Fibaman Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Някой знае ли в Пловдив кога ще дават Iron Man по кината? Вчера бях до Фламингото и ги питах кога ще го пускат и те ми казаха: "Ми... не знаем още." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Къде в Пловдив мога да си намеря " Сърце " от тези сребърни,стоманени, където се отварят на две и вътре може да се слагат снимки. Спешно ми е затова казвайте къде да отида. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Къде в Пловдив мога да си намеря " Сърце " от тези сребърни,стоманени, където се отварят на две и вътре може да се слагат снимки. Спешно ми е затова казвайте къде да отида. На дмумаята продавачите на "сребро". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 На дмумаята продавачите на "сребро". То добре там ама има ли 100 %, че обиколих на много места и магазини и ми казаха, че нямат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 (edited) Там съм виждал на няколко сергии, но поради разлики в географското положение не мога да дам прясна информация. едит: кога е гергиовден? Edited May 5, 2008 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Утре( Вторник 6 МАЙ ). Да Ви попитам. Мога ли да проверя и евентуално къде да видя дали пратката е получена онлайн? Фирмата е Еконт Експрес. Благодаря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Къде в Пловдив мога да си намеря " Сърце " от тези сребърни,стоманени, където се отварят на две и вътре може да се слагат снимки. Спешно ми е затова казвайте къде да отида. Има на Мария Луиза в едно магазинче за подаръци. Като вървиш по булеварда, посока от центъра към папараци, в дясно, там където се намира кафе Авеню, 200 метра след кафето е магазинчето. Отвън са изложени обикновено саксии и разни цветя, но вътре си е магазин за подаръци и имаше такива "Сърца" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 (edited) Ти ако не знаеш - кой да знае? Има ли БГ фирма, чийто айрян, да не е пълна химия? Edited May 6, 2008 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 (edited) Значи сега ще отида до там да проверя. Благодаря ти. Прав беше. Там имаше такова нещо. Мерси много. Edited May 6, 2008 by Ghetto_Freak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 къде в пловдив се продават палатки(двуместни) и спални чували на сносни цени? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Случайно някой да знае от къде може да се намери в дигитален формат статията на В. Попова за възражението от сп. "Правна мисъл" 4/94? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat_Gosho Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Продават ли някаде другаде освен в фитнес магазина на малката главна протеини на Universal.Цената ме притеснява,защото там ми се струват твърде скъпи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Подучих, че на 4-ти километър щяло да има парти тази събота( Open Air ), това вярно ли е, кой ще гостува, ще се заплаща ли( и колко естествено )? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 (edited) Подучих, че на 4-ти километър щяло да има парти тази събота( Open Air ), това вярно ли е, кой ще гостува, ще се заплаща ли( и колко естествено )? http://www.goatrance.de/goabase/party/details/37202 това е партито само че 120 евро... ти питаш за това http://www.partystars.bg/partyview.php?id=5268 още инфо...както винаги пловдивските транс манияци са злобни http://ouim.org/forum/viewtopic.php?f=37&a...c29dd6ad1fd0d3a Edited May 7, 2008 by frodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Мада Фака... ТОва са 120 ерво ве... Това ми е борда да го еба... Ще живея и без него. Това другото може и да се посети, но не се знае как ще са финансиите ... Мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 къде в пловдив се продават палатки(двуместни) и спални чували на сносни цени? Отиваш в Практикер или Метро и спални чували и палатки каквито искаш на всякакви цени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 http://www.goatrance.de/goabase/party/details/37202това е партито Ае стига ве. 7 дена парти. Стига бе. Не. Не. Тва на кво прилича ся? Аз такава музика от доста време не слушам активно ама нищо не ми пречи да ида На някой ходи ли му се? 80 евро не са чак толкова много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 На мен ми се ходи, честно, обаче тази липса на парички... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Ае стига ве. 7 дена парти. Стига бе. Не. Не. Тва на кво прилича ся? Аз такава музика от доста време не слушам активно ама нищо не ми пречи да ида На някой ходи ли му се? 80 евро не са чак толкова много. освен за билет на входа - 120 евро, по рано няма да има изобщо възможност да се отделят пари...има доста време, ще поживеем, ще видим. намасте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Някой случайно да е виждал някъде да продават калъфчета за USB флашки, подобни на това в тази тема? Препоръчително е да може да се закача на ключодържател например...Според мен и някое, предназначено за запалка ще свърши работа, ама и такова не съм засичал никъде... Пустите им флашки...почнаха да ги правят толкова малки, че постоянно ги губя - трябва да им вградят и по едно говорителче с GSM номер и като ги изгубя някъде из стаите да им звънна, че да се обадят къде са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Някой случайно да е виждал някъде да продават калъфчета за USB флашки, подобни на това в тази тема? Препоръчително е да може да се закача на ключодържател например...Според мен и някое, предназначено за запалка ще свърши работа, ама и такова не съм засичал никъде... Пустите им флашки...почнаха да ги правят толкова малки, че постоянно ги губя - трябва да им вградят и по едно говорителче с GSM номер и като ги изгубя някъде из стаите да им звънна, че да се обадят къде са. Сложи си ги на ключовете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 На мен ми се ходи, честно, обаче тази липса на парички... Всички са така ;( Искам сега да паднат от някъде 400 лева да си купя борд и да ми е мирна главата за зимата ама ... Нема 400 клева няма мирна глава... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 (edited) Аз искам лаптоп, нов телефон, велосипед... Както каза един приятел : Ти общо взето, нищо не искаш от живота. Успех, Ghetto_Freak, стискам палци !!! Edited May 8, 2008 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Danke gal4enceto и айде поне лап топ да си земеш, че ти вярно искаш много малко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Сложи си ги на ключовете. И как да я закача (флашката)? Нали затова търся такова калъфче - хем да я предпазвам с него, хем да мога да я закачам тук-там, я на колан, я на връзка с ключове и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts