ADRIimperatora Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Начи искам да питам колко струва тенис корта на гребната да играеш и включва ли тенис ракети и топки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Начи искам да питам колко струва тенис корта на гребната да играеш и включва ли тенис ракети и топки тенис корта на гребната е доста общо понятие. аз например знам 4 различни кортове на гребната, с различни цени и т.н. ако питаш за "СТАД" - миналия сезон беше по 12лв на час, естествено нищо не се включва, а и не съм сигурен, че имат ракети и топки...не съм се интересувал, щото си нося. тая година - не знам, не съм ходил там и няма и да ходя. прехвалени са им кортовете и по нищо не се различават от другите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRIimperatora Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 тенис корта на гребната е доста общо понятие. аз например знам 4 различни кортове на гребната, с различни цени и т.н.ако питаш за "СТАД" - миналия сезон беше по 12лв на час, естествено нищо не се включва, а и не съм сигурен, че имат ракети и топки...не съм се интересувал, щото си нося. тая година - не знам, не съм ходил там и няма и да ходя. прехвалени са им кортовете и по нищо не се различават от другите. Ами препоръчай ми някаде другаде де ама да има ракети и топки защото нямам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Мога ли някъде да си видя онлайн пощенския код? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 (edited) Ами препоръчай ми някаде другаде де ама да има ракети и топки защото нямам на тепето с влакчето - младежкия хълм. 1 час до 16ч през седмицата е 6лв., след 16ч и събота и неделя е по 8лв. дават и топки и ракети. на бетона 1ч. е по-евтин, не знам колко, щот не съм играл там отдавна. Edited September 12, 2008 by frodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRIimperatora Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 на тепето с влакчето. 1 час до 16ч през седмицата е 6лв., след 16ч и събота и неделя е по 8лв. дават и топки и ракети. на бетона 1ч. е по-евтин, не знам колко, щот не съм играл там отдавна. На тепето с влакчето имаш предвид младежкия нали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Има ли Скуош някъде другъде в Пловдив, освен в TotalSport. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 За Новотела съм сигурен преди ремонта.. Сега - трябва да провериш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Мога ли някъде да си видя онлайн пощенския код? Може :smile: {ретроспекция} В кой пловдивски пощенски код попада ул. Акад. Петър Динеков? 4004 . То в bgmapsa ти го изписва в една жълта лента след като натиснеш да ти го намери Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Мога ли някъде да си видя онлайн пощенския код? в http://www.bgmaps.com/ ако си напишеш името на улицата и излиза освен местонахождението и пощенския код Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Какви са контактите в Египет, като нашите ли са? Или са друг стандарт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petia_ Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Здравйте! Интересува ме дали някой знае от къде може да се закупи определен макет на кола? На мен специално ми трябва на 'смарт'. Знам,че в официалните сервизи продават макетчета на новите модели, но за смарт нямат,защото не го поддържат. Не вярвам да няма такъв макет в България. Ще съм ви безкрайно благодарна,ако ме упътите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Някой може ли да ми обясни що за животно е Шумановият резонанс ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Някой може ли да ми обясни що за животно е Шумановият резонанс ? Ако четеш на руски език Тук ! има доста информация по въпроса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Здравйте!Интересува ме дали някой знае от къде може да се закупи определен макет на кола? На мен специално ми трябва на 'смарт'. Знам,че в официалните сервизи продават макетчета на новите модели, но за смарт нямат,защото не го поддържат. Не вярвам да няма такъв макет в България. Ще съм ви безкрайно благодарна,ако ме упътите В супермаркет Сани в Grand съм виждал да продават колички на различни марки и модели. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 (edited) Някой виждал ли е къде се продава десния профил? В сайта на фирмата има размери и цени, но нямат офис В Пловдив или поне наблизо, така че ме интересува само къде се продават. Edited September 12, 2008 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Някой виждал ли е къде се продава десния профил? В сайта на фирмата има размери и цени, но нямат офис В Пловдив или поне наблизо, така че ме интересува само къде се продават. във всички железарски/строителни магазини, като например маркита Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Здравейте! На билета за концерта на Таря Туронен отзад пише, че не може да се внасят камери, фотоапарати и други записващи устройства! Наистина ли се следи кой какво внася толкова строго и може ли да се внесе фотоапарат, с който да снимаш и дали няма да ти го вземат или да ти правят проблеми? Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 във всички железарски/строителни магазини, като например маркитаНамирал съм само левия с различни перфорации, но десния не съм го виждал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Намирал съм само левия с различни перфорации, но десния не съм го виждал. лявото е алуминиев ъгъл дясното е пвц ъгъл... мислех че имаш предвид материала... но ако имаш предвид напречните нарези, доста търсене ще трябва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 (edited) Какви са контактите в Египет, като нашите ли са? Или са друг стандарт. Същите са...поне доколкото си спомням.Баси бях там една седмица на почивка и не помня Aquila -във всички магазини за обзавеждане за баня има такива профили,но точно пък този незнам??!!Най-добре провери в големите магазини-Praktiker,Baumax Edited September 12, 2008 by xXx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 лявото е алуминиев ъгъл дясното е пвц ъгъл... мислех че имаш предвид материала... но ако имаш предвид напречните нарези, доста търсене ще трябваНапречните не ме вълнуват. Трябва ми ъглов профил със ситна перфорация поне на едната страна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Някой виждал ли е къде се продава десния профил? В сайта на фирмата има размери и цени, но нямат офис В Пловдив или поне наблизо, така че ме интересува само къде се продават. Бауцентър, Практикер, Щром...навсякъде, това е ПВЦ ъгъл, използва се когато ръбът не е прав, а следтва някаква извивка и точно тази извивка се поема от тези нарези.Цената му едва ли е повече от 5 лв на брой(един брой е 2.50м мисля) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Шофьорски въпрос: При спускане кое е по-правилно - постоянно да натискаш спирачки леко, за да не ускорява колата, или да натискаш по-здраво на завоите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Да се спускаш на по - малка предавка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts