sasho_1989 Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 НА колко километра е Свиленрад от Пловдив? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 НА колко километра е Свиленрад от Пловдив? ако питаш за СвиленГрад отговора е ~ 145km Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 nqkoj znae li ot kade da si kupq lista ot menta za kokteil mohito ?pro4etox v internet 4e daje na mesta polzvali lista ot djodjen az li ne6to se barkam ili tva sa 2 savsem razli4ni ne6ta na vkus ? i ako e vazmojno ot kade da si kupq djodjen аз не бих използвала джоджан мразя джоджан може да си причиниш нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Има ли логично обяснение за следното: При първо кликване в поле за писане в даден сайт след пускане на компютъра се стига до тотално забиване. Reset и всичко е наред, няма забиване. Shut down, пускане и същият проблем е налице. Само reset помага. Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerv Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 някой може ли да ми каже къде в Пловдив продават плувни принадлежности - трябват ми очила, шнорхел, плавници Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 v metro , ima i edin magazin do grebnata baza az ot tam si vzeh o4ilata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 някой може ли да ми каже къде в Пловдив продават плувни принадлежности - трябват ми очила, шнорхел, плавници Exell на гладстоун до виенските сандвичи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Има ли логично обяснение за следното:При първо кликване в поле за писане в даден сайт след пускане на компютъра се стига до тотално забиване. Reset и всичко е наред, няма забиване. Shut down, пускане и същият проблем е налице. Само reset помага. Идеи? За кой сайт става въпрос? Защото може да се напише скрипт при клик във форма, който при теб да води до забиване...но това с Shut down-a и Reset-a звучи много странно - сигурен ли си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 При всеки сайт става - например в abv.bg - кликвам върху полето за изписване на името на пощата и буф - до там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 (edited) Някой от вас да е пътувал или ще пътува скоро до Турция? Интересува ме дали все още е възможно да се премине границата пеша. ПС: А някой от живущите в София да може да ми препоръча учебен център с добра подготовка по турски език? Edited August 6, 2008 by second.life.syndrome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 ПС: А някой от живущите в София да може да ми препоръча учебен център с добра подготовка по турски език? В първия център на ДПС ще ти дадат поне 20 локации Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 (edited) Някаква идея откъде мога да купя ликьор De Kuyper Дива ягода в Пловдив? ;] И какви пари е горе-долу. Edited August 6, 2008 by Blitz_krieg_1941 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 (edited) Някой може ли да ми поправи грешките: The OS X-Files www.osx-files.net Обновляется каждый день. Есть и раздел Хакинтош. P.S. Я надеюсь что администраторы не воспринимать тему как рекламу, потому что тема может быть полезна для многих потребителей этого форума :) Благодаря предварително! Edited August 6, 2008 by simbata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Някой може ли да ми каже сервиз в Пловдив, в който да правят реглаж на фарове? Става въпрос за Опел Вектра от '95-'96 нагоре (не мога да се сетя за точната година). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 В СБА се регулират светлини по принцип Предполагам знаете къде е. Влизате в двора и ще го намерите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Някой може ли да ми поправи грешките: The OS X-Files www.osx-files.net Обновляется каждый день. Есть и раздел Хакинтош. P.S. Я надеюсь что администраторы не воспринимать тему как рекламу, потому что тема может быть полезна для многих потребителей этого форума :) Благодаря предварително! Хайде хора, спешно ми е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 (edited) Хайде хора, спешно ми е Не мога да гарантирам 100%, но така ми звучи по-добре: Обновляется каждый день. Есть также раздел Хакинтош. P.S. Надеюсь, чтобы (или само чтоб) администраторы не восприняли тему как рекламы, потому что эта тема могла бы понадобиться многим потребителям форума Edited August 7, 2008 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 (edited) Не мога да гарантирам 100%, но така ми звучи по-добре: Обновляется каждый день. Есть также раздел Хакинтош. P.S. Надеюсь, чтобы (или само чтоб) администраторы не восприняли тему как рекламы, потому что эта тема могла бы понадобиться многим потребителям форума или: P.S. Надеюсь, что администраторы не 1. воспримут / 2. воспринимают тему как рекламу, потому что эта тема могла бы понадобиться многим потребителям форума. едното е "няма да сметнат" второто е "не смятат" Edited August 7, 2008 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 (edited) Някой може ли да ми каже заведение където правят вкусна цаца към центъра Мерси предварително! П.С. Не е задължително да е към центъра, но е препоръчително Edited August 7, 2008 by Vartkes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Към центара ли трябва да е задължително? За "Златната Рибка" чувал ли си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Някой може ли да ми каже заведение където правят вкусна цаца към центъра Мерси предварително! П.С. Не е задължително да е към центъра, но е препоръчително Пробвай и в р-нт History - подлеза на Понеделник пазара, срещу Райфайзен Банк. По централно не се сещам, а знам други по в широкото... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Някой може ли да ми каже заведение където правят вкусна цаца към центъра Мерси предварително! П.С. Не е задължително да е към центъра, но е препоръчително арената Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 В СБА се регулират светлини по принцип Предполагам знаете къде е. Влизате в двора и ще го намерите. Tо не е проблем и да ги регулирам сам, ама не е на мойта кола, а на един приятел Та ша му кажа към СБА да мине и да се оправи. Мерси за идеята. А за твойто прословуто чукче - никъде няма... Остава там към Альоша някъде имало магазин, само там не съм минал да питам, но в най-скоро време трябва да мина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Частни уроци по покер ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 (edited) В кой пловдивски пощенски код попада ул. Акад. Петър Динеков? 4004 . То в bgmapsa ти го изписва в една жълта лента след като натиснеш да ти го намери Уф... Edited August 8, 2008 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts