zlobil Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 трябва да преведа едни пари на по уестърн юниън но нямам идея как става , в сайта има написан единствено една поща и че парите трябва да се преведат на нея по уестърн-а , някой ще ме светне ли как става че ми е леко спешно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Не съм пращал,но съм получавал и мисля , че отиваш в някой от офисите им и даваш парите на тях, те ти дават номер ( уникален ) след това ти взимат паричките, комисионна, и пращаш номерчето на човека който ги получава. А и името трябва да му кажеш. Мисля , че е това но не съм сигурен. Отиди някой офис и питай там направо и ги пращай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 С какво се махат остатъци от тиксо по капака на кола? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 (edited) Спирт + бръснарско ножче Edited April 13, 2008 by Ghetto_Freak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 С какво се махат остатъци от тиксо по капака на кола? Antisill , и веднага след това с спирт ! Антисилът можеш да си го вземеш от почти всеки авто бояджия. Това е препарат за премахване на силиконови покрития. Иначе в магазина струва към 20лв/л. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 С какво се махат остатъци от тиксо по капака на кола? Лепилото от тиксото се размеква чудесно с безин Zippo, и след това се забърсва с меко парцалче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Тоя спирт няма ли да прецака покритието? (ако нещо се прецака съм с отрязана глава) Казаха ми с препарат за прозорци ама май май с него не става... А бензин Зипо пък от каде да си намеря? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Тоя спирт няма ли да прецака покритието? (ако нещо се прецака съм с отрязана глава)Казаха ми с препарат за прозорци ама май май с него не става... А бензин Зипо пък от каде да си намеря? Бензин Зипо има при часовникари, или при специализирани магазини за тютюневи изделия. Общо взето търсиш къде продават бензинови запалки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Бензин Zippo има във всеки втори магазин за 1 лев. Цената е 1.50-2.00 лева. Може да не е оригинален, но е доказано ефективен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Има ли нещо като магазин на Ray Ban в Пловдив или оптика, в която има голям избор от техни очила (слънчеви) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 (edited) Колко време издържа горе-долу батерията на Нокия N95? Никой ли не знае? Edited April 14, 2008 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Има ли нещо като магазин на Ray Ban в Пловдив или оптика, в която има голям избор от техни очила (слънчеви) ? обиколи малко оптиките - на бингото точно, срещу бившия fly n high, на отец паисии има две една до друга - едната е на полароид по принцип... нестандартен въпрос - на какъв език говорят в тибет? буквите от азбуката им как се пишат? а най добре - как се пише "таши дилей" - така се поздравяват в тибет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 санскрит? тц... http://en.wikipedia.org/wiki/Tibetan_language http://www.omniglot.com/writing/tibetan.htm http://www.geocities.com/tibetanlanguage/language.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 (edited) Как става "unblock"-ването на рекламите в арена.бг . С мозила съм и не ми излизат постерите като задържа мишката в/у името на торента, нито пък има иконки пред името Ред.: - това е скрийншот. Въпросът е , че никъде не виждам да може да се промени нещо , а и няма я лентата Edited April 13, 2008 by transporterpld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Нали ти се появява една лента горе. Даваш на " Настройки " и след това " Разрешаване на изчакващите Прозорци " . Ако ти е на български, ако ли не Първото редче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Как се отваряше нова тема във форума? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Как се отваряше нова тема във форума? Отиваш в желания раздел и търсиш бутончето New Topic (долу вдясно) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Отиваш в желания раздел и търсиш бутончето New Topic (долу вдясно) Верноооо Благодаря за съдействието. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Хм... Имам 1 въпрос... Тряа ми машина за вода(съответно и вода)((минерална)) за офиса, че иде лято... Ползва ли някой? Доволен ли е? И ако може да ми дадете цени и условия...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Колко пъти да ти кажа първо да питаш батко си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 (edited) Хм... Имам 1 въпрос...Тряа ми машина за вода(съответно и вода)((минерална)) за офиса, че иде лято... Ползва ли някой? Доволен ли е? И ако може да ми дадете цени и условия...? Да, кака ти ползва в цялата фирма. Марката няма значение - условията навсякъде са едни и същи. Викаш представител, уговаряте се за броя на потребителите и някакво средно потребление, вида на диспенсърите /висок стоящ или нисък за плот/, дата на монтажа и начина на плащане и период на доставка. ПЛАЩА СЕ САМО ВОДАТА и чашите /ако ги поръчаш/!!! Останалото е от фирмата безплатно, но накрая когато изтече договора /ако не го подновиш/ си ги взимат. Към този договор може да си сложиш и домашен. А може и на отделен договор. Лятото се харчи много студената /почти ледена е/, а зимата върви топлата за чай Ние сме доволни от Живена, цена на водата е 3,20 лв нето за 19 л, чашите - 100бр за 1,46 лв пак нето. Е, виж и батко ти може да ти каже нещо, което кака ти да не знае Edited April 14, 2008 by DaToNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 А да питам каката или баткото подходящо ли е тва за домашно ползване и дали въобще е възможно да се направи договор за вкъщи, с други думи дали е само за фирми и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat_Gosho Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Къде в Плд продават качествен алкохол на ниски цени (Sobieski,Absolut,Jack...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 А да питам каката или баткото подходящо ли е тва за домашно ползване и дали въобще е възможно да се направи договор за вкъщи, с други думи дали е само за фирми и т.н. Може мойто момче - говори с Ванката аз вече съм му казал на кой да се обади. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Къде в Плд продават качествен алкохол на ниски цени (Sobieski,Absolut,Jack...) О, да ТУК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts