LSS Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 В Русия има ли празник на водката? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 има едно кафе до Лиляната (Патриарх Евтимий) Сафари са казваше и е затворено от доста време...някой знае ли дали ще отваря пак и ако отваря кафе ли ще бъде въобще ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Защо е прието на закуска да се пие прясно мляко, а не кисело Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Някои хора закусват с бира, а аз познавах един, който закусваше с водка и баничка, чесна дума, лека му пръст! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Какво представлява сърбежът и какво го поражда? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Защо е прието на закуска да се пие прясно мляко, а не кисело Кой TF го казва тва? Баницата е съвсем друга раота с айрян Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Кой TF го казва тва? Баницата е съвсем друга раота с айрян хахахах, а да не говорим с боза Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manaPh Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Какъв е максималният трансфер на данни през Bluetooth? (говоря за теоритичен максимум, между две USB -> Bluetooh устройства, а не между такова устройство и телефон примерно) Съжалявам, ако някой вече ти е отговорил, ама ме мързи да чета 30 страници постове. Мота ми се в главата като далечен и незнаен спомен стойността от 768 килобита в секунда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 В Русия има ли празник на водката? Празник мисля, че няма, но това е интересно : Съдът в югозападния руски град Волгодонск реши да повдигне обвинение за непредумишлено убийство срещу организаторите на “Маратон на водката”, победителят в който почина, а 5 негови конкуренти са приети в реанимация. Участниците в състезанието Vodka Open, което бе организирано миналия уикенд в местна питиепродавница, бяха поканени да се надпиват с половин-литрови бутилки от националната руска напитка. Също в духа на руската традиция, те получиха и мезе – колбас, черен хляб и горчица. Победителят обаче почина преди да успее да получи наградата си от 10 бутилки водка, съобщава АП, като се позова на руската осведомителна агенция ИТАР-ТАСС. Прокурорът Роман Попов уточнява, че състезанието е продължило между 30 и 40 минути, за което време победителят е изпил три половинлитрови бутилки водка, след което бил откаран с такси до дома си, където след 20 минути починал. Организаторите на състезанието ще бъдат преследвани от правосъдието, а срещу управителя на магазина ще бъде повдигнато обвинение за непридумишлено убийство. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) Наколенките на д-р Ливайн не бих казал, че помагат. Зависи... Дядката си взе такива миналата година - никакъв ефект за смекчаване поне на болката. Така че и аз те подкрепям - зависи..... Edited February 17, 2006 by Rex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) Значи първо за водката забрави,да споменеш че 2-рия умря след 3 дена в реанимацията а 3-тия уживя по чудо. А за киселото мляко мисля ,че в България то е доста по-популярно,защото в чужбина доколкото знам всички кисели млека са в формата не десерт - малак грамаж и се изпловат за десертче.Мисля че само в България и Сърбия(Такова животно Македония няма), са по 500мл опаковката.Пък и тук киселото мляко се използва много повече,като сам гледал чуждестрани кулинарни предавания,нищо не готвят с кисело мляко ,а с сметана.А тук повечето неща се правят именно с кис. мляко-заливки(за мусаки,дроб сърма),застройски за супа,палчинки,бухти.(Естесвено ,че се може да се използва и прясно мляко) И по простата прична че гледаме филми(предимно запдни продукций ) и там навсякаде в бутилки Milk,milk.Аз почти с всичко ям кисело мляко и някой ястия са ми безвкусни без него. Edited February 17, 2006 by BoFFo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Някой знае ли къде се продават от ония пантофки, които са със формата на животни и дали имат по-големшки номера? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Някой знае ли къде се продават от ония пантофки, които са със формата на животни и дали имат по-големшки номера? В Метро ги има. Моите са с Доналд Дъг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Има и големи номера,аз си взех/44/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted February 17, 2006 Author Share Posted February 17, 2006 Голяма подзказка! От тая картина може да се извадат толкова много неща, по различни логики... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 Някой може ли да ми каже как от направено с Windows Movie Maker .wmv мога да направя .mpeg?Дали ще стане пак с WMM или ми трябва друга програма за конвертиране? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 (edited) Хах това за играта не го разбрах...........!Oт подсказа ....това е картината "Тайната вечеря" на Леонардо Да Винчи,а единственото нещо което ми идва наум е "Шифара на Леонардо".Сигурно защото много се шуми околко книгата и филма се сещам сега.Незнам........ Edited February 17, 2006 by BoFFo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Някой може ли да ми каже как от направено с Windows Movie Maker .wmv мога да направя .mpeg?Дали ще стане пак с WMM или ми трябва друга програма за конвертиране? За тази цел аз използвам WinAvi Video Converter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Защо преди малко повече от месец и половина навърших 16 и току що получих повиквателно за военна служба??? Толкова ли са тъпи военните!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 (edited) Защо преди малко повече от месец и половина навърших 16 и току що получих повиквателно за военна служба??? Толкова ли са тъпи военните!? Ами наистина са много тъпи - аз съм януари 89 и още не са ме викнали Edited February 18, 2006 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 (edited) Сериозно си тормозя главицата с един въпрос-защо когато същество от мъжки пол се държи със същество от женски пол било то свободно,било то без предрасъдъци,околните същества моментално решават,че аджеба някой някого харесва?И в крайна сметка не може ли хората да си живеят айляшки и да си пият бира без после да се налага да обясняват като малоумни номер 2:защо голите охлюви са голи,а си нямат къщичка като събратята си по охлювство? Edited February 18, 2006 by velvet_underground Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Сериозно си тормозя главицата с един въпрос-защо когато същество от мъжки пол се държи със същество от женски пол било то свободно,било то без предрасъдъци,околните същества моментално решават,че аджеба някой някого харесва?И в крайна сметка не може ли хората да си живеят айляшки и да си пият бира без после да се налага да обясняват като малоумни номер 2:защо голите охлюви са голи,а си нямат къщичка като събратята си по охлювство? Щото все трябва да се коментира нещо. Да става лаф. Има такива хора които само такива клюки търсят, раздуват ги и си ги допълват така че споко. За охлювите не знам. Ми то тва не е повиквателно за военна служба а за отчет бе... споко... няма да ходя. Тея боклуци трябва да ми го дадат лично, не да ми го лепнат на вратата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Защо преди малко повече от месец и половина навърших 16 и току що получих повиквателно за военна служба??? Толкова ли са тъпи военните!? Не те викат за военна служба. Просто ще трябва да попълниш формуляри - за теб, за родители братя , дали си боледувал от нещо сериозно, знаеш ли езици и т.н Едно време като станеш на 16 те викаха за тия неща и удряха по един печат на акта за раждане , та да мога да си изавдя паспорт. Сега дали още я има тази практика за лична карта незнам. За военна служба като станеш на 18 - 19г. преди да завършиш (обикновенно зимата ) ще те превикат за манту и преглед при чичко доктор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts