shtaiga Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 kajete niakoe romantichno miasto prez denia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 kajete niakoe romantichno miasto prez denia високите на стадиона на гребната Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Някой знае ли къде се правят временни татоси и ако имате представа за някви ориентировачни цени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Някой знае ли къв е тоя хотел В и М? къде се намира и сносен ли е като цяло? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Някой знае ли къде се правят временни татоси и ако имате представа за някви ориентировачни цени братле имам 4 татуса и до ся не съм чувал да правят временни освен онея лепенки но ако ще си праиш истински умната Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Моя въпрос не знам нестандартен ли е, глупав ли е, но съм забелязал, че когато кацне на стена(таван), комара изпъва назад задните си два крака, сякаш опипва с тях. Като сетивни крайници ли използва краката си гадинката? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 братле имам 4 татуса и до ся не съм чувал да правят временни освен онея лепенки но ако ще си праиш истински умната Временните са онези дето се правят с туш или с други измами, а с миенето след известно време изчезват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 (edited) братле имам 4 татуса и до ся не съм чувал да правят временни освен онея лепенки но ако ще си праиш истински умната Временните са онези дето се правят с туш или с други измами, а с миенето след известно време изчезват. таа....не му отговорихте- къде правят? Edited August 26, 2008 by gerry^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Някой знае ли къде се правят временни татоси и ако имате представа за някви ориентировачни цениНа джумаята, всяко лято има поне двама човека, коиото правят. А цена как искаш да ти се каже, на килограм, на метър? Ако имаш модел те ти казват колко ще струва, а в каталозите си има фиксирани цени. братле имам 4 татуса и до ся не съм чувал да правят временни освен онея лепенки но ако ще си праиш истински умната А за хена да си чувал? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Някой знае ли къде се правят временни татоси и ако имате представа за някви ориентировачни цени Значи ако знаеш къде се намира Безистенъ,същия вход е,мисля,че Ражко се казваше пичът,чувам добри отзиви за него,а що се отнася до моментната татоировка,тя се прави по-повърхностно,така,че да я хване пегментацията на кожата която по принцип е на около 50 дена,така знам аз,ако греша,поправете ме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Почти във всяко студио ще ти направят,но задължително ще те кандардисват да я направиш за постоянно,а и цената е около 2 пъти по-висока от тази на постоянните Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Пощурял съм относно китайска култура,дрехи и музика.Обърнете внимание на дрехите които облича убиеца,не са кимоно,незнам какви са,но ако някой може да ме упъти относно плат,какъв и как се нарича,бродерия ли са надписите и къде в Пловдив се прави такава или щампа и къде се правят най-качествените щампи,място където мога да намера плата,някакви кройки,модели,копчета,сайт където има различни надписи и значението им,място където мога да взема каквато и да е информация,ще съм ужасно благодарен А ето въпросните клибчета -момента където се катери на стълбата се вижда ясно за какво говоря -а на този клип превъртете до 06:10 в момента в който спасява агентът,го дават от всички страни,обърнете внимание на детайлите Благодаря на всеки отзовал се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 ...,а и цената е около 2 пъти по-висока от тази на постоянните да бе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Почти във всяко студио ще ти направят,но задължително ще те кандардисват да я направиш за постоянно,а и цената е около 2 пъти по-висока от тази на постоянните Вие нормални ли сте бе .Начи една истинска татуировка е 70-80 лева,а тая с кана е 160 .Божкеее .А да отговоря на пича-аз преди 2-3 години си бях правил един дракон на ръката.1-седя около месец,но избледнява след около 2 седмици и после седи грозно!2-цената е според зависи модела и къде си я правиш...от 10 до 20-25 лева предполагам .3-няма смисъл от такава татуировка,защото лятото се къпеш всеки ден(предполагам ) и ще избледнее бързо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Това временната татуировка е най-безсмисленото нещо... Или си прави, или недей! Идеята по принцип е да остане там... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 влез в което си искаш студио и забележи къв отговор ще получиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Пощурял съм относно китайска култура,дрехи и музика.Обърнете внимание на дрехите които облича убиеца,не са кимоно,незнам какви са,но ако някой може да ме упъти относно плат,какъв и как се нарича,бродерия ли са надписите и къде в Пловдив се прави такава или щампа и къде се правят най-качествените щампи,място където мога да намера плата,някакви кройки,модели,копчета,сайт където има различни надписи и значението им,място където мога да взема каквато и да е информация,ще съм ужасно благодарен А ето въпросните клибчета http://www.youtube.com/watch?v=HcMqwP_iKiY...feature=related -момента където се катери на стълбата се вижда ясно за какво говоря -а на този клип превъртете до 06:10 в момента в който спасява агентът,го дават от всички страни,обърнете внимание на детайлите Благодаря на всеки отзовал се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 (edited) Това временната татуировка е най-безсмисленото нещо... Или си прави, или недей! Идеята по принцип е да остане там... Напротив - много е смислено. Предпочитам да си направя временна татуировка и за месец и нещо да преценя дали наистина искам, дали ми харесва и след това да си направя постоянна. Edited August 26, 2008 by gerry^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Напротив - много е смислено. Предпочитам да си направя временна татуировка и за месец и нещо да преценя дали наистина искам, дали ми харесва и след това да си направя постоянна. то някои хора от мода не могат да ходят вече ама карай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Може ли някой да ми препоръча нотариус? Интересува ме да има удобно място за паркиране. Ако пък се намери и някой който да работи денонощно ще е най - добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 (edited) Сещате ли се тея шишенца с текчност които са на кормилото на моторите , те за какво са? ето тези: Edited August 26, 2008 by po_taka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Сещате ли се тея шишенца с текчност които са на кормилото на моторите , те за какво са? ето тези: маслото за спирачките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 (edited) Само на мен ли ми е досадно ако търся нещо във форума по теми, то в повечето случаи да излиза в тази тема и да трябва да препрочитам 5 страници отговори премесени с отговори на други въпроси, за да намеря това което търся? Защо направо не се обединят всичките теми във форума в тази тема тогава? И да не помислите, че получавам факсове, мнението ми е подтикнато от затворената тема за Руското Консулство в Пловдив отдолу. Edited August 26, 2008 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Кой от 3те DVDscr рилийза на Мумията 3 е най-добър? Свалих този от замунда но на моменти доста често като насичане се получава.. Някой да има идея къде има сервиз на лаптопи в Пловдив? По - специално ме интересува за Acer. Някой знае ли оптика (магазин за очила),която да работи в неделя ? Ще е супер ако има такава. Трябва ми точният адрес на кръчма Хъшове в Стария град. мерси предварително! интересува ме онази старинната императорска китайска музика дето е символ на повечето филми kajete niakoe romantichno miasto prez denia Някой знае ли къв е тоя хотел В и М? къде се намира и сносен ли е като цяло? Може ли някой да ми препоръча нотариус? Интересува ме да има удобно място за паркиране. Ако пък се намери и някой който да работи денонощно ще е най - добре. W00x хайде сега си представи всичко това като New topics. Според теб в какво ще се превърне раздела за няма и 10-на дни? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Напротив - много е смислено. Предпочитам да си направя временна татуировка и за месец и нещо да преценя дали наистина искам, дали ми харесва и след това да си направя постоянна. всъщност вегор е прав , тва "ше си я направя за седмица пък да видим дали няма да ми писне" е най-заученият лаф на земята , основно се повтаря от такива шубета които или ги е страх или тяхните не им дават ама съвсем тайничко се надяват някой ден да си направят истински татус.... айде не на нас тия ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts