farrell Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 къде в пловдив правят безлпатни кастрации на животни,в случая котка и колко време след като е родила за пореден път е добре да се сложи край на ражданиците Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 В нарушение ли са мотористите, които се промушват между спрелите коли на светофар? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 (edited) къде в пловдив правят безлпатни кастрации на животни,в случая котка и колко време след като е родила за пореден път е добре да се сложи край на ражданиците На първия въпрос - никъде. На втория - мисля, че след първото разгонване.Кастрацията не е чак толкова скъпо процедура, водиш я в РВМС и я оправят за нула време. Edited October 22, 2008 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 В нарушение ли са мотористите, които се промушват между спрелите коли на светофар? ухааааааа и питаш. от неспазване на дистанциите в правилника, през престъпване на пътната маркировка и неподаване на сигнал за промяна на лентата и стигнем до изпреварване на МПСта отдясно. и това е само на пръв поглед. а като се "престроят" най-отпред да чакат зиленуту навлизат и в кръстовището при подаден червен сигнал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 Колеги търся доклад на тема "Съдебна система" Трябва ми да има обяснения на термините: адвокатура, следствие, съдилища, прокуратура, съдилищна власт. мерсии Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 На първия въпрос - никъде. На втория - мисля, че след първото разгонване.Кастрацията не е чак толкова скъпо процедура, водиш я в РВМС и я оправят за нула време. тогава какво е РВМС? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 тогава какво е РВМС? Районна ветеринарно медицинска служба. Не знам дали става дума за тази дето е между Герджика и Четвъртък пазара. Там едно време си водих моята котка да я лекуват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Районна ветеринарно медицинска служба. Не знам дали става дума за тази дето е между Герджика и Четвъртък пазара. Там едно време си водих моята котка да я лекуват.Точно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 И все пак кастрацията на женска котка си остава 60+ лева Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 И все пак кастрацията на женска котка си остава 60+ лева Знам ги твоите касапи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 И все пак кастрацията на женска котка си остава 60+ лева Твоите "трима глупаци" минал ли си ги под ножа? И малката, сладка принцеска и нея ли ще кълцате? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Твоите "трима глупаци" минал ли си ги под ножа?И малката, сладка принцеска и нея ли ще кълцате? Абсолютно всички без изключение - всички са в перфектно здраве и нямам никакви проблеми Ивчо не само "при моите касапи" е толкова, навсякъде е такава тарифата. Мисля последно тук за Сенса дадох 65, майка ми малко преди това даде толкова в София за нейната Шърли. Като се сетя, че на момчетата им отнесоха мушмулите за по 15-20 лева едно време... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Някъде продават ли се кондомите раздавани по разни кампании? Доста удобни излезнаха(или по-скоро влезнаха) Май UNIDUS бяха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardeniq Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 2 + 2 = 5 някъде в интернет и не само, го имаше това уравнение. Математически е доказано, макар и да не е верно, грешка в уравнението не се намира. Знае се че има такава, но до колкото знам, малко хора могат да е намерят. Някой може ли да ми намери или да ми каже как точно беше това уравнение? 2+2=5 2*1 + 2*1 = 5*1 1 = (5-5)/(5-5) 2*(5-5)/(5-5) + 2*(5-5)/(5-5) = 5*(5-5)/(5-5) Умножават се лявата и дясната страна на уравнението по (5-5) и тогава 2*(5-5) + 2*(5-5) = 5*(5-5) 0 + 0 = 0 Източник: http://blogs.mail.ru/inbox/www.julia.ru/33...26035A0F5E.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 1 = (5-5)/(5-5) Division by zero. Does not compute. :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 (edited) 2+2=52*1 + 2*1 = 5*1 1 = (5-5)/(5-5) 2*(5-5)/(5-5) + 2*(5-5)/(5-5) = 5*(5-5)/(5-5) Умножават се лявата и дясната страна на уравнението по (5-5) и тогава 2*(5-5) + 2*(5-5) = 5*(5-5) 0 + 0 = 0 Източник: http://blogs.mail.ru/inbox/www.julia.ru/33...26035A0F5E.html май не можеше да се дели на нула или бъркам? Curunir ме е изпреварил Edited October 24, 2008 by edeam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Здравейте! Някой да е чувал или ползвал този онлайн магазин, защото имат много добри оферти, което пък ми се вижда доста подозрително, а и няма особено много информация за обслужването, сервизи и др.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Как се казва жител на Монако ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardeniq Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 май не можеше да се дели на нула или бъркам? Curunir ме е изпреварил Ами това е софизъм-"формално правилно, но всъщност лъжливо умозаключение, построено на предварително подбрани неправилни положения (мними доказателства)", в случая деление на нула. Когато прочетох въпроса ми просветна спомен от детството, че сме разглеждали тая задачка на кръжок по математика и фалшивото в доказателството беше деление на нула. След това погледнах в руските сайтове и попаднах на горепосоченото "доказателство". В интерес на истината и на мен ми се видя много измислено, но реших, че явно когато съм била дете ми е изглеждало по-убедително. Потребителят питаше за решение, на което е попадал и допуснах, че може да е било това. И през ум не ми е минавало да убеждавам някого, че може да се дели на нула . Лека вечер! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Как се казва жител на Монако ? Монакец... монак..... монаковец.....? А как ли се казва жител на Тринидат и Тобаго ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Монакец... монак..... монаковец.....? А как ли се казва жител на Тринидат и Тобаго ? Както и на Антигуа и Барбуда и Папуа нова Гвинея? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Е не,това вече е изнасилване на родния ни език! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Както и на Антигуа и Барбуда и Папуа нова Гвинея? Тринидадец (тринидадка) е на Тринидад и Тобаго (вероятно заради големината на двата острова). Папуанец (папуанка) е общото на Папуа-Нова Гвинея, но там всяко племе си има различно име. За Антигуа и Барбуда предполагам, че са различни за различните острови или просто антигуанец (антигуанка). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Здравейте! Някой да е чувал или ползвал този онлайн магазин, защото имат много добри оферти, което пък ми се вижда доста подозрително, а и няма особено много информация за обслужването, сервизи и др.? Кое им е толкова хубавото на офертите - аз каквото разгледах не само че не беше по-евтино ами и по-скъпо от разни магазини на главната Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Във Фламингото разбрах, че са пуснали вече 3Д филми, само че не мога да намеря никъде в интернет колко струва и кои филми прожектират и.т.н. Някой да има инфо ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts