laury Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 (edited) Някой може ли да ми каже от къде (по възможност Тракия) може да се купят свински крака и уши? в Сани със сигурност има но замразени по складовете на Бр.шосе ушите са по 4лв/кг за краката не съм сигурен Edited November 25, 2008 by laury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 (edited) Ред:Мерси, laury, не ме интересува замразени или не. Препоръчаха ми ги за рамото... И как по точно трябва да ти помогнат свинските крака или уши ? едит: Ушите стават вкусни и на скара Edited November 10, 2008 by Stasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 И как по точно трябва да ти помогнат свинските крака или уши ? най-вероятно сварени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Съдържат хрущяли, както и куп други вещества. Доказано е, че прасета физиологически са най-близки до хората. Няколко човека, на които имам доверие са ми ги препоръчали именно сварени на слаб огън, самата чорба да си я пийвам като лекарство :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Съдържат хрущяли, както и куп други вещества. Доказано е, че прасета физиологически са най-близки до хората. Няколко човека, на които имам доверие са ми ги препоръчали именно сварени на слаб огън, самата чорба да си я пийвам като лекарство :] Хрущял от акула също съм чувал, че е много добро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 скорпе, в аптека питай за флексодон Д (или А, забравям кое е). за цената си на бр. хапче съдържа оптимално количество глюкозамин и то моносулфат, а освен това си има и хондроитин. бачка, възстановява изтънели хрущяли, макар и бавно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 (edited) Как може да се ползва ICQ през сайт без да го свалям.Т.е. зареждам си страницата и тя ми е ICQ-то.Знам, че има такова нещо ама не мога да го изкарам през гугъл. дам намерих го ICQ2Go Edited November 11, 2008 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Как може да се ползва ICQ през сайт без да го свалям.Т.е. зареждам си страницата и тя ми е ICQ-то.Знам, че има такова нещо ама не мога да го изкарам през гугъл. дам намерих го ICQ2Go meebo.com също ти върши работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Имам някакъв спомен, че Мирославовците празнуват имен ден тези дни. Кога точно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 5 май. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 (edited) При лаптопите , има ли бутон от клавиатурата(комбинация) ,заместващ клик с десния бутон на тъчпада ? Има бутон за контекстно меню, също както на стандартните клавиатури. Бутонът се намира вляво от десния Ctrl. Благодаря. Никога досега не бях ползвал този бутон... :ph34r: Edited November 11, 2008 by transporterpld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 (edited) При лаптопите , има ли бутон от клавиатурата(комбинация) ,заместващ клик с десния бутон на тъчпада ?Има бутон за контекстно меню, също както на стандартните клавиатури. Бутонът се намира вляво от десния Ctrl. Edited November 11, 2008 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Къде мога да закарам да ми проверят 5.1 системата дали работи както трябва и да оправят каквото не работи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 най-баналното е http://www.apachefriends.org/en/xampp.html А нещо на български, което не изисква толкова четене и настройки, демек Plug & Play? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 А чак сега видях горе за хрущялите...я по-лесно си вземи и глюкозамин да пиеш ама си пийвай и от чорбицата, де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 (edited) Днес ми се случи странно нещо - получавам смс, че почти съм достигнала кредитния си лимит на М-телска сметка. Обаждам се да проверя сметката - 68 лв. Всичко добре, ама снощи беше 18. Веднага отидох до М-тел, за да проверим какво се е случило. Оказа се, че си бил включен интернетът и телефончето си го използвало. Пак добре, ама аз и интернет не съм използвала След като разбра, че телефонът е купен от Германос, момчето каза, че билa разбираема ситуацията. Постоянно се случвали такива неща и не се знаело защо. Та какво се прави в такива ситуации? Edited November 12, 2008 by RiMy_SuN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Днес ми се случи странно нещо - получавам смс, че почти съм достигнала кредитния си лимит на М-телска сметка. Обаждам се да проверя сметката - 68 лв. Всичко добре, ама снощи беше 18. Веднага отидох до М-тел, за да проверим какво се е случило. Оказа се, че си бил включен интернетът и телефончето си го използвало. Пак добре, ама аз и интернет не съм използвала След като разбра, че телефонът е купен от Германос, момчето каза, че било разбираема ситуацията. Постоянно се случвали такива неща и не се знаело защо. Та какво се прави в такива ситуации? Ами пиеш една студена вода и така.... В общи линии, битият си е бит, такования е такован, а ти дължиш пари на Мъ Тел... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Днес ми се случи странно нещо - получавам смс, че почти съм достигнала кредитния си лимит на М-телска сметка. Обаждам се да проверя сметката - 68 лв. Всичко добре, ама снощи беше 18. Веднага отидох до М-тел, за да проверим какво се е случило. Оказа се, че си бил включен интернетът и телефончето си го използвало. Пак добре, ама аз и интернет не съм използвала След като разбра, че телефонът е купен от Германос, момчето каза, че било разбираема ситуацията. Постоянно се случвали такива неща и не се знаело защо. Та какво се прави в такива ситуации? Нищо. Изтриваш си настройките за достъп до интернет за да си спокойна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Тъй като в другата тема никой не е влиза и не са ми отговорили ще прехвърля и тук питането си : Можете ли да ми кажете от къде да си изтегля NOD 32 защото до сега имах някква временна версия на която й изтече срока или пъка да ми кажете от къде да си намеря лайсънс коуд за да мога да я направя постоянна в краен слуай очаквам и предложения за друга антивирусна програма която да си сиваля и да е псостоянна и достатъчно сигурна стбилна и изпитана Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 (edited) Т...в краен слуай очаквам и предложения за друга антивирусна програма която да си сиваля и да е псостоянна и достатъчно сигурна стбилна и изпитанаПробна версия на Kaspersky Internet Security + keyinfo remover според мен е оптималното решение. Единственото неудобство е, че трябва да правиш малка процедурка всеки месец с помощта на keyinfo remover-а, след която все едно току-що си инсталирал програмата и пак 1 месец пробен период . Така си съвсем близо до легалния начин за ползване на програмата.Пробвах и безплатната версия на Avast - добра е и има всичко необходимо, но дава много фалшиви аларми. Edited November 12, 2008 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Намерих клипче, компилация от катастрофи, газене на хора по ралита, пребивания и други такива. Много е брутално. В коя тема трябва да го пусна. Не е в графа готини клипчета, далеч е от да се посмеете малко(освен ако някой не е толкоз извратен и да се кефи на тия пребивания). Та въпроса ми е къде да го сложа тук клипче или не е разрешено да се слагат такива? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Това е за готини клипчета... Ако си чел цялата тема, ще знаеш... Там има огромни бруталии! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Мога ли да разбера по някакъв начин дали даден абонат ме е блокирал в скайп? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Ако ти излиза като питанка или не ти получава съобщенията... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 (edited) Тъй като темата за фотоапаратите май не се посещава много често, ще пиша и тук: https://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495203035 Edited November 13, 2008 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts