Yorikkk Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Era работят ли днес... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Да. и в събота до обяд май. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Какво е това разширение .djvu и с какво се отваря? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Какво е това разширение .djvu и с какво се отваря? Това ще ти свърши ли работа? http://www.computers.bg/statia.php?mysid=971&t=8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Какво е това разширение .djvu и с какво се отваря? http://users.cjb.net/mechanics/WinDjView-0.5.exe С това се отваря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Някой може ли да ми каже, къде има дежурен кардиологичен кабинет? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Можеш да пробваш в хирургиите на Пещерско,първо мини при интернистите на 2 етаж до шокова зала и там вече ще те упътят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Какво значи Тунквана. Тунквана вафла, тунквани бисквити Винаги съм се чудел, ама... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Няколко пъти гледам Глобуса по БТВ и ми стана интересно от къде мога да се сдобия с тази книжка със 100-те национални символа на България ? Ако не е книжка какво е и от къде мога да си взема ? Имам спомени , че някой от форума има такова нещо дано да не се бъркам . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Какво значи Тунквана. Тунквана вафла, тунквани бисквити Винаги съм се чудел, ама... покрити с топъл "шоколад", който после истива и става като твърдо покритие. "шоколад" е в кавички, щото обикновено какао-производните вещества в него като относително количество спрямо другите съставки обикновено клони към нука. както каза един приятел по-правилната дума за тия бисквити и вафли дет продават би била "кюспеиране", ама да не изпадаме в подробности. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Някой знае ли телефона за резервации в EXIT? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Няколко пъти гледам Глобуса по БТВ и ми стана интересно от къде мога да се сдобия с тази книжка със 100-те национални символа на България ? Ако не е книжка какво е и от къде мога да си взема ? Имам спомени , че някой от форума има такова нещо дано да не се бъркам . Продават ги по самите туристически обекти. Мисля, че в Пловдив беше Археологическият музей. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Няколко пъти гледам Глобуса по БТВ и ми стана интересно от къде мога да се сдобия с тази книжка със 100-те национални символа на България ? Ако не е книжка какво е и от къде мога да си взема ? Имам спомени , че някой от форума има такова нещо дано да не се бъркам . 100 национални тур. обекта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 (edited) Баси тъпата държава, от 3 дни се опитвам да си платя тока и нищо не работи. Ако вземат да го спрат по някое време ще подпаля пощата. Кви са тия дълги ваканции дето им дават, не знам. Та въпроса ми е, в Понеделник все още ли ще се почива заради някви празници? Edited May 3, 2008 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spark Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 един приятел ме помоли да пусна това понеже той в момента не може да пише, ако може да му помогнете This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed. forum@wrzru.com --Forwarded Message Attachment-- From: delux-e@hotmail.com To: forum@wrzru.com Subject: bulforum.com Date: Fri, 2 May 2008 19:59:13 +0300 Здравейте, смених си майла от профила на delux-e@hotmail.com, но не ми идва реактивацията ако може да ми помогнете. Акаунта ми е BuFu50 с име DELUXe. Ако трябва и паролата да пратя? Стария ми мейл беше BuFu50@mail.bg но са го затворили и затова реших да си поправя профила и се вкарах в беля сега немога да правя почти нищо във форума... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 (edited) Баси тъпата държава, от 3 дни се опитвам да си платя тока и нищо не работи. Ако вземат да го спрат по някое време ще подпаля пощата. Кви са тия дълги ваканции дето им дават, не знам. Та въпроса ми е, в Понеделник все още ли ще се почива заради някви празници? Почивните дни продължават до Сряда. И те не са само за пощата. И банките почиват и още мнооого институции и фирми. Edited May 3, 2008 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 ... Вярно, че DELUXe се загуби напоследък, а то ето каквъв бил проблема. Мисля, че само администратор има правата да променя акаунта. Ще пратя ЛС на някой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Баси тъпата държава, от 3 дни се опитвам да си платя тока и нищо не работи. Ако вземат да го спрат по някое време ще подпаля пощата. Кви са тия дълги ваканции дето им дават, не знам. Та въпроса ми е, в Понеделник все още ли ще се почива заради някви празници? Плати си го през банкомат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Плати си го през банкомат След 25-то число забрави за плащане на електроенергия през банкомат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Някой може ли да ми каже от каде да си взема гумички за слушалки тип тапи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Къде правят "щампи" върху чаши ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Къде правят "щампи" върху чаши ? Във фото пинк или в някое друго фото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Как мога да направя диск с игра за X-Box? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Някой знае ли в Пловдив кога ще дават Iron Man по кината? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Как мога да направя диск с игра за X-Box? Ако имаш Nero можеш с него. Сваляш играта от някъде(трябва да е ISO, а ако не е ISO а е други файлове чрез QWIX си е правиш ISO). След като имаш вече играта влизаш в Nero и правиш Image на играта. Това е. ВИНАГИ ЗАПИСВАЙ ИГРИТЕ НА НАЙ - БАВНАТА СКОРОСТ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts