gado Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Някой може ли да ми обясни какви качества трябва да притежава една смес за да се нарече " субстрат ". Ако може като за прости 'ора обаче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Кой е братът на chistacha? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 И 2мата пишат от 1 акаунт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Здравейте,искам да попитам какви са условията за получаване на студентски кредит?Какви са сумите,които мога да тегла?Изобщо интересуваме всичко около този кредит... Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 http://www.student.bg/detail.php?id=500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Някой може ли да ми обясни какви качества трябва да притежава една смес за да се нарече " субстрат ". Ако може като за прости 'ора обаче. http://bg.wikipedia.org/wiki/Субстрат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 http://bg.wikipedia.org/wiki/Субстрат Благодаря баце ? А точно заради едни статии в Уикипедията дето днес цял ден се давя с тях питах. Лелееее... колко съм изпушил, не е истина ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 (edited) Ми те са 3, Сашо. M-tel Relax - в тях имаш 200, 400, 1000 безплатни минути, съответно за 5, 10, 15лв месечна такса. Аз съм на 200 и мога да говоря с 3 номера от мрежата на м-тел безплатно 200мин, майка ми е на 1000 и може да говори с 15 номера. http://mtel.bg/mobiltel/prices/subscription_plans/index.php Изобщо не са само три абонаментните планове на М-тел. Друг въпрос е колко са изгодни. Това зависи от това колко се говори най-вече, както и към абонати на кои моб. оператори. Edited September 4, 2008 by sincity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Каква е вероятността от солариум да се хване рак на кожата и други кожни заболявания? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Индивидуално е...Зависи от кожата,все пак ползвай добра козметика Не е зле да се консултираш с лекар,щото ако имаш разни бенги и нз си кво да не стане беля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Колко е работният ден по закон? В България. Трябва ми нещо актуално. 8ч...или 8 и 1/2ч А в това време включено ли е времето за почивка? В смисъл...7 активни и 1 почивка или 8 активни??? Т.е. почивката плаща ли се или не? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Колко е работният ден по закон? В България. Трябва ми нещо актуално. 8ч...или 8 и 1/2чА в това време включено ли е времето за почивка? В смисъл...7 активни и 1 почивка или 8 активни??? Т.е. почивката плаща ли се или не? Какво ще рече работен ден по закон?Ако ще работиш в някоя фирма или магазин или някъде другаде няма такова понятие.Вече за 8-9 или 10 часов работен ден си говориш с работодателя и съответно и заплащането е различно, примерно има хора работят 2 поредни дни по 12 часа и на третия почиват, има хора, дето цял ден карат смяна и след това 2 или 3 дни почиват(за охранителите говоря) и т.н. Доколкото знам обаче държавните работници са с фиксирано работно време и то е от 8 до 5+ обедна почивка.Та работния ден нормално би трябвало да е 8 часа + 1 почивка, ама май само на приказка е така. ; ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Колко е работният ден по закон? В България. Трябва ми нещо актуално. 8ч...или 8 и 1/2чА в това време включено ли е времето за почивка? В смисъл...7 активни и 1 почивка или 8 активни??? Т.е. почивката плаща ли се или не? 40 часа на седмица. по 8 на ден, 5 дена. това е нормалното работно време. естествено може да се променя по предвидения от закона начин. по-обширна консултация се заплаща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Кога почват лекции в Американския? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 по-обширна консултация се заплаща Иба, как се изучи! Верно всички адвокати сте змии! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 (edited) Иба, как се изучи! Верно всички адвокати сте змии! Няма да ми обиждаш работата, аз да съм казал нещо срещу преводачите? И да поясня, не съм адвокат. Edited September 5, 2008 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Kade v Plovdiv moga da si kypq Lego??No ne ot teq malkite legota,koito predstavlqvat edna koli4ka ili p1k edna kyla ami po-golqmo...primerno maket na nqkakav zamak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 http://www.student.bg/detail.php?id=500 И какво? Реално, срещу поръчител, можеш да вземеш максимум 20 000 лева, а при ипотека е без горна граница. браво. С тия 20 000 лева, какво да прави човек в чужбина, като в щатите само едната година е толкова. Да не говорим за ония дето дават по 7 000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 И какво? Реално, срещу поръчител, можеш да вземеш максимум 20 000 лева, а при ипотека е без горна граница. браво. С тия 20 000 лева, какво да прави човек в чужбина, като в щатите само едната година е толкова. Да не говорим за ония дето дават по 7 000. Добре де, аз така като чета условията, той тоя студентски кредит по нищо не се различава от обикновения потребителски кредит.А би трябвало да е много по-облекчен и с преференциални лихвени проценти и срокове.Даже една от банките иска студента да представи трудов договор+разписка от последните 6 месеца за доходи, кви са тея простотии.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 (edited) Идеята е че лихвата не много голяма и можеш да го върнеш едва когато започнеш работа май гратисния период е 2-3 години...може и да греша. Edited September 5, 2008 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Кой знае откъде може да се купи дигитален камуфлаж? Нарича се още пикселен или "цифра" и изглежда така ==> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 @Grimjaur За Пловдив знам... Или поне така си мисля. В уличката зад Санкт Петербург има 1 магазин за такива работи... Имам следното питане: Кажете къде мога да гледам тениса довечера? Къде ще го пуснат? Изискването е да е със звук, щот без звук има много места. Ще седнем на бири... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Някой следи ли за какво ще използваш студентския кредит? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Мога ли да отида в КАТ да подменя шофьорската книжка на баща ми и да му взема временно свидетелство, или задължително лично се ходи да се подават документите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Някой следи ли за какво ще използваш студентския кредит? следят дали си плащаш вноските Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts