t_tunchev Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Само на мен ли не ми отваря zamunda ??? И аз имам същия проблем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Откъде мога да си купя качествени слънчеви очила в Пловдив,не много скъпи? Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Аз си взех от Сиопси.Ама за точен адрес -нз. Сиопси - до Аптека "Марица" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Някой знае ли къде се намира Дирекция/Служба социално подпомагане за район централен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 (edited) Съвсем не се сети да потърсиш в google, нали? Дирекция Социално подпомагане Адрес: 4 януари No:36 Телефон: 032/62 45 57 Доколкото се ориентирам е в Стария град. Ако се разтърсиш има и Сектор за социално подпомагане и т.н. Edited October 13, 2008 by second.life.syndrome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Искам да си направя малка заричка, дайте ми идеи...Мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Aко говорим за заря от фойерверки моят патент е 10-12 римски свещи с една батерия ракети в средата. Разбира се трябват ти между 4 и 6 сериозни запалващи (понеже съм имал горчив опит с плахи хлапета навръх нова година ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Препоръчаите ми добра книга на тема "езикът на тялото". Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Препоръчаите ми добра книга на тема "езикът на тялото". Благодаря. Ето - http://knigosviat.net/?bookstore=book&book=23923 Впрочем - точно "книжна тема" ми е въпросът. Току-що си поръчах доставка на книги онлайн от "Пингвините", но като ровнах по блоговете, започвам да се притеснявам. Някой пазарувал ли си е книги по този начин досега и имал ли е проблеми с пратките? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Ето - http://knigosviat.net/?bookstore=book&book=23923 Впрочем - точно "книжна тема" ми е въпросът. Току-що си поръчах доставка на книги онлайн от "Пингвините", но като ровнах по блоговете, започвам да се притеснявам. Някой пазарувал ли си е книги по този начин досега и имал ли е проблеми с пратките? Аз съм си поръчвал книги, но от Бард. Доставят ми ги до 2-3 дни със Спиди. Направих си 2-3 доставки, но забелязах, а и други хора се оплакаха, че книгите, който дават са с дефекти - тук леко чукната, в друга света на хартията прескача между два. Явно отделят тези книги и ги продават през нета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Много пъти съм поръчвала книги от http://bgbook.dir.bg/ и не съм имала подобни проблеми. Има и доста стари издания, които са неоткриваеми на други места, а и цената на доставката е доста прилична. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Искам да си направя малка заричка, дайте ми идеи...Мерси! Aко говорим за заря от фойерверки моят патент е 10-12 римски свещи с една батерия ракети в средата. Разбира се трябват ти между 4 и 6 сериозни запалващи (понеже съм имал горчив опит с плахи хлапета навръх нова година ) Проблемът с "живото" запалване можеш много лесно да го избегнеш, като си купиш един метър открит фитил, 25 стотинки е метъра, продава се почти навсякъде в магазините за фойерверки, и го закрепваш към останалите фитили, даже с обикновено възелче става. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 има ли някаква приставка/уиджет и т.н. за опера, която да помни думите, задавани в различни сайтове да се търси по тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Търся материала, от който се правят гъвкавите магнити за хладилници. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 (edited) Търся материала, от който се правят гъвкавите магнити за хладилници. http://www.geko.bg/index.php?act=product&a...=14&ct_id=1 ул."Иван Андонв" №25 тел: 032/641 927 e-mail: plovdiv@geko.bg Edited October 15, 2008 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Фамилията на директора на МГ-то -Ивайло кой Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Фамилията на директора на МГ-то -Ивайло кой Ивайло Старибратов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Свалих си едно DVD /.iso формат е файла/. Проблема е че като пусна филма субтитрите са на корейски, а аз имам субтитри на български /друг файл/ обаче незнам как да ги пусна във DVD-то. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Взимат ли още запас Бг?Че са ми пратили картичка гламавите военни да ходя в местното окръжие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Взимат ли още запас Бг?Че са ми пратили картичка гламавите военни да ходя в местното окръжие Това е само формалност. А и зависи каква ти е военната специалност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaGratH^ Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Хора, преди малко бяхме на един много висок, изоставен блок (то е цял комплекс с разни по-малки сгради) близо до гробищата на Рогошко шосе :ph34r: Доколкото разбрах го били изоставили, защото при строежа установили, че потъва- абе определено вдига адреналина.Та знае ли някой какво са мислили да строят там? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 End. This is not the end my friend! The jurney doesn't end here... някой може ли да го намери този разговор между Гандалф и Пипин - в оригинал, от книгата на английски, не преведен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Взимат ли още запас Бг?Че са ми пратили картичка гламавите военни да ходя в местното окръжие Това е само формалност. А и зависи каква ти е военната специалност. И къде си служил...Ако си бил в секретно поделение, хич не се шашкай, но си е формалност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Наистина ли една възглавница може да заглуши изстрел? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Наистина ли една възглавница може да заглуши изстрел? Щом така казват от холивуд значи може иначе малко по сериозно и на мен не ми се вярва да е възможно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts