да барам никфи настройки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Някой може ли да ми каже програма, която да ми направи всички снимки на 16:9? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Някой може ли да ми каже програма, която да ми направи всички снимки на 16:9? По-новите версии на ACDSee, Photoshop... всъщност всеки елементарен редактор за картинки има опции resize и crop, с тях можеш да си направиш всяка снимка във всякакъв формат и резолюция. И все пак, ако са 4:3 и искаш да станат 16:9, ще трябва или да ги режеш отдолу/отгоре, или да има черни линии отстрани, или да ги разтеглиш доста неприятно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Откъде най-евтино мога да си купя(и за колко) плексиглас 1-2 квадрата? Или ако някой работи с плексиглас и има изрезки, парчетата които ми трябват са максимум 30х30. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Някой да знае , къде в Пловдив може да се намери една белгийска бира , наречена Palm ? Пих я преди време в Холандия , опитвах доста тогава тъмната бира Palm , но нещо не мога да я намеря никъде тук Ако някой има шанс - да я пробва , най-хубавата тъмна бира която съм опитвал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 (edited) Някой да знае , къде в Пловдив може да се намери една белгийска бира , наречена Palm ? Пих я преди време в Холандия , опитвах доста тогава тъмната бира Palm , но нещо не мога да я намеря никъде тук Ако някой има шанс - да я пробва , най-хубавата тъмна бира която съм опитвал Розенхоф ? Или иначе казано Белгийската бирария на кръстовището на 6ти септември и Руски . Откъде най-евтино мога да си купя(и за колко) плексиглас 1-2 квадрата? Или ако някой работи с плексиглас и има изрезки, парчетата които ми трябват са максимум 30х30. Точно от отсрщната страна на Вик и Ват (от другата страна на булеварда) има едно магазинче .. аз си взех един квадрат прозрачен плексиглас за 2-3 лв . А аз да попитам . Някой знае ли някакъв сайт , където мога да проверя коя кола ... каква предавка е , с колко болта са джантите , катализатор да/не , среден разход и т.н ... детайлите Edited December 4, 2008 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 А аз да попитам . Някой знае ли някакъв сайт , където мога да проверя коя кола ... каква предавка е , с колко болта са джантите , катализатор да/не , среден разход и т.н ... детайлите Най-добре питай официалния представител тези неща - имат си невероятни каталози за всичко (помня че на Citroen каталога беше няколко DVD-та информация - имах приятели които работеха в магазина им). Подобни програми имат и останалите представители. Иначе само за гумите може да видиш ей тука: http://www.avtogumi.com/ избираш КОНФИГУРАТОР за гуми от менюто в ляво и после избираш марка, модел, година и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Не бе .. тука се надъхах да си взимам vw корадо . Имам един комшия , дето днеска ми даде да направя 1но кръгче за да видя как е обстановката (мноу ми ареса ) , обаче той е от типа сяда-пали-зарежда-кара-спира ... питах го днеска някой работи и зацикли , щом не си знаеше дори каква предавка му е колата .. смятай Та ме интересува инфо за корадо с 1.8 мотор , 160 коня , 1990 г Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Още 1 нестандартен въпрос : какво означава " каква предавка му е колата" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Още 1 нестандартен въпрос : какво означава " каква предавка му е колата" ? Ми задна трансмисия , предна трансмисия ... нали се сещаш ... "кои гуми върти двигателя" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 (edited) Когато влезна в Data.bg и натисна върху някоя песен автоматично св включва Flashget-а и започва да я тегли, но след като днес си инсталирах Quicktime тая функция беше заменена от друга която он лайн с помоща на плейъра отваря песента да я прослушам.Опитвах се да върна старите настройки на теглене но не успях,някой ако може да ми помогне ще му бъда благодарен Edited December 4, 2008 by Dunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts