Psihara^^ Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Имам проблем с 2 задачи по Теоретична Елтехника 1ва част. Някоя добра душа ще удари ли 1 рамо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Къде се намира Sitex склад? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 (edited) Къде се намира Sitex склад? http://www.sitex.bg/?p=contacts Пловдив ул.: "Брезовско шосе" 170 За по-сигурно можеш да питаш тук - тел.: 032 945-560 Edited August 11, 2008 by simbata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Някой знае ли как стоят нещата с пътуването с международен влак? Интересува ме възможността да прекъснеш пътуването на междинна спирка, без да губиш билета си, и след ден-два да продължиш по същия маршрут. Особено ще се радвам, ако някой знае колко продължителен може да бъде престоят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 А има ли начин да отделя картината от звука от отрязаното ? Можеш да си изрежеш видео, да си го реенкоднеш на Virtual Dub без звук и после ако искаш да си наложиш .wav отгоре. Ако искаш да отделиш звука от видеото на отделен аудио файл вече, не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Можеш да си изрежеш видео, да си го реенкоднеш на Virtual Dub без звук и после ако искаш да си наложиш .wav отгоре. Ако искаш да отделиш звука от видеото на отделен аудио файл вече, не знам. GoldWave отделя аудио от видео. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Да не би да върлува някакъв вирус с диария? Всичките ми приятели се оплакват от диария. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 mai da na6ite vsi4ki sa bolni za sega samo mene ne me e hvanalo da 4ukna na darvo .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Дам летен вирус диария , повръщане , треска , темепратура . Може поотделно да те хване може да се комбинират симптомите . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Дам летен вирус диария , повръщане , треска , темепратура . Може поотделно да те хване може да се комбинират симптомите . Точно, изкарах го с всички "екстри" и за около седмица се оправяш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 (edited) Имам проблем с 2 задачи по Теоретична Елтехника 1ва част. Някоя добра душа ще удари ли 1 рамо? кажи какви са задачите. Има някакъв минимален шанс да си спомня за какво ставаше дума и да успея да дам някакъв акъл. Пък и ако ги кажеш, има голяма вероятност и някой друг запознат с материала да ти помогне. Edited August 12, 2008 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Как стоят нещата със смяна на лична карта и адрес? Какви документи са ми нужни? Къде трябва да отидя за да сменя адреса? Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Видеото нещо май ми се прецака...някой да знае къде правят ремонти на съответните антики Къде прехвърлят филми от видео касети на дискове и как вървят цените ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Как стоят нещата със смяна на лична карта и адрес? Какви документи са ми нужни? Къде трябва да отидя за да сменя адреса? Благодаря. Отиваш в районното(май това което се води за новия ти адрес) и попълваш заявление за издаване на лична карта. Като причина мисля ще пишеш смяна на адресна регистрация. На мен също ми предстои да го направя, но бях чул, че пак готвят някакви смени на документите с нови, та затова още не съм направил и аз тази процедура. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Отиваш в районното(май това което се води за новия ти адрес) и попълваш заявление за издаване на лична карта. Като причина мисля ще пишеш смяна на адресна регистрация.На мен също ми предстои да го направя, но бях чул, че пак готвят някакви смени на документите с нови, та затова още не съм направил и аз тази процедура. Те тия смени ги готвят от бая време ама не вярвам скоро да влязат в употреба катрите с чип, така се по-добре си смени документите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Някой, който да е на евроком, да е имал проблеми вчера вечерта с кабелната? Щото в нас беше кат дискотека - има 2 сек, няма 2 минути... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Търся човек който е кандидатствал журналистика в СУ! Трябва ми информация относно кандидатстването,какво трябва да се подготвя и следването как е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Някой, който да е на евроком, да е имал проблеми вчера вечерта с кабелната? Щото в нас беше кат дискотека - има 2 сек, няма 2 минути... Същото и при мен - в кършияка съм. Всичко това гарнирано с този проблем. Хубавото на новите телевизори е че корпусите им не са занулени, та не горят от утечките на напрежение по кабела (което не може да се каже за компютърните кутии) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Търся човек който е кандидатствал журналистика в СУ!Трябва ми информация относно кандидатстването,какво трябва да се подготвя и следването как е. Пиши ми ако и от УНСС ти върши работа, разликите са минимални - особено в качеството на самото обучение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Алкохолизмът предава ли се по наследство? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Пиши ми ако и от УНСС ти върши работа, разликите са минимални - особено в качеството на самото обучение Аз пък все си мисля, че журналист се раждаш... Нещо като при мен - sales.... you can't LEARN it!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Алкохолизмът предава ли се по наследство? Съществува генетично предразположение - http://health.actualno.com/news_141195.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Защо постоянно волейболните треньори са със слушалка в ухото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 На кой беше рекламата в която един футболист бие дуспи и отстрани треньора казва " КВО ПРАЙШ ЛЕ? Що не пазиш ? хахах искам да е гледма пак защото едно време много се зарибявах с тази реклама Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 (edited) къде има специализиран магазин за билки в Пловдив Edited August 13, 2008 by Ton4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts