Xciter Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 В Пловдив може ли да се закупи бамбук от някъде? Пръчка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 В Пловдив може ли да се закупи бамбук от някъде? Пръчка.Бриколаж, има голям избор от диаметри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Ще ми кажете ли къде има магазин за лепенки?! Смисъл - за украса. Различни размери и тем подобни работи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Ще ми кажете ли къде има магазин за лепенки?! Смисъл - за украса. Различни размери и тем подобни работи... За кола ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Не. Малки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Как мога да направя определена програма, като я стартирам да не се появява на таксбара а най-долу в дясно като иконка?? (надявам се че разбрахте какво изкам да кажа ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 (edited) Трябва програмата да го поддържа. Не можеш просто да навреш която и да е програма долу до часовника. Edited July 27, 2008 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Как мога да направя определена програма, като я стартирам да не се появява на таксбара а най-долу в дясно като иконка??(надявам се че разбрахте какво изкам да кажа ) Ако не можеш да намериш опция от самата програма, то тогава иди на: Start > All Programs > Startup Там трябва да има шорткът към програмата. Триеш го и не би трябвало да имаш тоя проблем. Но все пак е хубаво да кажеш за каква програма става въпрос, та да може и ние да се ориентираме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Ами прмерно покер клиент и winamp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 (edited) Ами прмерно покер клиент и winamp За Winamp Най-горе вляво копчето->Options->Preferences->General Preferences -> Show Winamp in system tray (и махаш отметката на taskbar) Edited July 27, 2008 by simbata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 (edited) Търся две много стари игри, бяха на диск към някакво списание, който отдавна изчезна. Предполагам, че Curunir ще отговори най-бързо и точно. Пръвата игра имаше в заглавието си 3D. В открития космос, нещо като арена, в която се движат астероиди. С космически кораб се стрелят, като при всяко попадение, астероида се разпадаше на три, всяка час на още три и чак тогава парчетата се унищожаваха. Понякога при "отстрел" на астероид изпадаше "специална стрелба", множество ракети, една движеща се като спира и т.н., които работят определено време. Втората игра. Двукрак робот, нещо подобно(май беше жълт) обикаля картите(различни планети) и изпълнява мисии (да завземе дадена база, да убие нещо и т.н.) Намираха се различни оръжия(лазери, ракети). Играта е 2D. Edited July 27, 2008 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 (edited) ..... Писах глупости Edited July 27, 2008 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 (edited) Търся две много стари игри, бяха на диск към някакво списание, който отдавна изчезна. Предполагам, че Curunir ще отговори най-бързо и точно. Иве ТОВА, ТОВА, ТОВА? Edited July 27, 2008 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Иве ТОВА, ТОВА, ТОВА?Меховете ги знам, въпросната игричка е 2Д, евтина и никога не е била подобна класика. Мерси все пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 (edited) Aquila, това с робота съм го играл, но утепи ме не се сещам как се казваше. Сега ще потърся. Не обещавам резултати, но прогнозата за намиране е като цяло положителна За другото - оригинала си се казва Asteroids и има около 10 000 римейка. Разгледай тук и сигурно ще си намериш тоя, който търсиш: http://www.retroremakes.com/forum2/showcase/ [Edit] Онова с жълтия робот не беше ли направо free? Аз поиграх една вечер, циклих, накрая установих, че не си намирам следващия objective, в една гадна пустиня, изпсувах и я махнах. [/Edit] Edited July 27, 2008 by Curunir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Aquila, това с робота съм го играл, но утепи ме не се сещам как се казваше. Сега ще потърся. Не обещавам резултати, но прогнозата за намиране е като цяло положителна За другото - оригинала си се казва Asteroids и има около 10 000 римейка. Разгледай тук и сигурно ще си намериш тоя, който търсиш: http://www.retroremakes.com/forum2/showcase/ [Edit] Онова с жълтия робот не беше ли направо free? Аз поиграх една вечер, циклих, накрая установих, че не си намирам следващия objective, в една гадна пустиня, изпсувах и я махнах. [/Edit] Да безплатна беше. Терените бяха главно пустини и камънаци и тук там някоя ледена планета. Другата игра е Asteroids 3D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 (edited) Трябва ми актуална информация за населението и територията на градовете в България - първите три и по възможност информацията да не е от Уикипедия. Edited July 28, 2008 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 За толкоз време така и не разбрах кво е тва "Pinned" което пише пред някои теми за какво е и кво означава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 За толкоз време така и не разбрах кво е тва "Pinned" което пише пред някои теми за какво е и кво означава ми важна тема...един вид да се набива на очи и да не се пропуска, да я разгледаш преди да правиш нещо в съответния раздел Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Може ли да ми препоръчате някакви text recover-и че ми се скапа един важен и бая голям файл... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 (edited) Някаква идея откъде мога да намеря тромба със сгъстен въздух? Става дума за ръчна, с която сам да си сгъстявам въздух, а не флакон. Флакони има в 101 балона, ама от тях тръба за кенеф не става. Ще потърся снимки на това, което ми трябва, мерси предварително. Тая глупост, ама отдолу имаше една помпичка, буталце по-скоро, виждал съм такива, едни пичове на един мач сами си помпеха въздух. Edited July 29, 2008 by Blitz_krieg_1941 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Бацета някой може ли да ми каже евтино хотелче в Китен?С още двама приятели ще ходим от 25 Август до 1 Септември,но ни е за пръв път там и въобще не ги знаем хотелите...някакво по-непретенциозно и евтинко хотелче,или пък бунгалце ако има там.На нас ни стига да има кенеф,баня и легла и да е в добро състояние естествено-не някфи изтърбушени стаи(и да няма хлебарки ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 (edited) спешно ми трябва водопроводчик - да разбира от тоалетни казанчета...давайте номера/адреси, моля мерси, звъня... Edited July 29, 2008 by frodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Тука има всичко, само да можеш да го намериш http://www.goldenpages.bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Някой може ли да ми каже от къде мога да си купя рекламна табелка за регистрационен номер на автомобил, с надпис какавто аз искам ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts