Curunir Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Ти питаш сериозно, аз казвам сериозно Unicorn To see a unicorn in your dream, symbolizes high ideals, hope and insight in a current situation. It also symbolizes power, gentleness, and purity. Alternatively, it may represent your one-sided views. Това само в случай, че искаш да слушаш астро-глупости. Всички знаем, че сънищата не идват от звездите, а от подсъзнанието и мозъка. Т.е. всеки психоаналитик ще ти каже, че еднорогът всъщност е едно подтиснато желание за сериозно оразмерени мъжки полови органи, евентуално дори доста грубичък секс с добре надарен мъж(е?). Вярвай ми, превел съм 3 учебника по психоанализа, празно няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Ти питаш сериозно, аз казвам сериозно Unicorn To see a unicorn in your dream, symbolizes high ideals, hope and insight in a current situation. It also symbolizes power, gentleness, and purity. Alternatively, it may represent your one-sided views. Това само в случай, че искаш да слушаш астро-глупости. Всички знаем, че сънищата не идват от звездите, а от подсъзнанието и мозъка. Т.е. всеки психоаналитик ще ти каже, че еднорогът всъщност е едно подтиснато желание за сериозно оразмерени мъжки полови органи, евентуално дори доста грубичък секс с добре надарен мъж(е?). Вярвай ми, превел съм 3 учебника по психоанализа, празно няма оки благодарско Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 има ли офис на про кредит банк до хотел България в софия? на коя спирка да сляза и какво да хвана от централна гара? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Едва ли някои ще има интерес към РII Slot1.Затова ме интересува някаква фирма. Просто компа е десетина годишен и освен за някои офис да се ползва като пошешта машина едва ли ще става за друго. Дари го... моите стари PII заминаха за един старчески дом... потърси някоя фондация и им го занеси, те ще го разпределят, ако на теб не ти се занимава да го носиш в някой дом... А да го продаваш... умряла работа... сто лева едва ли ще те направят богат... по-добре го дари, достоен край за една иначе здрава машина - на тях ще им свърши работа за един интернет и ще служи поне още три-пет години... то друго за какво да го използват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Дари го... моите стари PII заминаха за един старчески дом... потърси някоя фондация и им го занеси, те ще го разпределят, ако на теб не ти се занимава да го носиш в някой дом... А да го продаваш... умряла работа... сто лева едва ли ще те направят богат... по-добре го дари, достоен край за една иначе здрава машина - на тях ще им свърши работа за един интернет и ще служи поне още три-пет години... то друго за какво да го използват. Мммм. Честно казано не се бях замислял за товеа нещо. А и едва ли ще мога и 50лв.да му взема които наистина няма да ме направят богат. Просто онзи ден жена ми го намери в килера и ме помоли да го разкарам, че без друго стоял няколко години ето така. Но блогодаря ти сега ще се поразровя из нета да видя каде мога да го даря, че да им върши работа. Блогодаря ти за съвета отново. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 (edited) Здравейте. Как мога да си изтрия историята на търсени ключови думи в интернет търсачки, използвани юзърнеймс по пощи и форуми, и т.н. ? Изтрих кукитата, но не стана?! А браузъра е? Internet Explorer. А, ясно. Благодаря, ov3rm4n. Edited May 21, 2008 by CMexyBka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 А браузъра е? Internet Explorer: Tools -> Internet Options -> Content -> AutoComplete -> Clear Forms/Clear Passwords Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Какво изплзват зъболекарите за избелване на зъбите, и има ли начин да се закупи от аптека, а не да се ходи при тези "мъчители". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 има ли офис на про кредит банк до хотел България в софия?на коя спирка да сляза и какво да хвана от централна гара? ставало въпрос за х-л Б-я в бургас тааа...да не си изпържи някой случайно мозъка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Къде мога да видя разписанието на градски транспорт за град Пловдив? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Разписание , но дали се спазва не знам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Някой знае ли дали в село,в което има нет и си близо до сървъра можеш да хванеш Wi-Fi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 (edited) Каква е ползата от Wi-Fi при ПСП Само за мултиплейър ли е или става за браузване на страници и т.н. Хич не ги знам... Едит : Става и за браузване , може и скайп да си качиш Хмм , гледам , че си наясно , та да питам и още нещо - колко горе-долу излиза хакването на ПСП Фат версията( май така се наричаше първата , нали ) , и какви могат да бъдат отрицателните последици за конзолката ? Благодаря предварително Edited May 21, 2008 by transporterpld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Каква е ползата от Wi-Fi при ПСП Само за мултиплейър ли е или става за браузване на страници и т.н. Хич не ги знам... Става и за браузване , може и скайп да си качиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Някой знае ли дали в село,в което има нет и си близо до сървъра можеш да хванеш Wi-Fi? Само ако има AP , което да излъчва сигнал. Остава въпроса с кодирането на връзката, филтрирането по МАК адреси, освен това дори да имаш паролата може самия трафик вътре да си е кодиран - ала бала. Та има доста неща за преодоляване докато докопаш нета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Някой знае ли дали в село,в което има нет и си близо до сървъра можеш да хванеш Wi-Fi? Ако се опитваш да го направиш нелегално - не се сещам. Иначе да - като има предавател на покрива на Читалището ( ) слагат ти една антенка и ти пускат нет и у вас - предстои ми да го направя в моето село скоро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 къде мога да намеря желязо квадратен профил освен в "Маркита" и "Ангел Стоилов"?размерите които ме интересуват са 30/30 мм,35/35 мм или 40/40 мм.също така и каква му е цената?трябват ми около 30 метра за парапети на тераси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 къде мога да намеря желязо квадратен профил освен в "Маркита" и "Ангел Стоилов"?размерите които ме интересуват са 30/30 мм,35/35 мм или 40/40 мм.също така и каква му е цената?трябват ми около 30 метра за парапети на тераси На 'Авксентий Велешки ' срещу МОСТ компютърс има малко складче за строителни материали , там има. Пада се като завиеш от Христо Ботев надясно на светофара на Плазма от Сточна гара посока Гарата , на около 100-на метра от дясната ти страна. Другия , за който се сещам мътно, се намира на Рогошко шосе , още в началото се пада вляво някъде. А има и отдясно друг склад , ако не се лъжа. Него няма как да го сбъркаш , защото има големи табели. Дано ти е полезно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 къде мога да намеря желязо квадратен профил освен в "Маркита" и "Ангел Стоилов"?размерите които ме интересуват са 30/30 мм,35/35 мм или 40/40 мм.също така и каква му е цената?трябват ми около 30 метра за парапети на тераси Фирма ХЪС. Склада е в бившите "Сортови семена" - посока Пазарджик, пада се отдясно след като подминеш 4-ти километър (има табели). Цените им са най- добри. Има всичко. Ако не държиш да спестяваш на гара Филипово има къде да си купиш този профил. Пада се от лявата страна като идваш откъм гарата срещу Балканика. Там могат и да ти го нарежат както си поискаш. За такова малко количество може би е най-добре да идеш там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 благодаря на двама ви.при първа възможност ще пообиколя тези складове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 (edited) От къде може да се купи чантичка за кръста?Трябва ми за бачкане, не като аксесоарче, така че не ме вълнува много разцветки и т.н. Edited May 22, 2008 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 От къде може да се купи чантичка за кръста?Трябва ми за бачкане, не като аксесоарче, така че не ме вълнува много разцветки и т.н. Пробвай на сточна гара до светофара( имам предвид големия). Там има 2-3 магазина за чанти. Мисля, е в този който е по-навътре има по-голям шанс да си намериш това, което ти трябва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted May 22, 2008 Share Posted May 22, 2008 благодаря на двама ви.при първа възможност ще пообиколя тези складове Пазарчето на "Младежка"... Има всякакви... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Човек или агенция или фирма или даскал или каквото и да било, който може да решава задачи по механика...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 (edited) Човек или агенция или фирма или даскал или каквото и да било, който може да решава задачи по механика...... ..... Edit: Личи си ,че е петък. Какви глупости бях написал. Edited May 23, 2008 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts