w00x Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 С каква програма (може би) се прави така, че на мп3 плеъра ми на албумите да излиза и картинка (има е тази функция)...ама..трябва някак си да ги адна в "нещо си" песните и да им сложа обложка ли..кака се прави...разбрахте ли ме изобщо, защото аз не особено... Edit: Май намерих от winamp-a ..ще го видя.. На мен ми е от софтуера на плейъра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Да кажем пишеш разказ или поема и решаваш да видиш колко пъти си употребил тази дума да дадеш сърч и да ти се оцвети в тъмен фон тази дума това искам из целия текс да се маркира само тази дума ? В коя програма има такава функция ? Ами за оцветяване на всичко, което съвпада с търсеното най-бързо мога да ти предложа Firefox-a Пробвай notepad++ - има някакви спомени за по-сложен диалог на търсенето - може и да ти свърши работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Знаете ли днес колко време ще им е стачката на градския траспорт. Чух само че ще е по обед... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Знаете ли днес колко време ще им е стачката на градския траспорт. Чух само че ще е по обед...Доколкото разбрах 15 минути. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Като изпращаш и получаваш смс-и те се запазват в телефона не в картата,нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Bash v kartata se zapazvat, osven ako telefona nqma opciq da gi zapazva6 na nego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FFS Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 (edited) gadjeto me napusna,kakvo da pravia? Edited May 30, 2008 by FFS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Bash v kartata se zapazvat, osven ako telefona nqma opciq da gi zapazva6 na nego. стига деееееее мойте всичките си седят в телефона,освен ако не цъкна copy to sim и ги изкарва с икона за store in sim card после като преместя картата в другия телефон ми изкарва съобщенията които са си в този телефон,не тези от картата някой да ме успокои моляяяяяяяя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Като изпращаш и получаваш смс-и те се запазват в телефона не в картата,нали? Баш в телефона си се запазват, освен ако не дадеш ти команда да се запише смс-а в сим-а. Сим-а ти побира общо 50 смс-а като архив, ако е от новите. gadjeto me napusna,kakvo da pravia? teenproblem.net за начало Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 gadjeto me napusna,kakvo da pravia? Живей си живота, гаджета колкото искаш навънка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 gadjeto me napusna,kakvo da pravia? чЕкия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 стига деееееее мойте всичките си седят в телефона,освен ако не цъкна copy to sim и ги изкарва с икона за store in sim card после като преместя картата в другия телефон ми изкарва съобщенията които са си в този телефон,не тези от картата някой да ме успокои моляяяяяяяя Пази ти ги там където си му казала. Всеки телефон има различна дефолт настройка. чЕкия? Добро решение. Правиш една и забравяш приятелката докато пак не ти се прииска. После като ти се прииска, правиш още едно. Ако обаче ти се иска и след като си направил, значи не е само до секса и по-добре иди си я върни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Искам да пратя смс до Англия на български номер. Какво трябва да въведа преди номера? Пример: 0044 896 444 444 +359 896 444 444 или ако двете не са верни кажете как е... Спешно е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Ако не се лъжа +359 896 444 444. Щом е български номер и има роуминг, би трябвало да го получи. Ако в чуждестранен, тогава се въвежда кода на страната (0044 в случая). Но те чуждестранните са по-дълги номера. Успех, дано съм помогнала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Благодаря. Преди това ми казаха, но грешката е както винаги в мене... Вместо накрая да сложа 4 съм сложил 1 и затова не е получавал... Благодаря gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Колко струва голямо Българско знаме :? И от къде мога да си го взема :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Колко струва голямо Българско знаме :? И от къде мога да си го взема :? На Джумаята съм виждал и беше някъде към 20 лева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Защо кучетата не харесват котки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 От вътре им идва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Сега в пакета с цаца излезе и едно морско конче, та на майка й щукна да го запазим в буркан с някаква течност, както едно време са имали в училищата така препарирани(?) животни. Въпросът е каква е тази течност и има ли нещо специално в приготовлението, или просто пълним буркана и цопваме кончето? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Колко струва голямо Българско знаме :? И от къде мога да си го взема :? В каталога на някой от големите хипермаркети (практикер, била, баумакс или алати)гледах, че го продават за няма и лев. На Джумаята съм виждал и беше някъде към 20 лева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 ...Въпросът е каква е тази течност и има ли нещо специално в приготовлението, или просто пълним буркана и цопваме кончето? Мисля, че е формалин, но как точно се препарира...по-добре да питаш Aquila, убеден съм, че знае кое как се прави... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Благодаря, пратих му РМ, дано знае Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Колко грама е една лажица (супена)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 31, 2008 Share Posted May 31, 2008 Колко грама е една лажица (супена)? Една супена лъжица какво ? Сол, захар, олио, оцет, олово.... Все различна плътност и следователно тегло. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts