spot_ex Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Понеже никой не ме осветли в Buy/Sell, ще запитам тук: От къде мога да си взема поставка за мобилния в колата? Не говорим за навигация или връзване към колоните, просто поставка, може да е и със зарядно. Телефонът е Nokia E65, колата е Ферари Комби Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 интересува ме някой, пътувал от бургас до несебър с рейс/маршрутка...кога е последния превоз? има ли директен рейс до несебър около 18-19ч? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 интересува ме някой, пътувал от бургас до несебър с рейс/маршрутка...кога е последния превоз? има ли директен рейс до несебър около 18-19ч? Последните автобуси са около 22.00 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Освен Пулсар - някой знае ли друг магазин/фирма за компютърни игри. Особено ако може да се правят поръчки за определени заглавия, които ги няма тук, или поне варианти на игрите? Или поне сайт от чужбина, където да мога да се купуват игри с доставка до тук. Плащането е през paypal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 kakvo mi trqbva za da si svarja televizora s laptopa i izob6to vazmojno li e ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 DVI-HDMI кабел. В Hardware имаше такава тема, там бая се изприказва. Щом си с лаптоп си вземи по-къс кабел..хем е по-евтин. И остава да решиш звука на какво ще го слушаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Къде се хвърлят нещата които имат картинка със задраскана кофа за боклук ? Конкретно Касетите с маститило за принтер и халогенните крушки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Къде се хвърлят нещата които имат картинка със задраскана кофа за боклук ?Конкретно Касетите с маститило за принтер и халогенните крушки? Май този знак означава че не могат да се рециклират, тоест да не се изхвърлят в боклука, (защото във всички нормални държави той се рециклира). Така че тук преспокойно можеш да го хвърлиш в която си искаш кофа/кош. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Къде се хвърлят нещата които имат картинка със задраскана кофа за боклук ?Конкретно Касетите с маститило за принтер и халогенните крушки? Доколкото знам, най-голямото предприятие за рециклиране на тонер касети за Източна Европа се намира в Ихтиман. И има някаква врътка - в някои от магазини правят отстъпка от цената, ако им предоставиш празни касети. В момента не мога да ти цитирам имена и адреси, но ще се разровя. Иначе по план би трябвало скоро (?!?) у нас да заработи система за събиране на батерии, като идеята е да се снабдят по-големите вериги магазини със специални контейнери, а в последствие да отговарят за извозването и рециклирането им. Попаднах и на това мнение: Мога да предложа координати на фирма Балбок Инженеринг, те се занимават с рециклиране на силно замърсяващи, вредни и радиоактивни отпадъци. На факс 02/944 19 07 изпращате кратко описание на отпадъците и количествата, и те ви отговарят къде да ги върнете. Досега не съм го правила, едва вчера се свързах с тях и детайлите ми бяха обяснени от една много любезна служителка. А аз имам такъв въпрос: Възможно ли е чуждестранен гражданин да е кум на бракосъчетание в България? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 А аз имам такъв въпрос: Възможно ли е чуждестранен гражданин да е кум на бракосъчетание в България? Незнам да има проблем в гражданското, но в църквата би имало ако не е кръстен, т. е. християнин! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 А аз имам такъв въпрос: Възможно ли е чуждестранен гражданин да е кум на бракосъчетание в България? кумът е свидетел на брака...по принцип...може и да е друг, може да е всеки...демек - няма никаква пречка да е кум чужденец Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 nVidia или ATI за лаптопа ... http://technomarket.bg/product_detail.php?...uct_id=09038520 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Лично аз предпочитам nvidia Досега само една карта ми е била АТИ и не съм доволен от нея. А и мисля те бяха с по-лоша поддръжка под Linux, ако решиш да използваш де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 Ми най-вече за обработка на снимки под фотошоп шсе ползва и за някви мн нормални неща и може би и гейминг от време на време, ако вървят някви по-нови игрички Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 10, 2008 Share Posted July 10, 2008 За обработка на снимки не ти трябва видеокарта чак толкова. Гледай рам да има и добър процесор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 може ли батерия - презареждаема, която стои в портфейла, в задния ми джоб и се затопля, да и стане нещо? защото за втори път ми се случва да си я вадя гореща, все едно съм я пекъл на огън, даже вторя път и беше олюпено покритието...въпросът ми по скоро е, как топлината въздейства на презареждаемите батирии? и още един въпрос - какво значи - "<3" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 може ли батерия - презареждаема, която стои в портфейла, в задния ми джоб и се затопля, да и стане нещо? защото за втори път ми се случва да си я вадя гореща, все едно съм я пекъл на огън, даже вторя път и беше олюпено покритието...въпросът ми по скоро е, как топлината въздейства на презареждаемите батирии? и още един въпрос - какво значи - "<3" а възможно ли е да правиш някакъв случаен контакт с метални предмети и да затваряш верига между плюса и минуса или дори през неметални предмети, но замърсени . солената вода(потта) също е проводима, както и някои видове пластмаси. другия вариант е просто телесната ти температура да предизвиква реакция в електролита. не си уточнил какъв тип е батерията, за литиево-йонните знам че не еникак полезно да се сгряват или изстудяват прекомерно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 <3 means LOVE... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 (edited) а възможно ли е да правиш някакъв случаен контакт с метални предмети и да затваряш верига между плюса и минуса или дори през неметални предмети, но замърсени . солената вода(потта) също е проводима, както и някои видове пластмаси.другия вариант е просто телесната ти температура да предизвиква реакция в електролита. не си уточнил какъв тип е батерията, за литиево-йонните знам че не еникак полезно да се сгряват или изстудяват прекомерно. ми доста е възможно - стотинките са в това джобче не се бях сетил за това, не съм техничар кво да правя ...та значи просто един вид са си изхабили заряда, така ли да го разбирам това затопляне? едит: никел-метал-хидрид са <3 means LOVE... Edited July 11, 2008 by frodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 <3 means LOVE...А по каква логика означава love ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 ...едит: никел-метал-хидрид са ... Накарай някой да премери останалото в тях напрежение - ако е под 1 волт не ползвай батериите защото е възможно да са унищожени! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 А по каква логика означава love ???? Защото е сърчице. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 (edited) Къде да потърся USB адаптер за memory stick pro duo ? Търся такъф адаптер Тук трябва ми само адаптера и съответно някаква ориентировъчна цена . Edited July 11, 2008 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Пичове!Някой може ли да ми каже къде в Пловдив квартал Мараша има платен паркинг?? П.П.Мараша е квартала около ресторант Стадиона Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Пичове!Някой може ли да ми каже къде в Пловдив квартал Мараша има платен паркинг?? П.П.Мараша е квартала около ресторант Стадиона най-близкия за който се сещам е тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts