NEO_DDT Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Ами така, и 3те са парфюми. Слушай какво ти пее радиото! ............... Ами незнам откъде си ги вземал, ама аз съм имал Code и си траеше по около 24 часа, а пък доскоро имах Attitude е един от най-яките и трайни парфюми - докато не се изперат дрехите миришат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 (edited) Отделно това не знам откъде ще го поръчаш точно и как ще ти го доставят до БГ, поне от техния сайт де Приятелка внася на " Victoria Secret " и чрез нея. Доста често получава колети с продукти и оставя само да си харесам аромат. За сега съм се спрял на този Atittude, но като ги има в комплект от сайта на Армани мога да се възползвам. И като не е траен не знам вече. Разправям на приятели не са хубави от Лерото, теми викат вземи си по- хубаво един Стрейт Поне ще знам, че е оригинален NEO_DDT, от къде си ги взимал тези парфюми толкова трайни Edited September 1, 2008 by sasshko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Или от някой pretty shop или повечето от един човек... Даже извесно време продавах ама е занимавка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Или от някой pretty shop или повечето от един човек... Даже извесно време продавах ама е занимавка... Направо ме объркахте с djadomraz той казва, че е много нетраен, ти обратното. Да не се опитваш да ми продадеш нещо, защото не искам. Казвай сериозно траен ли е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Направо ме объркахте с djadomraz той казва, че е много нетраен, ти обратното. Да не се опитваш да ми продадеш нещо, защото не искам. Казвай сериозно траен ли е Нищо нямам намерение да ти продавам, щото първо че ти казах че не ми се занимава, второ че съм в София... Ако си ги поръчаш от там ще са оригинални и сам ще се убедиш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Нищо нямам намерение да ти продавам, щото първо че ти казах че не ми се занимава, второ че съм в София... Ако си ги поръчаш от там ще са оригинални и сам ще се убедиш... Пошегувах се. Иначе явно djadomraz е попаднал на ментета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 (edited) Къде да намеря такива или подобни обеци? Но да са черни имам предвид , даже по-добре изчистени,без картинки Edited September 1, 2008 by CTAH4O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Виж в "На тъмно" или скейтшопа. Ама е по-вероятно в "На тъмно". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Има ли някоя фирма, чрез която да изпратя цветя на приятека. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 няколко страници назад беше обсъден подобен въпрос,поразрови се малко и ще намериш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Къде в Пловдив или София има магазин, в който изкупуват ръчно изработени бижута, картички и ей такива неща? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 няколко страници назад беше обсъден подобен въпрос,поразрови се малко и ще намериш Ся ако тоя въпрос беше зададен в тема, нямаше да се задава 10 пъти, а темата още щеше да е отгоре и лесна за намиране с търсачката. Tова относно мнението ми преди няколко страници за прекаляването с темата за Нестандартни въпроси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Къде в Пловдив или София има магазин, в който изкупуват ръчно изработени бижута, картички и ей такива неща? Да ти кажа честно - не знам. Но имам приятел, който се занимава с това, ще го питам и ще ти пратя някакъв отговор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Между офиса на глобул и дриймс-а на главаната има бижутериен магазин, на който съм виждал, че пише, че изкупуват. Провери там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Да знаете случайно някакъв изгоден тарифен план безплатни минути на Мтел Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Да знаете случайно някакъв изгоден тарифен план безплатни минути на Мтел Ми те са 3, Сашо. M-tel Relax - в тях имаш 200, 400, 1000 безплатни минути, съответно за 5, 10, 15лв месечна такса. Аз съм на 200 и мога да говоря с 3 номера от мрежата на м-тел безплатно 200мин, майка ми е на 1000 и може да говори с 15 номера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Безплатни минути към какво? Ако е само към Мтел... или към всички оператори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Разбира се, че към м-тел. Не знам дали някой от 3те оператора предлага безплатни минути към дургите, но и да предлага ще е с няква убийствена месечна такса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Globul предлага... А Релакс вече няма. Сега е Комфорт... И е с 12 номера, а не с 10. И може да е и с 100, 200, 500 минути... Много са, сложни са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 (edited) Разбира се, че към м-тел. Не знам дали някой от 3те оператора предлага безплатни минути към дургите, но и да предлага ще е с няква убийствена месечна такса Един приятел е на вивател и има 200 безплатни към трите оператора ама е с 50 лв месечна такса... Edited September 3, 2008 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Разбира се, че към м-тел. Не знам дали някой от 3те оператора предлага безплатни минути към дургите, но и да предлага ще е с няква убийствена месечна такса и глобул имат оферта с безплатни към всички, но месечната идва висока, а минутките са малко/май бяха 50 / най-добре излиза да имаш 2 карти, ако говориш с всякакви оператори, това е моето мнение. въпрос: произвежда ли се още sega mega drive 2? въпрос: даскалката по математика беше давала едно време уравнение ли беше кво беше дето като го решиш и се получава 2=3. имаше естествено някаква врътка в един момент, че се правеше нещо не дотам правилно та въпросът ми е някой има ли го това уравнение? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Беше коментирано във форума. Има ОГРОМНА тема по въпроса... Просто пусни един сърч... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Някой може ли да ми каже с каква програма мога да намалям размера на .gif файл? 10х предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Adobe ImageReady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 и глобул имат оферта с безплатни към всички, но месечната идва висока, а минутките са малко/май бяха 50 / Таксата е 16 лв. и покрива точно 50-то безплатни минути. Явно като бонус идват 150 мин към 3 номера на Глобул. В момента ползвам два различни тарифни плана на Глобул уж, за да си намаля сметките, ама не става то така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts