PSYCHOSIS Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 Антивирусната (AVG) не намира нищо. Колкото до упдейти - настроил съм само да си качва всякакви упдейти, така че трябва да го има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 (edited) Колеги съфорумници-имам нужда от вашата информация .Някой знае ли къде в Пловдив мога да си купя дрехи на Lacoste?Също така особено много се интересувам и от марката Killer Loop .Ако някой знае къде имат магазин в Пловдив тези марки да казва-ще съм много благодарен П.П.Интересуват ме оригинални дрехи естествено...знам че и на руския пазар има Edited June 29, 2008 by xXx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Как точно е "гоблен" на английски? Досега бях под заблудата, че е gobelin, но явно не е така... Трябва ми за обява, съответно е желателно максимално точно да го опиша Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 TAPESTRY ['tæpistri] n гоблен, тъкан, подобна на/имитираща гоблен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Днес стана дума с едни приятели, че като малки си играехме с карти Хитър Петър. Какви бяха тези карти, имало ли ги е или са плод на моето въображение Някой помни ли по-добе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Днес стана дума с едни приятели, че като малки си играехме с карти Хитър Петър. Какви бяха тези карти, имало ли ги е или са плод на моето въображение Някой помни ли по-добе? По-скоро Черен Петър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 По-скоро Черен Петър Верно Значи ги е имало, защото никой друг не ги помнеше... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Верно Значи ги е имало, защото никой друг не ги помнеше... ооо имаше ги. ма как се играешеееееее. черния петърчо беше с картинка на коминочистач и целта беше да го плякнеш пръв най-отгоре върху купчинката, ама имаше някви хиляди допълнителни условия за да го направиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Въпрос... По- скоро риторичен... Ама нека някой си даде мнението- Защо аджеба, не дават да си къпя кучето в гребната база- то е десетина килограмова булонка, не хапе, лае, цапа, и т.н. кученеприятни неща... Още повече, че днес в базата се къпеха състезатели по гребане, а за кучето се домъкнаха двама охлюви в един раздрънкан "Опел" (Общинска охрана) и взеха да ми обясняват че глобата е 200 !!! (двеста) лева!!! Кучето ми е ваксинирано, има една камара паспорти и поне аз не разбрах с какво гребците превъзхождат кучето... На табелата пише- "Забранено за кучета и хора"- явно- не е разрешено да се плува тук- от кучета и хора... Абе, или аз съм тъп, или... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Въпрос... По- скоро риторичен... Ама нека някой си даде мнението- Защо аджеба, не дават да си къпя кучето в гребната база- то е десетина килограмова булонка, не хапе, лае, цапа, и т.н. кученеприятни неща... Още повече, че днес в базата се къпеха състезатели по гребане, а за кучето се домъкнаха двама охлюви в един раздрънкан "Опел" (Общинска охрана) и взеха да ми обясняват че глобата е 200 !!! (двеста) лева!!! Кучето ми е ваксинирано, има една камара паспорти и поне аз не разбрах с какво гребците превъзхождат кучето... На табелата пише- "Забранено за кучета и хора"- явно- не е разрешено да се плува тук- от кучета и хора... Абе, или аз съм тъп, или... повечето гребци спадат към групата ТЕЛЕТА така че е разбираемо аз имам друг въпрос всъщност са 2 , да кажем спира ме общинска охрана и иска да ми направи акт за нещо което съм направил (няма значение какво , да кажем нещо дребно , хулиганска проява или пък че си къпя кучето в гребната) и охранителя е дребен младеж които не са го взели никъде другаде на работа и шапката му стои смешно или пък е жена , та да кажем идва при мене "охранителя" и аз отказвам да си дам документите за проверка или пък изобщо да разговарям с него/нея и си продължавам спокойно по пътя , какво ще направят те ? ще повикат колеги на помощ или ще се опитат да ме спрат за да ми напишат акта ? наистина го задавам сериозно тоя въпрос понеже спорихме с един приятел. По принцип тая общинска охрана е пълен ..... така че аз съм на мнение че мога да се размина и без санкция ако извърша някаква тъпотия или греша ? 2ри въпрос Абе що не ме направите един модератор да си модерирам из форума иии по-точно "как да кандидатствам за МОДИЛАТОР ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 2ри въпрос Абе що не ме направите един модератор да си модерирам из форума иии по-точно "как да кандидатствам за МОДИЛАТОР ? В момента, в който отворим нова секция за хората с 'нестандартна сексуална ориентация & всякакви малцинства', ти ще си първият назначен по подразбиране. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 повечето гребци спадат към групата ТЕЛЕТА така че е разбираемо аз имам друг въпрос всъщност са 2 , да кажем спира ме общинска охрана и иска да ми направи акт за нещо което съм направил (няма значение какво , да кажем нещо дребно , хулиганска проява или пък че си къпя кучето в гребната) и охранителя е дребен младеж които не са го взели никъде другаде на работа и шапката му стои смешно или пък е жена , та да кажем идва при мене "охранителя" и аз отказвам да си дам документите за проверка или пък изобщо да разговарям с него/нея и си продължавам спокойно по пътя , какво ще направят те ? ще повикат колеги на помощ или ще се опитат да ме спрат за да ми напишат акта ? наистина го задавам сериозно тоя въпрос понеже спорихме с един приятел. По принцип тая общинска охрана е пълен ..... така че аз съм на мнение че мога да се размина и без санкция ако извърша някаква тъпотия или греша ? 2ри въпрос Абе що не ме направите един модератор да си модерирам из форума иии по-точно "как да кандидатствам за МОДИЛАТОР ? Нито общинска охрана, нито сотаджии или други плашипутаци могат да ти искат документите за самоличност. Само полицията има право на това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 (edited) повечето гребци спадат към групата ТЕЛЕТА така че е разбираемо аз имам друг въпрос всъщност са 2 , да кажем спира ме общинска охрана и иска да ми направи акт за нещо което съм направил (няма значение какво , да кажем нещо дребно , хулиганска проява или пък че си къпя кучето в гребната) и охранителя е дребен младеж които не са го взели никъде другаде на работа и шапката му стои смешно или пък е жена , та да кажем идва при мене "охранителя" и аз отказвам да си дам документите за проверка или пък изобщо да разговарям с него/нея и си продължавам спокойно по пътя , какво ще направят те ? ще повикат колеги на помощ или ще се опитат да ме спрат за да ми напишат акта ? наистина го задавам сериозно тоя въпрос понеже спорихме с един приятел. По принцип тая общинска охрана е пълен ..... така че аз съм на мнение че мога да се размина и без санкция ако извърша някаква тъпотия или греша ? 2ри въпрос Абе що не ме направите един модератор да си модерирам из форума иии по-точно "как да кандидатствам за МОДИЛАТОР ? Ша викнат полицията и ще имаш 10-20-30 минути да се разкараш докато дебелите свине се дотътрят Edit:Колко е входа за Акваленд Тракия??? Edited July 2, 2008 by xXx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 е точно това имах предвид че за 20 минути мога без дори да бягам да си продължа по пътя и тва е , тоест общинската охрана се обезмисля напълно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 е точно това имах предвид че за 20 минути мога без дори да бягам да си продължа по пътя и тва е , тоест общинската охрана се обезмисля напълно и все пак ако извършиш по-грубо нарушение като например обидиш държавен служител могат да извършат граждански арест и да те задържат до идването на полицията. освен всичко друго не съм много сигурен дали с последните промени на закона за охранителната дейност не дадоха на частниците право да задържат престъпници, да ги обездвижват и да ги извозват до най-близкото РПУ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Ако може някой който играе warcraft да ми каже защо след последния пач ми иска пак CD и откъде мога да намеря крак ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 и все пак ако извършиш по-грубо нарушение като например обидиш държавен служител могат да извършат граждански арест и да те задържат до идването на полицията.освен всичко друго не съм много сигурен дали с последните промени на закона за охранителната дейност не дадоха на частниците право да задържат престъпници, да ги обездвижват и да ги извозват до най-близкото РПУ. а значи има и вариант да ме повялят с кунг-фу ритник със завъртане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 а значи има и вариант да ме повялят с кунг-фу ритник със завъртане Това е най- лошия за теб вариант, защото е твърде вероятно деденцето от "общинска охрана" да инфарктяса докато се завърта и тогава ще си имаш сериозни неприятности Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 а значи има и вариант да ме повялят с кунг-фу ритник със завъртане Тези охранители нямаха ли електрошоци или аз се бъркам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Здравейте! Проблемът е такъв: когато набирам текст в Word - добре, но когато вмъквам дума или изречение във вече набрания текст при всяко въвеждане на символ курсурът изтрива символът зад него т.е. въвеждам нов символ, а маркерът изтрива символът зад него автоматично!!! Как може да се премахне това? Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Здравейте! Проблемът е такъв: когато набирам текст в Word - добре, но когато вмъквам дума или изречение във вече набрания текст при всяко въвеждане на символ курсурът изтрива символът зад него т.е. въвеждам нов символ, а маркерът изтрива символът зад него автоматично!!! Как може да се премахне това? Благодаря! Натисни Insert веднъж и опитай пак! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Някой знае ли в Пловдив да се дават под наем машини за лепене на полипропиленови тръби - от онези, дето от двете страни имат нагреватели за тръбите. За разните там къртачи. хитита и т.н знам,че има, но на мен ми трябва това за тръбите. Че за две тръби не ми се дават 70 лв да купувам нова машина, която после няма да изплзвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Натисни Insert веднъж и опитай пак! Благодаря! Оправи се просто с рестарт на компа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Благодаря! Оправи се просто с рестарт на компа! Оправило се е, защото при рестарт не се помни положението на бутона "Insert" . Когато пак ти се получи така, не рестартирай компа, ами последвай съвета на DaToNik . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts