Antares Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Абе и на герена срелбището с доста пушкала можеш да пуцаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 Някой знае ли в Пловдив да има стрелбище където отиваш плащаш си дават ти пистолет да стреляш и после си отиваш по живо по здраво без да са нужни някакви разрешителни и въобще дали е възможно без разрешително да стане това ? Стрелбището до стадион Ботев ("АКС Тракия" се казва). Отиваш плащаш си и пуцаш. Само че трябва да видиш кога е свободно, защото може да отидеш когато тренират и .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 17, 2008 Share Posted April 17, 2008 (edited) ПОМОООЩ!! Опитвам се да си пусна Winamp и ми вади ето това: После разбрах, че никъде няма звук. Преинсталирах драйвера за саунд картата - нищо. Какво да направя? /edit: Ънинсталирах драйверите на саунд картата и си изтеглих най-новите. Като пуснах да ги инсталирам ми излезе това: Ей сега вече я забатачих! Edited April 17, 2008 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Иди в опциите и си избери на Output plugin-a твоята аудиокарта. Понякога прави такива мизерии след смяна на драйвери. Ако искаш да си още по-щастлив давай с foobar2000 + kernel streaming extention. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea FC Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Пичове ИЗГУБИХ си направлението ама мн ме боли кръста и тряа ми го снимат...ама го изгубих ... дали дават ново или слет 40 дни чак... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Ми на мен на работата (интернета е на БТК), не ми го отваря. В нас (евроком) ми го отваря. И аз вчера не можех да го отварям цял ден. Попитах един приятел на Лангейм и той каза, че няма никакви проблеми да го отваря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Иди в опциите и си избери на Output plugin-a твоята аудиокарта. Понякога прави такива мизерии след смяна на драйвери. Ако искаш да си още по-щастлив давай с foobar2000 + kernel streaming extention.Da, ama problema ne e samo s Winamp, a sas vsi4ki zvuci na kompiutara. Preinstalirah Driverite s novi versii i pak ni6to. 6te preinstaliram Win. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 Пои великден колко време, ще се почива и от кога до кога? За роботата става въпрос Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 sandman, провери от BIOS дали не е изключена звуковата карта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 от къде мога да купя автомат за наливни цигари ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 ПОМОООЩ!! Опитвам се да си пусна Winamp и ми вади ето това: После разбрах, че никъде няма звук. Преинсталирах драйвера за саунд картата - нищо. Какво да направя? /edit: Ънинсталирах драйверите на саунд картата и си изтеглих най-новите. Като пуснах да ги инсталирам ми излезе това: Ей сега вече я забатачих! Да не те плаша - ама и аз в четвъртък чистих един троянец, който едно от нещата беше това - Амп-а показваше цакнат драйвер.. Пусни си Task menagera i виш дали процесора ти се натоварва, докато в колоната CPU на процесите ти покзва че Idle e 99%. Също така си рестартирай компа и в момента в който влезеш пускаш, task menager на процесите. Подреди ги по име и сложи отметка да се виждат всички процеси. Наблюдавай дали горе като първи процес ще ти се появи един с име от цифри.ехе. Ако се появи - си хванал същата простотия като мен. Тя ми прецака и firewall, и антивирусната та ги преинсталирах след като го махнах. Друг симптом е на Windows Explorer->Tools>Folder Options -> View да ти липсв радио бутоните за показване на скритите файлове ( не тази за системните файлове, а другата) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Може ли някой по-подробно да разкаже защо Робърт Фишър е бил изгонен от щатите. Знам само, че бил "изобличил и заклеймил абсурдите на американската система", но за какво по-точно става въпрос? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 от къде мога да купя автомат за наливни цигари ? Автомат за продажба на цигари на къс, а не на пакет? Силно ме съмнява да има такива у нас. А ако има - трябва да са незаконни... от както въведоха бандеролите за акцизните стоки - от тогава продажбата на наливни цигари не е законна. Проблема е, че бандерола е на кутията, не на отделната цигара... И ако продаваш на къс, има възможност да продаваш цигари на които не е платен акциз - няма как да те контролират, няма бандерол върху цигарата удостоверяващ платен такъв... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Само при мен ли шибаното abv icq не иска да се логне? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 Само при мен ли шибаното abv icq не иска да се логне? да Вътре съм си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Автомат за продажба на цигари на къс, а не на пакет? Силно ме съмнява да има такива у нас. А ако има - трябва да са незаконни... от както въведоха бандеролите за акцизните стоки - от тогава продажбата на наливни цигари не е законна. Проблема е, че бандерола е на кутията, не на отделната цигара... И ако продаваш на къс, има възможност да продаваш цигари на които не е платен акциз - няма как да те контролират, няма бандерол върху цигарата удостоверяващ платен такъв... абе принципно и аз така го мисла , в смисъл ясно е че нямам право да продавам наливни ама все си мисля че някъде в града бях виждал автомат за наливни цигари лошото е че не мога да се сетя къде ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Пред Даяната на радиото и телевизията... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 на кутия ли ги продава ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Да Васко - на кутия се продават от автомата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 (edited) Два въпроса: 1. Защо жените ВИНАГИ, като си слагат спирала на очите, зеят с отворена уста? А сега по-сериозният 2ри въпрос - Как да разбера кога Васил Найденов ще идва да пее в някой пияно-бар в Пловдив? Edited April 20, 2008 by LOKOMOTIVcho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Коя е най-близката банка до Окръжния съд и къде точно се намира Мерси предварително.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Коя е най-близката банка до Окръжния съд и къде точно се намира Мерси предварително.. 2-те са една до друга. Едната е точно на ъгъла, а другата е голямата сграда с големите дървени врати. Аз се сещам за тези две. 100% си ги виждал ама не си обърнал внимание. Дано да си се отиентирал къде са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Коя е най-близката банка до Окръжния съд и къде точно се намира Мерси предварително.. в съда има 2 гишета на хеброс банк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 (edited) Два въпроса:1. Защо жените ВИНАГИ, като си слагат спирала на очите, зеят с отворена уста? А сега по-сериозният 2ри въпрос - Как да разбера кога Васил Найденов ще идва да пее в някой пияно-бар в Пловдив? по въпрос 1: единствения почти смислен отговор дето съм получавал от жените кат съм ги питал същото е че го правят за да опънат кожата под долния клепач и да разтворят още повече окото върху което майсторят. мен пък са ме питали що правя муцуни кат се бръсна. и аз невинаги съм давал смислен отговор. просто така се прави. Edited April 21, 2008 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Az kato se brasna prava mucuni, za da moje noj4etata da stignat navsqkade. Dori si pomagam s ezik kato naduvam buzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts