NEO_DDT Posted October 6, 2008 Share Posted October 6, 2008 Съда е изискал твоите име и адрес и в момента се консултират с правни лица дали за задължени да го направят.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Някой може ли да ми разтълкува това? Особено ми е интересна одебелената част... когато ти почукат данс, манс, нсбоп и сержант петров на вратата, обещай да ми се обадиш да те представлявам в съда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Някой знае ли колко струва хидравлична помпа за Vw Golf III? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Някой знае ли колко струва хидравлична помпа за Vw Golf III? Типичен въпрос за коли от момиче Коя година е тая кола, кубатура нещо по-така кажи, че то да беше един голф 3ка да ти кажем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Някой може ли да ми разтълкува това? Особено ми е интересна одебелената част... Съда е изискал твоите име и адрес и в момента се консултират с правни лица дали за задължени да го направят.... Да, но не НЕГОВИТЕ (Нашите), а на Customer-a, който Customer в случая е arenabg.com. Get it? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Само на мен ли спря да ми праща форума писма или е така при всички? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 (edited) На мен ми праща само при ново лично съобщение и си ми вървят. За абонаментите за теми и нови мнения не знам. Ся ше се абонирам за някоя тема и до към 30 мин ще си покаже. Абонирах се за темата с нестандартни мисли като казах да ми изпраща веднага писмо. Вече двама писаха след мен и нищо. Явно има проблем. Друго, което забелязах, е че проблема със зациклянето след ново мнение не става винаги. В един раздел минава бързо, в друг бавно. Edited October 7, 2008 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoldnesS Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Здравейте, интересува ме заслужава ли си да се гледа филм във втора зала на кино Фламинго, защото имам спомени преди време, че беше доста малка и е бая кофти. Ако някой знае моля да сподели. И ако не, къде е най-яко (ако така може да се нарече) да се гледа филм? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 OK, може да се разбере кой има най-много постове във форума, а има ли някакъв начин да се разбере кой потребител е създал най-много теми? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 интересува ме кои доставчици,освен Евроком,предлагат интернет+телефон в Пловдив?също така задължително ли е да ползваш тяхната кабелна телевизия,ако имат такава? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Cabletel? Но техния интернет не ща да го коментирам... А и ITD предлагат IP телефония. И предполагам не са само те. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 (edited) интересува ме кои доставчици,освен Евроком,предлагат интернет+телефон в Пловдив?също така задължително ли е да ползваш тяхната кабелна телевизия,ако имат такава? ITD също предлагат телефон + нет -> http://www.cooolbox.bg/ Edited October 8, 2008 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Da vi popitam neshto. Q kajete nqkoq programa za Kirilica? Imah edna na Atanas (nqkoi si) ama zabravih i sled preinstala otide. Q kajete Frex ne iskam da izpolzvam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Може да използваш тая от инжИнера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 A da vi kaja, che wina mi e orqan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Къде продават хубави компютърни маси? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Има един лаптоп с Немски Windows Vistа , който няма кирилица . Трябва ми програма с , която да може да изписва кирилицата нормално , а не с разни финикийски знаци . Трябва ми изпитан и лесен метод . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 (edited) Има един лаптоп с Немски Windows Vistа , който няма кирилица . Трябва ми програма с , която да може да изписва кирилицата нормално , а не с разни финикийски знаци . Трябва ми изпитан и лесен метод . Може да използваш тая от инжИнераи всъщност всеки уиндоус има кирилица, само дето я крият гадовете Edited October 8, 2008 by Legop4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 OK, може да се разбере кой има най-много постове във форума, а има ли някакъв начин да се разбере кой потребител е създал най-много теми? https://www.bulforum.com/index.php?act=Memb...sort_order=desc Само с мненията намерих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 и всъщност всеки уиндоус има кирилица, само дето я крият гадовете XP има само БДС-а. За фонетичната може да използва линка, който съм му дал. Вистата има и БДС и фонетична. Само дето фонетичната е по стандарт, който нашите "умници" въведоха, а той има различния с досега използваната. Там примерно W е Ш, с обяснението приличали си?! Що буквите ги слагат на прилика не на звук не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Имам един текст на арменски, който ми излиза мармалад в един .doc файл. Моля някой да ми припомни какво трябва да направя, за да мога да го видя в реалния му вид... Шрифт ли да търся, настройки ли се пипаха.... отдавна съм забравил.... (за Word 2003 става реч) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Има някаква опасност да не се оправи никога. Логика липсва, но и на мен ми докараха в офиса един смесен файл, английски + арменски, арменския така и не го оправих. При отваряне на файла не пуска кутия за избор на енкодинг, нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Не пуска нищо, излиза това: ибхЙ»п РіпіепХбн І ґіХі№сбхГЫбхЭ: убс»ЭЗ іЙЫбхс, ЯіщісініЅ, Убх, •ЙбхПбЅі, µбхліПіЭ ЫбхХ, СіпіепХЗ ЩіНбхП – 5 %, лбсµЗпбЙ /Е 420/, їЩбхЙ•іпбсЭ»с /Е 322, Е 471/, чЛс»убхуЗгЭ»с / Е450, Е 500/, іХ, ПіПібЫЗ чбЯЗ Е 415, Е 330. ІІ. 200 g е ІІІ. Най-добър до: ІV діС»Й 18єС з»сЩілпЗЧіЭ піП Във Format/ Styles and Formatting виждам Arial Armenian, но както и предполагах - дудук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Ако не е нещо лично изпрати ми го на имейла да пробвам да го отворя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 На колко метра хваща един обикновен bluetooth на мобилен телефон? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts