Harlem Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 (edited) Някой знае ли къде се намира заведение "Бамбини" или нещо такова, че утре трябва да ходя до там. Обясняваха ми някъде до полиграфията, ама оттам нищо не чатнах Ето тук е полиграфията, ако може да ми отбележите на картата къде е заведението. Абе аз съм останал с впечатление че тва е точно след Авеню, а Авеню трябва да го знаеш ако не го знаеш то е на Мария Луиза от дясната страна след света петка църквата.Тоест тука някъде но може и да се пада малко по наделу. Edited June 23, 2008 by Harlem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Някой знае ли къде се намира заведение "Бамбини" или нещо такова, че утре трябва да ходя до там. Обясняваха ми някъде до полиграфията, ама оттам нищо не чатнах Ето тук е полиграфията, ако може да ми отбележите на картата къде е заведението. 20 метра след Авеню посока Папараци. Това всъщнос е бившия Dewars... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Благодаря и на двамата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 как са имената на английски на филмите: "паството" и "жертва на спасението"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 във firefox всички текстове ми станаха курсив, някакви идеи как да ги оправя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Искам да си купя еФтини ролери, ей така да си джиткам на гребната... Къде мога да го направя туй нящо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 във firefox всички текстове ми станаха курсив, някакви идеи как да ги оправя? Опитай да влезеш в "Настройки" -> "Съдържание" и виж из шрифтовете да не стои някакъв "Arial black" например... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Искам да си купя еФтини ролери, ей така да си джиткам на гребната... Къде мога да го направя туй нящо? И аз! А ти що не ми подари за рождения ден? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Изнагляваш! Не си ли доволна подаръка?!?!?! Половин заплата дадох, а ти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Какви са етапите през , които се минава да се прехвърли жилище от едно име на друго какви са етапите ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Ако някой може да ми обясни как се играеше домино ще съм му много благодарен със сичките правила там и глупости мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Какви са етапите през , които се минава да се прехвърли жилище от едно име на друго какви са етапите ? искаш да купиш жилище или някой роднина ще ти го прехвърля?при втория вариант е най-добре да се оформи като покупко-продажба,защото дарението може да бъде оспорено от някой недоволен наследник и да ти бъде отнето. при купуване на имот първо го провери за тежести,дали няма ипотеки и дали не е на някой друг.при нотариуса,който ще ти оформи сделката ще поискаш и да ти го провери. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Какви са етапите през , които се минава да се прехвърли жилище от едно име на друго какви са етапите ? ако ще купуваш жилище, отивай при адвокат да ти оформи документите...и нотариуса може, ама ще ти вземе повече пари. то си има процедура за цялата работа - запазваш си час, молба до нотариуса, проект за нот. договор...пиши ми лс ако ще правиш сделка с някой... продава ли се още "мляко за юнаци"? къде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 (edited) Защщо ми изписва: Kaspersky Internet Security 7.0 The requested URL http://www.millionaire.bg/article.jsf?flas...;articleId=1216 is forbidden на доста страници и как мога да ги разреша да се отварят?? Edited June 25, 2008 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 как са имената на английски на филмите: "паството" и "жертва на спасението"? Вторият е 'Gone Baby Gone', ама си има тема в Movies за подобни въпроси. Какви са етапите през , които се минава да се прехвърли жилище от едно име на друго какви са етапите ? Не може да нямаш някой познат, приятел или роднина юрист. По-добре според мен питай него, че въпросът ти изисква професионален отговор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Някакви идеи, колко ще струва банков превод в европейска страна(не е членка на ЕС)? Какъв процент от сумата е таксата или фиксирана такса от-до определена сума... Става дума за Украйна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Някакви идеи, колко ще струва банков превод в европейска страна(не е членка на ЕС)? Какъв процент от сумата е таксата или фиксирана такса от-до определена сума... Става дума за Украйна. 25-30 лева ще ти излезе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 (edited) Мерси. Гледах Western Union и MoneyGram, че излиза 40 лева някъде. А, дали ще искат да проверят какво има в колета(от Украйна, насам)? Принципно, съм получавал колетни пратки(и не само аз) , от Англия, Чехия, Германия, със стоки, които не могат да се пращат с колет и досега никога съм нямал проблеми. Edited June 25, 2008 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Чакай малко. Ти говореше за банкови преводи. Колета предполагам отделно искаш да го пратиш. Относително е дали ще го проверят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea FC Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Някой бръсне ли си главата ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Някой бръсне ли си главата ? Какво общо има това с темата? Ако имаш конкретен въпрос го задай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Някой бръсне ли си главата ? Аз си я бръсна. Какво общо има това с темата?Ако имаш конкретен въпрос го задай. И аз тва се чудя. Да видим кво ще попита.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea FC Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Аз си я бръсна.И аз тва се чудя. Да видим кво ще попита.. Ем нестандартни въпроси,по добре да питам тука отколкото да ми четат конско и да ми трият темите... искам да питам с машинка или с ножче аа ква машинка ако е с машинка де.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 25, 2008 Share Posted June 25, 2008 Някой може ли да ме светне , на това дъно , каква рам трябва да му се вземе , за да се достигне максимален капацитет (2 gb - както разбрах аз) Аз последно разбрах че ще ми трябва 4 x SDRAM 133 mhz 512 mb или 4 x ECC регистрирана рам 133 mhz 512 така ли е или не ... и ако някой може да обясни какво е DIMM рам , както и какво е ЕCC рам . Какви са предимствата и минусите - направо екстра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Някой може ли да ме светне , на това дъно , каква рам трябва да му се вземе , за да се достигне максимален капацитет (2 gb - както разбрах аз) Аз последно разбрах че ще ми трябва 4 x SDRAM 133 mhz 512 mb или 4 x ECC регистрирана рам 133 mhz 512 така ли е или не ... и ако някой може да обясни какво е DIMM рам , както и какво е ЕCC рам . Какви са предимствата и минусите - направо екстра И 10гб да му сложиш, ефектът е нулев. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts