HEMO Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Какво изплзват зъболекарите за избелване на зъбите, и има ли начин да се закупи от аптека, а не да се ходи при тези "мъчители". Процентен разтвор на водороден прекис (перхидрол) около 39% мисля...едва ли ще се справиш сам в домашни условия.Има по-лесен начин,избелваща паста за зъби Рембранд,малко е скъпичка но... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Процентен разтвор на водороден прекис (перхидрол) около 39% мисля...едва ли ще се справиш сам в домашни условия.Има по-лесен начин,избелваща паста за зъби Рембранд,малко е скъпичка но... Да не е една която е в леко триъгълна форма с широка капачка, на която седи цялата туничка? С едни сини микрогранули? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Руската тази година кога им е балът и къде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Както всяка година - 24ти, Марица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Тъп въпрос, ама ме стяга шапката вече В Мозила всичко написано на бг е с странни символи...какво да правя... И 2ро как да ресайзна .gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Тъп въпрос, ама ме стяга шапката вечеВ Мозила всичко написано на бг е с странни символи...какво да правя... И 2ро как да ресайзна .gif Оправи си енкодинга - View - Character Encoding... И второ, кое да ресайзваш? Снимка или самия прозорец..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Както всяка година - 24ти, Марица. Мерсаж Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 (edited) Оправи си енкодинга - View - Character Encoding... И второ, кое да ресайзваш? Снимка или самия прозорец..? Значи енкодинга ми е на Кирилик. А настройките на Уиндоуса в Regional Settings са ми на Bul. Oправих го. А за 2то - да не хабя думи как да намаля резолюцията: Edited May 23, 2008 by Eleutherios Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Оффф, имам следния проблем - купих си нова видео карта - Asus EAH3650 TOP. Поставих я, инсталирах драйверите и се почнаха проблемите. Всяка игра, която пускам се нуждае от различни настройки в Каталист Контрол Центъра за максимална резолюция и Херци, както и след това в Дисплей Сетингс. Ако не направя за конкретната игра конкретните настройки, или се изключва монитора като пусна играта или се разваля адски картината и пише Warning! Out of Range и някакви параметри с мониторно меню. Някой знае ли на какво може да се дължи това и как да го оправя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Някой да е виждал къде има бели тиранти ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat_Gosho Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Оффф, имам следния проблем - купих си нова видео карта - Asus EAH3650 TOP. Поставих я, инсталирах драйверите и се почнаха проблемите. Всяка игра, която пускам се нуждае от различни настройки в Каталист Контрол Центъра за максимална резолюция и Херци, както и след това в Дисплей Сетингс. Ако не направя за конкретната игра конкретните настройки, или се изключва монитора като пусна играта или се разваля адски картината и пише Warning! Out of Range и някакви параметри с мониторно меню. Някой знае ли на какво може да се дължи това и как да го оправя? Питай в специализиран форум (хардуер бг) или от където си я купил За какви пари горе долу може да се вземе Нокиа Н95 от Америка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Какъв софтуер ще препоръчате за бързо преоразмеряване на клипче? AVI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 От изветсно време съм хванал някъв шибан вирус който не мога да го изчистя напълно и все остават някви "остатъци" и един познат ми каза че от Сейф моуд може да се махнат сякви вируси на 100 %,та ресвам аз компютъра за да влезна в сейф моуда ма докато съм в тва "меню" нещо не ми бачкат стрелките на клавиатурата за да избера да влезна там и някой може ли да ми помгне и да ми каже за кво се получава така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 Какъв софтуер ще препоръчате за бързо преоразмеряване на клипче? AVI. Евентуално MediaCoder и SUPER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted May 24, 2008 Share Posted May 24, 2008 (edited) Оффф, имам следния проблем - купих си нова видео карта - Asus EAH3650 TOP. Поставих я, инсталирах драйверите и се почнаха проблемите. Всяка игра, която пускам се нуждае от различни настройки в Каталист Контрол Центъра за максимална резолюция и Херци, както и след това в Дисплей Сетингс. Ако не направя за конкретната игра конкретните настройки, или се изключва монитора като пусна играта или се разваля адски картината и пише Warning! Out of Range и някакви параметри с мониторно меню. Някой знае ли на какво може да се дължи това и как да го оправя? Пробвай да инсталираш driver-а на монитора и ако има и някакъв сервизен софт. Предполагам е TFT? От изветсно време съм хванал някъв шибан вирус който не мога да го изчистя напълно и все остават някви "остатъци" и един познат ми каза че от Сейф моуд може да се махнат сякви вируси на 100 %,та ресвам аз компютъра за да влезна в сейф моуда ма докато съм в тва "меню" нещо не ми бачкат стрелките на клавиатурата за да избера да влезна там и някой може ли да ми помгне и да ми каже за кво се получава така С USB клавиатура ли си? Виж в биос дали е разрешено да се ползва USB Keyboard. Ако пак не стане сложи и едно преходниче за PS2 и си готов, ако нямаш ще трябва обикновенна kbd за PS2. Edited May 24, 2008 by DELUXe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Не е TFT за съжаление А и няма драйвери..май.. Сега и нов проблем(е не точно проблем де) се появи - като напиша нещо в гугъл да търся и като мизлязат резултатите и вместо думите, които съм написал да са с одебелено синьо, те са оранжеви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Погледни фонтовете на firefox-a. Да не си сложил някакъв омазан windows? Или да се е омазал в последствие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Ако някой се занимава с преводи от български на английски, ще може ли да ми преведе едно писъмце от 6 реда, защото предполагам, че има някакви специфични изрази при бизнес кореспонденция, а аз не съм много в час. Пишете на ЛС Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 25, 2008 Share Posted May 25, 2008 Как мога да си генерирам (още по-добре е ако се намери готова) картинката за избор на цветове? Онзи квадрат където са изкарани всички цветове от палитрата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Под какво име (то сигурно я има под много имена) да търся следната игра: контролираш една основа на която пада топчето, а топчето разрушава разни блокове и падат награди и нива и ала бала... Не ми трябва най-простата игра, която няма нищо в нея, а някоя по-интересна, нива, награди и там каквото има още! Преди имах една "Block Breaker" ама сега дори и нея не мога да я намеря. Ако може някой да каже къде мога да видя за такива игри и имената и ... Мерси! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Познавате ли някой, който изработва дъмбели? Искам да си взема, но цените в спортните магазини са отчайващи - 1х10 кг е 60 лв. Абсурд!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 (edited) Под какво име (то сигурно я има под много имена) да търся следната игра: контролираш една основа на която пада топчето, а топчето разрушава разни блокове и падат награди и нива и ала бала... xmas.gifНе ми трябва най-простата игра, която няма нищо в нея, а някоя по-интересна, нива, награди и там каквото има още! xmas.gif Преди имах една "Block Breaker" ама сега дори и нея не мога да я намеря. Ако може някой да каже къде мога да видя за такива игри и имената и ... xmas.gif Мерси! Arkanoid mu se vika na tova mai. Edited May 26, 2008 by Crazy_Hamster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Под какво име (то сигурно я има под много имена) да търся следната игра: контролираш една основа на която пада топчето, а топчето разрушава разни блокове и падат награди и нива и ала бала... Не ми трябва най-простата игра, която няма нищо в нея, а някоя по-интересна, нива, награди и там каквото има още! Преди имах една "Block Breaker" ама сега дори и нея не мога да я намеря. Ако може някой да каже къде мога да видя за такива игри и имената и ... Мерси! DX-BALL, Arkanoid... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Много мерси и на 2-мата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 26, 2008 Share Posted May 26, 2008 Съществува ли още склада на спринт, до бившия TCM? И има ли файда да се разхода до там? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts