alchemy Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Хора, нов съм във Виста, та не знам. Днес си играх на едно Вайо и при него "Switch Between Windows" - апликацията му излиза автоматично с Alt + Tab и ми се видя много симпатично. Как мога да си го направя и аз тука с моя Уин? Пробвах с FastKeys, ама не става.Не е с Alt+Tab, а със Start+Tab. И трябва да ти е активен Aero- интерфейса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Някой магазин с добри мъжки обувки( зимни )?Обиколих си любимите Daris и т.н. ама има само отвратителни модели.Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Саломон? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Еми те са малко спортнички ако помня добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Имат си и много добри "градски" модели. Или на тебе ти трябва колкото се може по-официално? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Някой магазин с добри мъжки обувки( зимни )?Обиколих си любимите Daris и т.н. ама има само отвратителни модели.Идеи? Ботичели - под Офис1 на главната. Магазина е на ъгъла на пресечката към полицейското. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Ботичели - под Офис1 на главната. Магазина е на ъгъла на пресечката към полицейското. По-нискокачествени обувки в тоя град няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Аз пък каквото съм си купил от там винаги съм бил доволен. Нито са ми се цепели или разлепяли подметки. Не са ми мръзнали краката, като други уж много добре подплатени. Отделно, че купените обувки от там не ги нося по половин един сезон, ами изкарват повече. Ти на какви си попадал не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Саломон? Наистина ли бихте дали около 150 лв. за обувки ??? Не че не мога да си го позволя, но чак толкова не бих дал. По-миналата година си купих за 60 лв. Български зимни обувки от естествена кожа, а миналата - пролетни от естествена кожа за 50 лв и са издръжливи. Къде 60, къде 150? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Не е с Alt+Tab, а със Start+Tab. И трябва да ти е активен Aero- интерфейса. Thanks Оня ден си купих бая неща от "Фактор" на главната, включително и обувки, страхотни са. Май няма да е последен пзт в който ще купувам от там. Имат висококачествени неща на сравнително ниски спрямо качеството цени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Колко горе-долу струва бутилка бърбън? Средно хубава? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 (edited) 30 Ама не знам какво разбираш под средно хубав! Jim Beam е около 30, но е и един от най-евтините, защото БГ бърбън вече няма. Edited November 19, 2008 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Средно хубав разбирам да е достатъчно добър като за подарък за човек, който ще си прави шотове с него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Ами на мен Jim Beam ми е любим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 В Пловдив, къде правят преводи от испански на български ? Трябва ми за превод на песни, ако е от значение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Я ми дайте различна идея от кафенета, кино, ресторанти/пицарии, разходка, секс, за петък вечер... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Я ми дайте различна идея от кафенета, кино, ресторанти/пицарии, разходка, секс, за петък вечер... Дискотека / Бар Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Я ми дайте различна идея от кафенета, кино, ресторанти/пицарии, разходка, секс, за петък вечер... Ако ти се бий път отиди до София да пиеш кафе . Така направихме с 2-ма приятели тръгнахме в 12 вечерта и към 5:30 сутринта се прибрахме . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Идеята е да НЕ Е кафе... Или нещо такова... Мислех някви джътки тип билярд и нещо подобно, но не знам къде да отида. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Отидете да пукате в някоя зала в мрежа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Идеята е да НЕ Е кафе... Или нещо такова... Мислех някви джътки тип билярд и нещо подобно, но не знам къде да отида. Билярд има достатъчно места , може и джаги ( мач ) пак ги има където има и билярд или пък може боулинг . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Е...направо в 9-Ball отиваш и си цъкаш, в пресечката за Макалали.Това ако говорим за билярд.А друго, бих ти препоръчал да опънете една жица до някоя хижа днес и да видите дали са свободни( не на много високо просто малко чист въздух ) и идете за една нощувка...малко релакс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Къде поставят чипове за Playstation за пиратски игри? И колко пара струва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Интересувам се относно фирмата за доставки Еконт,знам че има опция "виж преди да платиш".Ако не харесам продукта,може ли да го върна и да плата само таксата по доставките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts