xXx Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Ето ви един по-нестандартен въпро... Защо една запалка Zippo,която в официалния им online магазин струва 18долара тук в България струва 81 лева?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Заради акциза на горивото в нея! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoldnesS Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Може ли някой, който се занимава с мастилно струйни принтери по специално, да ми каже къде в Пловдив, най-евтино мога да заредя тонер касетка за мастилно струен принтер Lezmark z615 / модел на главата 17. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 (edited) Може ли да се ползва C++ във visual basic? Става дума за вграждане на вече готов C++ код във ВБ, който, например при натискане на бутон, да се изпълнява.. Edited November 1, 2008 by Legop4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Ъм...не искам да пускам цяла тема в кулинария... може ли някой да ми каже как да си направя тарталетки за ордьоври. Обаче не истински тарталети( на маслена баня, с нагорещена форма, и т.н. ) а просто нещо сполучливо като заместител, ако някой е правил? Или знае какво тесто би ми свършило работа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Може ли някой, който се занимава с мастилно струйни принтери по специално, да ми каже къде в Пловдив, най-евтино мога да заредя тонер касетка за мастилно струен принтер Lezmark z615 / модел на главата 17. http://www.tncbg.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 в момента се влачи някакво шествие по малката главна,някъв празнишк ли е днес,че тотално съм изключил от реалността Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Деня на народните будители Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 ...обаче всички знаеха, че вчера е шибания хелоуин... ай бати циганията, празниците не си знаем вече... бах му майката!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRIimperatora Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 (edited) Искам да питам като ти свърши срока на личната карта и отидеш да си изкараш нова и ми казаха , че трябвало да плата няква такса в банка ако някой може да помогне в коя банка и ква такса да плата ... ? Edited November 2, 2008 by ADRIimperatora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 (edited) Искам да питам като ти свърши срока на личната карта и отидеш да си изкараш нова и ми казаха , че трябвало да плата няква такса в банка ако някой може да помогне в коя банка и ква такса да плата ... ? ами трябва да платиш такса за новата лична карта,която зависи от срока за който искаш да ти бъде изкарана .ако отидеш на Волга,там има офис на банка,в която може да платиш Edited November 2, 2008 by edeam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 (edited) Някой знае ли някъде да се продават мрежести врати за тераси (няколко летвички + мрежа + панти + някаква закачалка)? И нещо, което подчертава липсата ми на всякакви компютърни познания - как да разбера кой е най-мощният процесор, който мога да сложа на дъното си? Edited November 2, 2008 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 И нещо, което подчертава липсата ми на всякакви компютърни познания - как да разбера кой е най-мощният процесор, който мога да сложа на дъното си? Не е никак лоша идея да напишеш какъв модел ти е дъното. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Някой знае ли някъде да се продават мрежести врати за тераси (няколко летвички + мрежа + панти + някаква закачалка)?... В Бриколаж продават няколко размера (под формата на кит за сглобяване) но мисля, че само за прозорци. Смятам, че е добра идея да звъннеш по телефона в Бриколаж и/или Практикер и да ги питаш дали продават всички компоненти (профили, ъглови съединители, мрежа, фиксатор за мрежа, панти, дръжка) от които човек може да си направи комарник. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Някой знае ли някъде да се продават мрежести врати за тераси (няколко летвички + мрежа + панти + някаква закачалка)? И нещо, което подчертава липсата ми на всякакви компютърни познания - как да разбера кой е най-мощният процесор, който мога да сложа на дъното си? по първия въпрос: произволна фирма за ПВЦ@Ал дограми. Обикновено ги наричат "комарници". Цени между 30 и 150лв.бр според зависи настроението на фирмаджията, качеството на матриала, дали е твой човек и др. по втори въпрос, кажи си дъното и чипсета или най-добре погледни в сайта на производителя на дъното. обикновено дават кой цокъл с какво ФСБ и кои професори разпознава. За някои по-нови професори, излезнали като модел след повече от 6 месеца от модела на дъното може да се наложи ъпдейт на биоса за да ги "види". Но най-изчерпателна информация ще си откриеш от там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 след като съм променил в биоса от AHCI на IDE за харда - да го намери инсталационния диск, после да го върна ли пак на АНСI? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Пичове!Някой може ли да ми даде списъка с канали и честотата,на която се предават??Защото е хиипер много играча канал по канал да ги търся и да ги подреждам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Къде най-близо до Пловдив може да се скочи с бънджи ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 (edited) Къде най-близо до Пловдив може да се скочи с бънджи ? В Клисура...на около 100 км от Пловдив.Мисля че това е най-близкото място .Имаше и тема във форума!Ще я потърся и ще ти я дам Edit:Ето я темата https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=64000 И сайта http://www.skok.hit.bg/ Edited November 2, 2008 by xXx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Един приятел ми каза за игра, тип - военен екшън или нещо от сорта, със супер реалистична графика. Много нашумяла по залите. Някой да знае как се казва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Някой знае ли как и от къде мога да гледам телевизия и да слушам радио на Нокиа Н82 чрез Wi-Fi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Пичове!Някой може ли да ми даде списъка с канали и честотата,на която се предават??Защото е хиипер много играча канал по канал да ги търся и да ги подреждам За коя по-точно кабелна телевизия? Някой знае ли как и от къде мога да гледам телевизия и да слушам радио на Нокиа Н82 чрез Wi-Fi? Не можеш да слушаш стрийминг радио. Мисля, че и стрийминг видео не можеш да слушаш, но не съм сигурен. Разочароващо, при положение, че интернет таблета на нокия може да пуска стрийминг файлове директно. Може да има някакъв допълнителен софтуер, но ще трябва да се поразтърсиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Един приятел ми каза за игра, тип - военен екшън или нещо от сорта, със супер реалистична графика. Много нашумяла по залите. Някой да знае как се казва? GEARS OF WAR? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 (edited) Crysis, FarCry2???( и само да спомена, че Quantum of Solace е най-качественото заглавие, което съм играл след Crysis ). Ако тези двете НЕ са военни не знам какво е. Edited November 3, 2008 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 (edited) Crysis, FarCry2??? Силно се съмнявам да са нашумели по залите с тия изисквания. А и хич не са военни. Edited November 3, 2008 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts