w00x Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Някой може ли да ми каже къде мога да намеря бански на Speedo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Откъъде мога да си купя "заключващо устройство" за колелото? Някой магазин за 1 лв , или?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Откъъде мога да си купя "заключващо устройство" за колелото? Някой магазин за 1 лв , или?? В Практикер са най-надеждните Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Някой може ли да ми каже къде мога да намеря бански на Speedo? На центъра има 2 магазина за бански,единия беше началото на главната-някъде срещу Аладин дюнерите,а другият е преди халите,до TCM магазина.Може да провериш там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Откъде мога да купя на едро (20 ++) кутии от този тип(дръжките закопчават капака): "Всичко за 1 лев" не е вариант. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 Откъде мога да купя на едро (20 ++) кутии от този тип(дръжките закопчават капака): "Всичко за 1 лев" не е вариант. До фешън кафе има магазин за домашни потреби провери там. Ако не в склада за домашни потреби на Рогошко шосе с/у бившия завод Напредък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 дават ли се някъде под наем плейстейшъни + игри? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 Пощата случайно да работи в неделя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 Кви пари е глобата, ако ме хванат да карам с изтекъл акт???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 Кви пари е глобата, ако ме хванат да карам с изтекъл акт???? Преди 1-2 години беше 10-20 лева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 Преди известно време прочетох, че МВР ще открият секция в vbox7. Всеки който хване полицай в издънка да може да си качва там клипове. Ако не се лъжа трябваше на 5-ти Юли да стартира. Някой да има идея как да я намеря тази секция? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 скоро трябва да е пуснат, нещо си записал ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 Мили хора, разглеждам в момента сайта на RC Hobby, та ме интересува дали имат действащ магазин на ул. Христо Дюкмеджиев 3 или изпълняват само онлайн поръчки? Че е неделя и не ми се ще да звъня на посочения мобилен телефон Благодаря ви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 скоро трябва да е пуснат, нещо си записал ли? Не съм. Но цял ден се чудя какво да правя и мислих да погледам малко изцепки на родните полицаи. От статиите които намерих пише, че е трябвало на 5-ти юли да стартира. Преди 15 дена. Все пак си намерих занимание. Краси Радков . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 дават ли се някъде под наем плейстейшъни + игри? На видео Коко след военна болница имаше надпис на стъклото че дават и беше няква ниска цена, ама не знам наистина ли дават или надписа е останал от преди години Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Някой знае ли някоя печатница или просто място където могат да ми нарежат картон в формат (А4 ми трябва) ходих в копирния център до тарикати и ми казаха, че не предлагат такава услуга.... и ми казаха да търся в някоя печатница, ако някой знае моля да сподели, че съм много на зор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 (edited) Кой ще пее сряда в Infi dance? Edited July 21, 2008 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 (edited) Някой знае ли някоя печатница или просто място където могат да ми нарежат картон в формат (А4 ми трябва) ходих в копирния център до тарикати и ми казаха, че не предлагат такава услуга.... и ми казаха да търся в някоя печатница, ако някой знае моля да сподели, че съм много на зор Какъв картон? Защото картон 160гр. продават в книжарниците. Мили хора, разглеждам в момента сайта на RC Hobby, та ме интересува дали имат действащ магазин на ул. Христо Дюкмеджиев 3 или изпълняват само онлайн поръчки?Че е неделя и не ми се ще да звъня на посочения мобилен телефон Благодаря ви Преди месец минах от там и видях, че има. Edited July 21, 2008 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 трябва ми магазин за доставка на цветя по домовете, става въпрос за пловдив...кой сте ползвали, цени, къде се намира горе долу? мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 трябва ми магазин за доставка на цветя по домовете, става въпрос за пловдив...кой сте ползвали, цени, къде се намира горе долу?мерси предварително Тилията на отец Паисий не правят ли такива неща? Май са малко скъпи, ама все пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 (edited) Тилията на отец Паисий не правят ли такива неща? Май са малко скъпи, ама все пак. аз за тях се сетих, но магазина не е баш на центъра-джумаята, а е преместен...в нета открих само местоположението на склада и спекох, че тряа да хода в дивия да поръчвам един букет ...та да се върна на въпроса-къде по точно на отец паисий-към пощата или към стария град е по близо, обясни малко...също ако знаеш кога отваря ще е супер едит: отворен съм и за други предложения, освен тилия Edited July 21, 2008 by frodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 аз за тях се сетих, но магазина не е баш на центъра-джумаята, а е преместен...в нета открих само местоположението на склада и спекох, че тряа да хода в дивия да поръчвам един букет ...та да се върна на въпроса-къде по точно на отец паисий-към пощата или към стария град е по близо, обясни малко...също ако знаеш кога отваря ще е супер едит: отворен съм и за други предложения, освен тилия Има чуден магазин за цветя отстрани на търговски център ГРАНД. Работи до 21ч. мисля и правят и доставки по домовете. Други магазини се сещам в двата подлеза - на пощата и срещу Понеделник лазара и този до входа на Централни гробища. В подлезите май работят до по-късно. А Тилия ако намериш телефон може и да направиш поръчката по телефона, има го във всяко Пловдив инфо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 ХОП На телефон 0888254817 може да потърсиш Невена (цветарката която ползвам от над 10 години, държи няколко сергии на Четвъртък пазара) - може да си поръчаш да бъде направен букет, венец и т.н. и да бъде доставен където кажеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 ХОП На телефон 0888254817 може да потърсиш Невена (цветарката която ползвам от над 10 години, държи няколко сергии на Четвъртък пазара) - може да си поръчаш да бъде направен букет, венец и т.н. и да бъде доставен където кажеш. Аз използвах Невена веднъж. Справи се просто прекрасно с работата и цената за това което свърши беше повече от прилична. Букета беше от над 20 цветя. Бройката беше близо до 30 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts