w00x Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 На колко метра хваща един обикновен bluetooth на мобилен телефон? Зависи от качеството, но общо взето - 3-4 метра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abortivus Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 (edited) Има някаква опасност да не се оправи никога. Логика липсва, но и на мен ми докараха в офиса един смесен файл, английски + арменски, арменския така и не го оправих. При отваряне на файла не пуска кутия за избор на енкодинг, нали? За да ти "пусне" кутията за избор на енкодинг: 1. Отваряш MS Word; 2. File -> Open -> [browse to your file] -> [hold CTRL down!!] -> click Open; 3. Enjoy Text Import Wizard... CTRL трябва да се задържи натиснат... Edited October 9, 2008 by abortivus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Поне в WORD 2003 нищо не се получава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Ако е писано на някоя антика с не-уникод шрифт ще го отвориш ама друг път. Бях го забравил този проблем докато миналата седмица една позната ми се оплака че като и набрали не знам си какъв текст после някаква редакция не могли да го отворят и що така (тя живее в едно село в Пазарджишка област та няма да ме учуди ако са го набирали на някакъв ДОС-овски текстов редактор). Тъй че ако е това което си мисля единствения шанс е да се отвори неясно с какво и да се запише наново с другия енкодинг но за арменски нямам никаква идея как. За кирилица си бях написал програмка преди време но от години не ми е трябвала и съм и загубил дирите. Иначе в Word 2003 имаше за избор на енкодинг но ако не ти се променя след като го избереш губиш служебно защото ситуацията е тази която описах по-горе. Единственото което може да направиш е да си набавиш оригиналния не-уникод шрифт и да го разпечаташ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abortivus Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Поне в WORD 2003 нищо не се получава не ми стана ясно кое не се получава, но приемам, че си извикал текст импорд уизърда и никакъв енкодинг не е паснал. би ли могъл да копираш тук един ред от символите във файла - може да успеем да открием енкодинга. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Щирлиц програмката няма ли да помогне - да изкара нещо на екран? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 не ми стана ясно кое не се получава, но приемам, че си извикал текст импорд уизърда и никакъв енкодинг не е паснал. би ли могъл да копираш тук един ред от символите във файла - може да успеем да открием енкодинга. Абсолютно нищо не се появи, никакъв уизърд, файла се отваря както и без задържане на CTRL... ´³Õ³¹ñáõÃÛáõÝ: óáñ»ÝÇ ³ÉÛáõñ, ß³ù³ñ³í³½, Óáõ, •ÉáõÏá½³, µáõë³Ï³Ý ÛáõÕ, ѳï³åïÕÇ Ù³ÍáõÏ – 5 %, ëáñµÇïáÉ /Е 420/, ¿ÙáõÉ•³ïáñÝ»ñ /Е 322, Е 471/, ÷Ëñ»óáõóÇãÝ»ñ / Е450, Е 500/, ³Õ, ϳϳáÛÇ ÷áßÇ Е 415, Е 330. Ето част от текста Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Абсолютно нищо не се появи, никакъв уизърд, файла се отваря както и без задържане на CTRL... ´³Õ³¹ñáõÃÛáõÝ: óáñ»ÝÇ ³ÉÛáõñ, ß³ù³ñ³í³½, Óáõ, •ÉáõÏá½³, µáõë³Ï³Ý ÛáõÕ, ѳï³åïÕÇ Ù³ÍáõÏ – 5 %, ëáñµÇïáÉ /Е 420/, ¿ÙáõÉ•³ïáñÝ»ñ /Е 322, Е 471/, ÷Ëñ»óáõóÇãÝ»ñ / Е450, Е 500/, ³Õ, ϳϳáÛÇ ÷áßÇ Е 415, Е 330. Ето част от текста Както каза netrootbg , ако не е нещо тайно - качи го някъде тоя арменски файл, да се помъчим повече хора. Аз сега пробвах, това, което си сложил през щирлица, ама изкара само няколко неща на нещо по разбираемо. Уж ЛИВИъсаеГПаер: басярЫ ИµПаес, пИмИсИАИК, Дае, •µаечаКИ, хаеЩИчИр ПаеВ, ЗИШИҐШВЫ ТИНаеч – 5 %, ЩасхЫШаµ /Э 420/, ЅТа嵕ИШасряс /Э 322, Э 471/, зѕсябаебЫЕряс / Э450, Э 500/, ИВ, чИчИаПЫ запЫ Э 415, Э 330. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Нищо смислено не ти е изкарал На Иван съм му го пратил, да видим той какво ще направи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Защо е прието да се празнува с шампаско - свадби, победи и т.н. Защо точно шампанско, защо не ... уиски например Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 (edited) Защо е прието да се празнува с шампаско - свадби, победи и т.н. Защо точно шампанско, защо не ... уиски например Сигурно защото едно време е било по-скъпо. Газирането е ставало трудно, цените са били доста по-големи и се е ценяло и използвало само за специални случай. Докато с уискито малко като ракията тука - всеки може да си свари някаква скоросмъртница. Edited October 11, 2008 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Как се оправяше тоя проблем, че мойта приятелка е хал-хабер от компютри и иска да гледа филми. С 300 зора и обясних как да си пусни субтитрите, обаче ми казва, че най-накрая като успя, й излизат като йероглифи. Та това как се оправяше? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Как се оправяше тоя проблем, че мойта приятелка е хал-хабер от компютри и иска да гледа филми. С 300 зора и обясних как да си пусни субтитрите, обаче ми казва, че най-накрая като успя, й излизат като йероглифи. Та това как се оправяше? encoding = cyrilic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Ама къде се прави това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Ама къде се прави това? Ми някъде от preferences и търсиш настройки на субтитрите. не те знам с коя програма си, а и съм на линукс, така че и да знам няма как да ти кажа точно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 ОK. Мерси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Ако си с BSPlayer, десен бутон -> субтитри -> настройка на субтитрите -> шрифт. И там трябва да го направиш на Cyrilic. Ако ли не става, значи е от кодека и трябва да му бръкнеш в неговите настройки (иконата долу в дясно на таск бара). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Някой може ли да ми каже как да стигна до FORUM в Тракия? Знам единствено мебелна къща и Метро. Нататък ми е тъмна Индия и винаги се губя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 (edited) Като идваш от Макдоналдс все едно,на колелото на СПС си в дясно.Минаваш първия светофар,минаваш и кръговото след него.На следващото кръгово си на ляво(то се вижда магазин "Сани").Оттам направо и той "Форум"-а се вижда. btw. Е*ати и навигатора съм Edited October 12, 2008 by sek800 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 (edited) Някой може ли да ми каже как да стигна до FORUM в Тракия? Знам единствено мебелна къща и Метро. Нататък ми е тъмна Индия и винаги се губя.Да допълня само, че ще ти е по-удобно като стигнеш Сани, да свиеш в пресечката отдясно преди светофара (тоест да минеш зад ФОРУМ-а), има паркинг. Тук се опитах да начертая маршрута с помощта на Google Earth, ако идваш откъм Метро (в горния ляв ъгъл). Понеже снимката е стара, форума го няма на нея . Edited October 12, 2008 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 (edited) Някой да знае случайно в колко часа започва първия учебен ден в колеж Омега???? Случаят е спешен. Благодаря предварително. Edited October 12, 2008 by laury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Само на мен ли не ми отваря zamunda ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 На мен ми я отваря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts