alchemy Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 (edited) ... Пробвай IE как ще го отвори. П.П. Да не си на БТК ADSL? Edited May 19, 2008 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Абе, какво по дяволите?!http://img253.imageshack.us/img253/5240/pfutp7.png Ето така изглежда всичко при логване във форума от работния компютър от събота насам. Не поп-ъп-ват малките помощни прозорчета за добавяне на линк или имидж. Изобщо - ?! Пробвай с Изглед/Оформление на страницата/Стандартно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 А да имаш инсталиран някакъв адд-он, който да си играе със CSS на сайтовете? Дай списък с адд-он-ите... Опитай CTRL+F5, изтрий кеша на фокса и временните файлове... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 (edited) Опитай CTRL+F5, изтрий кеша на фокса и временните файлове... И О! Чудо! Имам Mouse Gestures, respoof (ама не знам за какво ми е), ФоксКлокс и някакъв речник. Btw, продължава проблемът с поп-ъп-ите. И емотиконките не бачкат май. Edited May 19, 2008 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 имаше някакви опции които определяха какво да прави фокса ако джаваскрипт се опита да отвори нов прозорец (попъп демек)... Май във "Content" са тези опции за джаваскрипта... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Имам много странен проблем. Искам да насоча две антени да гледам една към друга. По средата има разни дървета и не става "на око". Замислих се чрез употребата на GPS и компас. Със GPS-а ще взема координатите на двете антени и след това със компаса мисля да ги "настроя". Някой да има идея как да сметна под какъв ъгъл спрямо "севера" трябва да бъдат. Докато пишех мнението се сетих и за един друг проблем. На компаса до колкото се сещам няма "градуси". Дори и да сметна, как да го използвам... Ако на някой му хрумне по - добра идея да казва. Разстоянието е около 6 километра между антените. 120 см са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 (edited) Някой от ПУ получил ли е стипендия за този месец? Edited May 19, 2008 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Къде до Централна гара има ветеринар? Търся човек да прегледа морското ми свинче, че горкото май нещо не е наред Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Около Централна гара не се сещам за ветеринар, който да се занимава със свинчета. Моето го водя в Провет в Тракия. Само не се лъжи да ходиш в Новет Има и един ветеринар, който споменават по разните форуми-намира се до сприката на ВСИ, зад една кръчма-Страноприемницата, но не знам дали работи,защото го търсих веднъж,а беше заключено и нямаше признаци да функционира клиниката му Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Има ветеринарна клиника на Складовете който са до младежкия хълм. От гарата като тръгнеш към Смирненски и на пешеходния светофар(където е първия завой на ралито). Отзад уличката където е успоредно на линиите. Там водих кучето ми да му махнат ноктите,че имаше в повече... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 ... Google Earth? Може да има и подробни снимки на района. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Има ли някъде в Пловдив/София магазин, в който се продават ин-лайн кънки с хокейна обувка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Google Earth? Може да има и подробни снимки на района. Нямат за съжаление. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Някой от ПУ получил ли е стипендия за този месец?Да на приятелката ми и я преведоха, даже 1-2дни по-рано от срока Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Аз тази сутрин си проверих дебитната карта и имах преведена стипендия. Странното е, че имах и 20 лв. отгоре, та се зачудих да не са ги увеличили, но колежката каза, че не са. Как така мистериозно ми се появяват пари в картата, ако знам !?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Как се изчислява максималното ускорение което може да развие свободно падащ обект ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Какво е това разширение са субтитри ".ssa" и как да ги направя нормален формат Да на приятелката ми и я преведоха, даже 1-2дни по-рано от срока Хъмммм, коя дата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Как се изчислява максималното ускорение което може да развие свободно падащ обект ? При свободно падане, ускорението е константа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 При свободно падане, ускорението е константа! Предполагам, константната величина зависи от нещо ?Ясно ми е, че свободно падащ обект след време достига максимално ускорение, което се запазва...каква е числената му стойност тогава ?Не зависи ли от нещо ? Нещо като маса на тялото ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Имам странен проблем със Subtitle Workshop. След няколко секунди работа ми излиза тази грешка: и програмата се затваря. Преинсталирах, пробвах с друга версия, никакъв резултат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 (edited) Да си си слагал някакви ъпдейти скоро време? ..... На един и същи файл ли ти став или на различни? Имам предвид филма, не субтитрите. Ако става само на един - нещо може да е цакнат самия файл, ако е на различни тогава е нещо друго. Пробвай като го деинсталираш, да изтриеш каквото е оставил по регистрите и инсталационната си папка. Edited May 20, 2008 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 На джамлара не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Предполагам, константната величина зависи от нещо ?Ясно ми е, че свободно падащ обект след време достига максимално ускорение, което се запазва...каква е числената му стойност тогава ?Не зависи ли от нещо ? Нещо като маса на тялото ? Такова нещо като максимално ускорение за свободно падащо тяло ме съмнява да има. Ускорението е константа. На Земята е 9.8 м/с. Не зависи от масата на тялото. Почнеш ли да падаш всяка секунда скоростта ти се увеличава с 9.8 метра. Т.е първата секунда минаваш 9.8 метра, втората 19.7, третата 29.4 и т.н. Друг е въпроса, че при свободно падане се достига една скорост, при която съпротивлението на въздуха е достатъчно, че да спре увеличението на скоростта. Т.е от един момент на татък, започваш да падаш с една постоянна скорост - но това е защото срещаш противодействаща сила. Иначе във вакум, ще ускоряваш постоянно(Докато не се размажеш в нещо ) По физика не ви ли ги преподават вече тия неща? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Ако хвърля нещо от да кажем 10 километра височина, тялото започва да увеличава скоростта си на падане, но е увеличава до един момент, после ако ще и още 3 часа да пада скоростта няма да се увеличи..как се изчислява за колко време ще се достигне тази максимална скорост ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 Да си си слагал някакви ъпдейти скоро време? ..... На един и същи файл ли ти став или на различни? Имам предвид филма, не субтитрите. Ако става само на един - нещо може да е цакнат самия файл, ако е на различни тогава е нещо друго. Пробвай като го деинсталираш, да изтриеш каквото е оставил по регистрите и инсталационната си папка. Сега проверих, наистина на един и същ видео файл дава грешката. Изгледах филма с няколко плеъра, никой не даде знак за проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts