mIRCata Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 (edited) Ще се загуби. Edited June 20, 2008 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Подочух нещо за някаква промоция на МТел, където се плаща по 5 лева на месец и имаш 200 безплатни минути към 3 избрани от теб номера(също на МТел естествено). Има ли нещо такова и до кога важи, че не мога да намеря никаква информация в сайта им. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 МТЕЛ КОМФОРТ100.200.500 Има такава промоция към 3 номера 100 мин на 5лв такса 0.32 ст на мин 0.14 ст на смс.Към 5 номера по 200 мин на 10 лв такса 0.32 на мин в не натоварено време е 0.15ст ,смс 0.14ст.На 15 лв такса към 12 номера по 500 мин,0.32 ст на мин, 0.14 ст смс След като свършат безплатните минути към номерата една минута се таксува 0.10 ст и към трите абонаментни плана.Промяна на номер в услугата семейство и приятели е 0.60 ст като първите въвеждания са безплатни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat Na4e Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 (edited) Подочух нещо за някаква промоция на МТел, където се плаща по 5 лева на месец и имаш 200 безплатни минути към 3 избрани от теб номера(също на МТел естествено). Има ли нещо такова и до кога важи, че не мога да намеря никаква информация в сайта им. Вярно е "RELAX 100" с едногодишен договор получаваш шест месеца по 200 минути към три номера към Мобилтел,а с дву годишен договор - 12 месеца по 200 минути. Edited June 20, 2008 by Bat Na4e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Някой може ли да ми препоръча дънна платка, която ще издържа процесор над 2.2 Ghz и 4GB Ram.Съответно една за Intel и една за AMD процесори, защото съм много зле и нямам представа какво трябва да гледам в характеристиките, че да разбера дали ще стане.. (giggle) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Някой може ли да ми препоръча дънна платка, която ще издържа процесор над 2.2 Ghz и 4GB Ram.Съответно една за Intel и една за AMD процесори, защото съм много зле и нямам представа какво трябва да гледам в характеристиките, че да разбера дали ще стане.. (giggle) За Интел: http://comexgroup.com/mb/_intel/msi6547_sis645-p4.htm За АМД: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mother...?ProductID=1595 Останали: http://www.ardes.bg/components/motherboard...s=110&pg=12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Може да прозвучи тъпичко въпроса, ама се чудя какъв телефон да си взема- NOKIA N95, NOKIA N82 или iPhone? Продавачката в "Да Да" ме убеждаваше, че N82 е върха, другото било "остаряла технология", ама нещо не можа да ме убеди... Та, ако някой има мнение по въпроса!?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Как мога в Word, да открия и заменя дадена дума, без да чета целия текст? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Как мога в Word, да открия и заменя дадена дума, без да чета целия текст? Edit -> Replace.. или направо Ctrl + H Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Някой има ли идея как мога да кирилизирам AutoCad 2005 ? Търсих из нета но не ми излиза нищо, а знам, че има начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Някой има ли идея как мога да кирилизирам AutoCad 2005 ? Търсих из нета но не ми излиза нищо, а знам, че има начин. Провери тук: http://www.cadforum.cz/cadforum_en/tips.as...0SHX%20download http://www.dummies.com/WileyCDA/DummiesTit...0764571389.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 От къде мога да си купя Frappe Maker ? (или както се казва) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 От къде мога да си купя Frappe Maker ? (или както се казва) Ако искаш такъв по професионален като за заведение да речем питай във фирмите, които продават барово оборудване. Иначе малки блендерчета има във почти всички магазини за битова техника. В Кауфланд също съм срещал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 интересува ме цената на квадрат за труд за всяка една процедура по ремонта на покрив.претърсване,полагане на фолио/мушама,наковаване на летви,пренареждане на керемиди.също така и какви са цените на м2 на фолиото/мушамата,които се слагат под керемидите? има течове на няколко места по покрива,някъде са счупени керемиди,някъде просто са разместени.дали да правя цялостен ремонт или само да се подменят и наместят и да се измаже около комините и капаците?покрива е с бетонови сиви керемиди,около 80 м2 и е само с две страни.колко би струвало цялостния му ремонт и колко само подмяна и измазване?колко би продължило един такъв ремонт?също така ако може да ми препоръчате човек,който е добър и се занимава основно с ремонт на покриви.става въпрос за района на пловдив и близките села Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Някой мяркал ли е usb охладители за бира като това да се продават в бг, или в онлайн магазин с доставка до бг? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 (edited) Някой мяркал ли е usb охладители за бира като това да се продават в бг, или в онлайн магазин с доставка до бг? И да го има, не си заслужава ! Това е елемент на Пелтие, от маломощните при това. До колкото знам на USB може да се закача товар не по-голям от 500мА което прави на 12v точно 6Вт . А с такава мощност надали дори ще можеш да поддържаш охладено, нещо което си охладил предварително, камо ли да охлаждаш нещо. Номера може и да мине с елемент от големите 60 - 80Вт, но ще му трябва и сериозен вентилатор а и USBто няма да може да го понесе. DJ Wonder Публикувано на Днес, 14:35 Провери тук: http://www.cadforum.cz/cadforum_en/tips.as...0SHX%20download http://www.dummies.com/WileyCDA/DummiesTit...0764571389.html Благодаря, но аз искам да кирилизирам програмата а не текстовете които се пишат из нея. Edited June 22, 2008 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Някой мяркал ли е usb охладители за бира като това да се продават в бг, или в онлайн магазин с доставка до бг?В духа на горния пост ще добавя още нещо - ако ставаше дума за затопляне, може би щеше да свърши някаква работа. Но да изстудяваш съдържанието на съд, охлаждайки го отдолу е загубена кауза. И като се има предвид, че плочката се охлажда до 7.3 градуса, то съм 95% сигурен, че още на половината ниво на бутилката напитката ще е вече със стайна температура. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Някой има ли информация какъв е срокът за пререгистриране на фирмите? До тая година ли е, или до 2010, както рекламирали по Дарик? П.С. Благодаря за инфото. И аз се колебаех дали ще е ефективно като охлажда само отдолу, значи няма да се занимавам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Някой плаща ли си битовите сметки през epay.bg, аз се регистрирах, излезна ми справка за задължения, ама не ми е ясно как ще получа бележка за това, че съм платил. Ако има някой по навътре в нещата нека сподели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Някой има ли информация какъв е срокът за пререгистриране на фирмите? До тая година ли е, или до 2010, както рекламирали по Дарик? П.С. Благодаря за инфото. И аз се колебаех дали ще е ефективно като охлажда само отдолу, значи няма да се занимавам До 2010 е, но може би е по-добре по-рано да се свърши цялата работа. Който се захване с пререгистриране- да си подготви всички документи и бланки, за да не се наложи да се реди на една опашка няколко пъти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Някой може ли да ми каже точния адрес на Дървото(за училището става въпрос) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Някой може ли да ми каже точния адрес на Дървото(за училището става въпрос) Гладстоун 70 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 (edited) Вижте както получих UK INTERNATIONAL AWARD DRAWS <info@uk.com> добави в адреси До: Относно: ***2008 WINNING NOTICE*** Дата: Четвъртък, 2008, Юни 19 02:13:54 EEST UK INTERNATIONAL DRAW QUARTER LIVERPOOL. (Ref No: UK/9420X2/68) ( Batch No: 074/05/ZY369 ) UK INTERNATIONAL AWARD DRAW OFFICE happily inform you the about draw(#1198) of the Online International program held 15th June 2008.Your e-mail address won you the sum of Ј1,500,000.00 (One Million Five Hundred Thousand Great British Pounds). This selection process was carried through random selection in our computerized selection machine. Also be informed that subsequent donation will not get to you again. To Further Your Claim, you are to provide the following which are needed to Head Of Claims Dept Dr. Pang Xue Morgan Official Email: mrmorgan88@yahoo.com.hk 1. NAME.............. 2. AGE/SEX..... .3. ADDRESS.......... 4. OCCUPATION........ 5. PHONE NO........ 6. COUNTRY............ Regards MIKE VILASMA не сам му отговорил обикновени ги места директно в спам, но видях подателя uk.com и се усъмних това дали е спам ? или наистина сам спечелил ? Никъде не сам се регистрирал. 10x @DaToNik Edited June 23, 2008 by po_taka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Вижте както получихне сам му отговорил обикновени ги места директно в спам, но видях подателя uk.com и се усъмних това дали е спам ? или наистина сам спечелил ? Никъде не сам се регистрирал. Head Of Claims Dept Dr. Pang Xue Morgan Official Email: mrmorgan88@yahoo.com.hk А това не го ли виждаш? Аз съм печелила и от Кока-кола така. Не отговаряй - ТРИЙ в спама! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Някой знае ли къде се намира заведение "Бамбини" или нещо такова, че утре трябва да ходя до там. Обясняваха ми някъде до полиграфията, ама оттам нищо не чатнах Ето тук е полиграфията, ако може да ми отбележите на картата къде е заведението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts