UzITo Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 В кой хипермаркет може да си платиш сметката кам Мтел ? Имам предвид Техномаркет , Технополис , Зора , Метро има ли при тях каса на мтел ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Тъй като темата за фотоапаратите май не се посещава много често, ще пиша и тук:https://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495203035 Според мен са много 350 ... Някой знае ли дали фитнеса симфонията е отворен ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Сутрин от колко започва работа съда? И може ли да се вземе свидетелство за съдимост няколко дни, след датата в която са ми казали да ида? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Може, то си те чака там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Според мен са много 350 ... Някой знае ли дали фитнеса симфонията е отворен ? не, не е. има си табела "залата е в ремонт". краен срок няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Сутрин от колко започва работа съда? И може ли да се вземе свидетелство за съдимост няколко дни, след датата в която са ми казали да ида? Съдът започва работа от 9:00. А аз да попитам - някой има ли впечатление от електрическите самобръсначки (онези с 3-те въртящи ножчета на Филипс и другите бяха на Браун - Крузър май им беше модела), че ми омръзна с тея ръчните самобръсначки и се каня да си взема някоя от горепосочените? Та ако някой ползва нека сподели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Мноооооооооооооооооооооооооого пари са хубавите.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Съдът започва работа от 9:00.А аз да попитам - някой има ли впечатление от електрическите самобръсначки (онези с 3-те въртящи ножчета на Филипс и другите бяха на Браун - Крузър май им беше модела), че ми омръзна с тея ръчните самобръсначки и се каня да си взема някоя от горепосочените? Та ако някой ползва нека сподели Oнея с по трите ножчета започват от 90 и стигат до 500 лева. Cruzer-е на Браун е 170. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 Oнея с по трите ножчета започват от 90 и стигат до 500 лева. Cruzer-е на Браун е 170. А добре ли се справят? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 А добре ли се справят? Тука вече не мога да ти отговоря Аз си ползвам обикновена самобръсначка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 А добре ли се справят?Ползвам Philips Norelco. Обикновената самобръсначка бръсне една идея по-гладко, но електричката ми е на 8+ години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Replay #2 Нестандартно тъп въпрос - искам да разкарам Microsoft Office пакета, внедрен във Вистата ми, който на всичкото отгоре е неизползваем, защото не е платен. Само ми пълни място в C: Как да го направя? Нужни ли са ми дисковете на Виста или има безболезнен начин? Преди няколко дни писах, че съм пробвал безуспешно, но днес се амбицирах и успях с помощта на тази статия.Явно е писана за Win XP, защото в последните стъпки организацията на папките е различна от тази на Vista. Аз се оправих, но не поня как, щото щерката мрънкаше и трябваше да и обръщам внимание . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Изгубих си дистанционното за FirstAustria FA-5571-8 ама понеже е закупено от "Метро" малко се съмнявам там да имат само дистанционни за продажба( ще отида и до там все пак в Понеделник ), та имате ли идея от къде мога да си закупя ново дистанционно( уточнявам това е отоплителен уред и без дистанционното прави - буквално - сауна като се пусне )? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Изгубих си дистанционното за FirstAustria FA-5571-8 ...Провери в гаранционния сервиз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Явно съм объркал темата птредния път, та за какво ставаше дума: Един приятел ми даде около 3 000 книги електронен вариант, но явно са кодирани по някакъв начин, или нещо по шрифтовете ли е не знам, ама ми излизат йероглифи. Пробвах да сменя шрифта - не става, пробвах и с кодирането - пак не става. И се изчерпах Някакви идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 За PDF ли става дума? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Обикновен скапан .doc ! Може би ми трябва някаква такава програма-четец ли, не знам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 (edited) Сигурно нямаш даден шрифт. Качи една-две книжки някъде да тестваме и ние. Word би трябвало да си ги чете нормално иначе. Edited November 17, 2008 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 (edited) ... Един приятел ми даде около 3 000 книги електронен вариант, но явно са кодирани по някакъв начин...... Класически проблем Има едно шрифтонедоразумение наречено "Timok" което ползва нестандартно кодиране. Не зная защо толкова го харесват по офисите, но почти всички електронни книги за Word и WordPad са с него. --------------------------- За да не ровиш излишно ето ти шрифта. Edited November 17, 2008 by wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Аз имам подобен проблем, но при мен текста е в pdf. Искам да го копирам в Word, но като го направя ми излизат чертички и скоби. Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Класически проблем Има едно шрифтонедоразумение наречено "Timok" което ползва нестандартно кодиране. Не зная защо толкова го харесват по офисите, но почти всички електронни книги за Word и WordPad са с него. --------------------------- За да не ровиш излишно ето ти шрифта. А! Ей т'ва е работата Мерси много! Аз пък що си мислех, че го имам... както и да е, вече всичко е наред! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Изгубих си дистанционното за FirstAustria FA-5571-8 ама понеже е закупено от "Метро" малко се съмнявам там да имат само дистанционни за продажба( ще отида и до там все пак в Понеделник ), та имате ли идея от къде мога да си закупя ново дистанционно( уточнявам това е отоплителен уред и без дистанционното прави - буквално - сауна като се пусне )? Обърни се към бившия "Аладин-сервиз" понастоящем трябва да са нещо от рода на "Техноклима" или подобно, това е тяхна търговска марка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Искам да попитам воланите за ПЦ-та,могат ли да се използват за всички състезателни игри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Искам да попитам воланите за ПЦ-та,могат ли да се използват за всички състезателни игри. Всички, които са на правени за такъв контролер. В смисъл футбол няма как да играеш или самолет да подкараш. Иначе всички ралита би трябвало да ти вървят след съответна калибровка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Хора, нов съм във Виста, та не знам. Днес си играх на едно Вайо и при него "Switch Between Windows" - апликацията му излиза автоматично с Alt + Tab и ми се видя много симпатично. Как мога да си го направя и аз тука с моя Уин? Пробвах с FastKeys, ама не става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts