VeSo Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 (edited) имаше един сайт, който нещо ти сканираше компютъра и ти показва дали дадена игра ще ти тръгне, някой сеща ли се как беше? w00x мерси Edited August 26, 2008 by VeSo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 (edited) W00x хайде сега си представи всичко това като New topics. Според теб в какво ще се превърне раздела за няма и 10-на дни? За изброените си прав, но все пак не трябва и да се прекалява със събирането. @VeSo : http://www.systemrequirementslab.com Edited August 26, 2008 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 всъщност вегор е прав , тва "ше си я направя за седмица пък да видим дали няма да ми писне" е най-заученият лаф на земята , основно се повтаря от такива шубета които или ги е страх или тяхните не им дават ама съвсем тайничко се надяват някой ден да си направят истински татус.... айде не на нас тия ...... Всъщност всеки във всеки заучен лаф има и малко истина. Пък мога да ти кажа, че не съм шубе, нашите ми дават да си направя, ама понеже съм жена и невинаги знам какво искам, предпочитам първо да си направя временна и след това да реша дали искам да имам определена рисунка цял живот в-ху кожата ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Значи не искаш татуировка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Тва е- че не знам дали наистина искам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Само на мен ли ми е досадно ако търся нещо във форума по теми, то в повечето случаи да излиза в тази тема и да трябва да препрочитам 5 страници отговори премесени с отговори на други въпроси, за да намеря това което търся? Защо направо не се обединят всичките теми във форума в тази тема тогава? И да не помислите, че получавам факсове, мнението ми е подтикнато от затворената тема за Руското Консулство в Пловдив отдолу. А защо даваш резултатът да ти излиза като теми - филтрирай с търсената дума (думи) като дадеш резултатът да ти излиза с мненията, където се среща думата (думите). След това много лесно може да влезеш директно в необходимата тема, след като си открил това, което търсиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 (edited) дайте ми ориентировачна цена за ел. китара + усилвател за абсолютен начинаещ, моля (тоест марката няма значение, важното е да свири достатъчно хубаво, за да може да се учи човек на нея) Edited August 27, 2008 by Legop4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 дайте ми ориентировачна цена за ел. китара + усилвател за абсолютен начинаещ, моля (тоест марката няма значение, важното е да свири достатъчно хубаво, за да може да се учи човек на нея) Fender комплекта е 450 лева... Ако помня добре обясненията по-евтиното вече е калпаво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 ясно, а евентуално втора ръка къде мога да потърся? за подарък е, не ми се дават чак толкова пари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Тва е- че не знам дали наистина искам ако се решиш кажи ми да ти кажа човек където да се обадиш да питаш не е в студио казва се Данчо но работи много добре аз лично съм доволен Aquila не съм чувал за такова нещо но благодаря вече знам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 (edited) А защо даваш резултатът да ти излиза като теми - филтрирай с търсената дума (думи) като дадеш резултатът да ти излиза с мненията, където се среща думата (думите). След това много лесно може да влезеш директно в необходимата тема, след като си открил това, което търсиш. Защото не винаги едно мнение е достатъчно, за да намериш това което ти трябва. Понякога ти трябва да видиш цялата дискусия. Не случайно има търсене по теми и по мнения. И знам, че като сортираш по мнения, горе излиза темата от която е мнението и може да се цъкне. Самоче ако има 3 теми с въпросната ключова дума, ще излезнат мненията от всяка една и докато стигна до третата (ако тя ми трябва), трябва да премина през другите 2. Ако се изкарат резултатите по теми, ще е нужно да погледна само 3 реда. Edited August 27, 2008 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Някой знае ли къде се продава мексиканска текила? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 (edited) текилата Sierra не е ли мексиканска? Edited August 27, 2008 by afd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Някой да знае сайт, на който мога да гледам ЕВРОСПОРТ 2 директно ?! Търсих в netera.tv ама там го няма.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 (edited) тука има излъчвания на живо най в ляво са виж ако има това което търсиш сега ще потърся още и ако намеря ще ти ги сложа сайтовете http://www.onlinetv.inbulgaria.info/ Eurosport 2 Eurosport Live Edited August 27, 2008 by afd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Имам usb flash памет 1гб , която като я свържа към ПЦ я отчита като такава като избера да видя какво има в нея показва , че е празна ( имаше към 150 песни ) . Като натисна Properties на флашката показва , че има 0 мб памет . Има ли начин да се оправи или трябва да я хвърлям . Пробвах да я форматирам но нестава . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Някой знае ли къде се продава мексиканска текила? ОЛМЕКА се среща често по денонощните магазини - за по-евтино от МЕТРО може да се вземе Имам usb flash памет 1гб , която като я свържа към ПЦ я отчита като такава като избера да видя какво има в нея показва , че е празна ( имаше към 150 песни ) . Като натисна Properties на флашката показва , че има 0 мб памет . Има ли начин да се оправи или трябва да я хвърлям . Пробвах да я форматирам но нестава . Пробвай подробния формат, не quick. Ако пак не стане - може би е заминала... Не забравяй да пробваш поне на още една машина дали се засича... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Значи не искаш татуировка. Тва е- че не знам дали наистина искам женската логика за пореден път ме размаза в земята.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Кажете програма, с която да хвърля малко място от Д: в Ц:, че го закъсах. (без да форматирам...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Кажете програма, с която да хвърля малко място от Д: в Ц:, че го закъсах. (без да форматирам...) Ще ми е интересно да я видя таз програма каква ще е ... Ти толкова ли не може да метнеш нещо от С в D???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Не. Ако можех, нямаше да питам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 (edited) Кажете програма, с която да хвърля малко място от Д: в Ц:, че го закъсах. (без да форматирам...) Partition Magic 8, но ще те излъжа дали можеше да се прехвърли просто ей така, защото аз се бях пробвал, но беше отдавна и нямам особени спомени. Или не трябваше да се форматира нищо, или единия дял трябваше да е форматиран. Нищо не ти пречи да пробваш. Edited August 28, 2008 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 някой да е срещал "Тенсегрити"...книжка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Дано това ти свърши работа: http://www.booksbg.org/component/option,co...ileinfo/id,226/. А ако не отиди на центъра там има една библиотека, от там съм си взел последните две книги и има голям избор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisito Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Знам, че въпросът ми е тъпичък, но ми се налага да си подновя личната карта, а ваденето беше отдавна и не помня колко пари искаха, колко снимки и трябва ли да нося други документи освен старата лична карта. Нека някой ако скоро го е правил или си спомня да ми помогне, 10х предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts