w00x Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Някой може ли да ми каже от къде мога да си купя рекламна табелка за регистрационен номер на автомобил, с надпис какавто аз искам ? Какво означава "рекламна табелка за регистрационен номер на автомобил"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Къде мога да си купя ТАКАВА тениска или поне да дам да ми направят подобна? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Какво означава "рекламна табелка за регистрационен номер на автомобил"? Малка табелка, която се монтира върху черната подложка на регистрационния номер на автомобила Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Гледах, че в DOGVisa имаше рекламка, че правели, но там ще ти одерат кожата и ще те таксуват двойно. Можеш да дадеш някъде да ти изгравират плочка и съвсем спокойно да си я лепнеш на номера с двойно лепещо тиксо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Някой знае ли работното време на Jysk?Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Някой знае ли работното време на Jysk?Благодаря предварително 10.00 - 20.00 понеделник-петък. За събота и неделя не съм сигурен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Бацета някой може ли да ми каже евтино хотелче в Китен?С още двама приятели ще ходим от 25 Август до 1 Септември,но ни е за пръв път там и въобще не ги знаем хотелите...някакво по-непретенциозно и евтинко хотелче,или пък бунгалце ако има там.На нас ни стига да има кенеф,баня и легла и да е в добро състояние естествено-не някфи изтърбушени стаи(и да няма хлебарки ) Хотел "Атлиман" търси... условията са перфектни, цените са поносими... Идеален е. Между другото май ще почивам там след 20- ти, така че, ако го избереш ще се видим там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Някой може ли да ми каже от къде мога да си купя рекламна табелка за регистрационен номер на автомобил, с надпис какавто аз искам ? В копирния център на гладстон до лъки синема правят такива работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Спешно ми трябва следната антика: Превключвател пакетен ППМ2-10/НЗ Изпълнение 1 Това е от пералня Еврика 3. Някой да знае откъде мога да си закупя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 (edited) Vikiwat! Ако там нямат, мога да те пратя на едно магазинче, но обяснението е много сложно... Пиши ми в скайп, със същния ник съм, да не пълня тука главата на хората с глупости. Edited July 31, 2008 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Спешно ми трябва следната антика: Превключвател пакетен ППМ2-10/НЗ Изпълнение 1 Това е от пералня Еврика 3. Някой да знае откъде мога да си закупя? Vikiwat!Ако там нямат, мога да те пратя на едно магазинче, но обяснението е много сложно... Пиши ми в скайп, със същния ник съм, да не пълня тука главата на хората с глупости. Можеш да пробваш и в магазин-сервиз "Дошков". Намира се по тротоара между ТОХа и ВикиВат. Продават какви ли не вехтории и антики освен новите работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Ще има ли днеска слънчево затъмнение или не. Защото четох някъде преди около 2 седмици за това, а пък се учудвам, че по телевизиите не съобщават нищо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 (edited) Ще има ли днеска слънчево затъмнение или не. Защото четох някъде преди около 2 седмици за това, а пък се учудвам, че по телевизиите не съобщават нищо В София започва в 12:20 и ще трае около или повече от час. Ще се вижда частично, уви! Казаха го в прогнозата за времето на bTV. Edited July 31, 2008 by DaToNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 (edited) кога започва слънчевото затъмнение в пловдив? eдит-тъпо, няма часова разлика между пловдив и софия Edited August 1, 2008 by frodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 кога започва слънчевото затъмнение в пловдив?eдит-тъпо, няма часова разлика между пловдив и софия Че ти каква часова разлика искаш да има - 2-3 часа ли То тия 100 километра до София, Земята ги врътка сигурно за 2-3 минути Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Можеш да пробваш и в магазин-сервиз "Дошков". Намира се по тротоара между ТОХа и ВикиВат. Продават какви ли не вехтории и антики освен новите работи. Във Викиват - няма! Дошков - дори не знаеше какво е това! На Руски срещу тотото - казаха ми, че няма да намеря! На Славянска - ще работят в понеделник. На море са отишли май! Някой да има други идеи? Или пък да му ръждясва такава пералня на тавана да и взема ключа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Че ти каква часова разлика искаш да има - 2-3 часа ли То тия 100 километра до София, Земята ги врътка сигурно за 2-3 минути Браво, Мирка! Без да искаш му отговори! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Браво, Мирка! Без да искаш му отговори! аз мисля, че сам си отговорих на малоумния въпрос още един: интернета, който лангейм ни доставя, през колко други доставчика минава, докато стигне до нас? нали има три хъба на нет в света - токио, ню йорк и париж, та въпросът ми е - през колко доставчика минава нета, за да дойде до нас и от кой хъб идва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 (edited) Утре щяло да има openair house party на Буздлуджа. Някой да има инфо? ИНФО Edited August 1, 2008 by spot_ex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Браво, Мирка! Без да искаш му отговори! Бе баш без да искам не беше. Минутите целенасочено бяха казани тези Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 От къде да си купя билет за Хаваи, трябва ли ми виза и как мога да остана там ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Кой рейс продължава до Техномаркета на 4ти км? И има ли такъв въобще или всички са до университета. Мерси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Кой рейс продължава до Техномаркета на 4ти км? И има ли такъв въобще или всички са до университета. Мерси. 4-ката спира най-близо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Кой рейс продължава до Техномаркета на 4ти км? И има ли такъв въобще или всички са до университета. Мерси. 18 - Ходи до хангарите, всички останали (4,20,44,222 са до ПУ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 18 - Ходи до хангарите, всички останали (4,20,44,222 са до ПУ) Благодарско. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts