Dunc Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Тъй като в тая тема ще ми отговорят по бързо реших тук да си задам въпроса: Преди известно време ми приеинсталираха Уиндоуса и преди инатслацията клиповете които имах на компютъра заснети от фото апарата ми ми трагваха и ги четеше а след преинсталацията не ги чете и не можеда ги въпрозиведе. Знаете ли поради каква причина ства така, дали е заради няакъв липсващ кодек и ако е така някой може ли да даде предложение какъв е и дали мога да намеря от някъде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Заради кодек е.А също така може да си инсталираш съпътстващия софтуер на апарата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 В тая тема забележете на какъв процент от въпросите има отговори .Което я прави леко безсмислена. тези въпроси,така или иначе ще бъдат зададени,но не в отделна тема.и по-безмисленото щеше да е 600 страници само с нестандартни въпроси,някой от тях без отговори Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Заради кодек е.А също така може да си инсталираш съпътстващия софтуер на апарата. Към апарата няма софтуер а дали някой може да ми каже кой или какъв кодек ми липсва или как мога сам да разбера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Какви са колоните към промоцията на Туламор Дю-то? Инчове, марка, снимки ако има... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Към апарата няма софтуер а дали някой може да ми каже кой или какъв кодек ми липсва или как мога сам да разбера Избери си един от линковете тук и тегли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Tрябва да направят K-Lite Codec Pack нелегален и да е подсъдно да го предлагаш. По-глупав кодек пак няма. Сигурно 70% от българите го използват по стадния принцип. Щото е модерен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 ACE MegaCodecs pack Pro завинаги Досега друг не съм слагал и проблеми не съм имал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Колко кг трябва да съм, за да ме пуснат да дарявам кръв? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Tрябва да направят K-Lite Codec Pack нелегален и да е подсъдно да го предлагаш. По-глупав кодек пак няма. Сигурно 70% от българите го използват по стадния принцип. Щото е модерен. ACE MegaCodecs pack Pro завинаги Досега друг не съм слагал и проблеми не съм имал... Аз започнах да използвам KMPlayer и той си идва със всичко, което му трябва. Хич не се занимавам да инсталирам допълнително кодеци, модеци и т.н. Той ми върши идеална работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Колко кг трябва да съм, за да ме пуснат да дарявам кръв? за жените,мисля че беше над 50 кг.а един мой приятел е около 65-70 и даваше без проблем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Tрябва да направят K-Lite Codec Pack нелегален и да е подсъдно да го предлагаш. По-глупав кодек пак няма. Сигурно 70% от българите го използват по стадния принцип. Щото е модерен. И кое му е глупавото на кодека? Аз поне до сега не съм имал проблеми с него и всички формати ми са се отваряли. Това ми е достатъчно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea FC Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Къде в пловдив има метал шоп??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Къде в пловдив има метал шоп??? Пешеходния мост знам,че има.Като идваш от Съединение ти се пада вдясно, 4-тия или 5-тия магазин ти се пада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Къде в пловдив има метал шоп??? Бившият магазин Вижън. ул. Петко Каравелов 9 освен ако не е затворил вече. Виж и http://wizard.bg/ и http://www.smf-bg.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Как се казва момиче, което си крие девствеността? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Девственолъжкиня...... или Девственокрийца.... Ама и двете думи ми звучат тъпо... не знам няма точна дума може би.... Или може би... не не знам... иска да се направи на "голяма" странен въпрос хахахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Колко кг трябва да съм, за да ме пуснат да дарявам кръв? Само да те предупредя, че не трябва да си пил алкохол скоро.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Добри опити. Ципокрило Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea FC Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Каде в Пловдив има скинарски магазин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Само да те предупредя, че не трябва да си пил алкохол скоро.. Късно ме предупреждаваш, но нямаше проблем Къде в пловдив има метал шоп??? Каде в Пловдив има скинарски магазин Колекционираш ли си ги? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Колекционираш ли си ги? Трупа постове май Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea FC Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Трупа постове май Това ми е целта в живота не знаеш ли... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Има ли смисъл от Windows Firewall? Не съм забелязал да прави нещо друго, освен да ми пречи да хоствам игри... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 кой рейс ходи до летището в София и откъде се хваща? и още по-добре да ми кажете на влизане в София с рейс от Пловдив,къде е най-удобно да сляза,за да хвана такси?обясниха ми че на спирката преди х-л Плиска ако се слезе и се пресече от другата страна е най-удачния вариант Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts