Eleutherios Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 PF Usage ~500mb това ми показва Windows Task Manager когато използвам Флашгета и свалям вече с новата скорост 1000 и кусур кб/с. Според вас това нормално ли е защото малко ми зацикля компа. Това когато свалям да кажем филм... Не е нормално, все пак е само 1МБ. Може да е от много неща, но като за начало смени торент клиента, един Уторент е най-подходящ, но каквото и да правиш не слагай БитКомент, ще стане още по-зле. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Не е нормално, все пак е само 1МБ. Може да е от много неща, но като за начало смени торент клиента, един Уторент е най-подходящ, но каквото и да правиш не слагай БитКомент, ще стане още по-зле. Ще се съглася с теб, понеже и аз направих вече разликата м/у bitcimet и utorrent. Преди с бит комета компа бъгваше сега съм с юторент и нямам такива дертове. Пак си сваля с такава скорост както и биткомета дори и по добра понякога. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Някой да предложи наистина спокойно място, където можеш да правиш секс в колата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Някой да предложи наистина спокойно място, където можеш да правиш секс в колата? Както казва един познат "В гаража" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Гребната... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Гребната... Освен гребната? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Освен гребната? http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=9f9155a6...p;Map36_15.y=31 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 LOL ot koga imame kvartal Hristo Botev?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 От доста време има Квартал " Христо Ботев " . Искам да попитам: къде мога да си направя 50 плаката ( различни ) на най достъпни цени? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Конната база във Войводиново предлагат ли езда на пони ? Или да ме насочите другаде около Пловдив където предлагат тази услуга ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Моля, ако някой знае пунктове за вторични суровини (и по-специално хартия) в центъра - нека сподели. Знам един до детска градина "Малкия принц", но работи до 16 ч. и няма как да отида. Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Моля, ако някой знае пунктове за вторични суровини (и по-специално хартия) в центъра - нека сподели. Знам един до детска градина "Малкия принц", но работи до 16 ч. и няма как да отида. Благодаря предварително. Имаше един на ъгъла на Славянска и Добри Войников , но не знам дали още функционира Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 Моля, ако някой знае пунктове за вторични суровини (и по-специално хартия) в центъра - нека сподели. Знам един до детска градина "Малкия принц", но работи до 16 ч. и няма как да отида. Благодаря предварително. Да ти кажа честно не се занимавай. Когато разчиствах къщата на баба и събрах доста хартия ( да съм точен 60 килограма ) и отивам ухилен да взема някой друг лев и гледам, че за кило дават 5 стотинки. Файда никаква. Хвърляй е в обозначения казан и това е. Смесената е 5 стотинки, за друга не знам. Иначе има един зад бившото училище " Васил Коларов " в кичука. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Прави сте че не струва. И аз съм правил няколко пъти греешката, но боклука макар и разделен го хвърлят на едно и също място, докато при изкупуването се преработва поне, ако човек не го мързи да носи. Виж с металите е по-различно положението. Падат по малко парички. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Намерих идеално място и си прекарах също толкова добре От прелеза на свобода (алеята на братската) се влиза в отбивката на Yamaha заведението, продължава се по разбития път, подминава се автомивката и все по оградата й, която се пада в ляво.. Накрая се прави един ляв завой и се спира на някакъв заден вход на същата ограда, който е обграден с някакви диги. Пада се зад направи си сам. Който се възползва от мястото ми дължи биричка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Samo da imah kola i gaje vednaga 6tqh da go probvam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 има ли вход за партито на ликьор другата седмица в панаира? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Прави сте че не струва. И аз съм правил няколко пъти греешката, но боклука макар и разделен го хвърлят на едно и също място, докато при изкупуването се преработва поне, ако човек не го мързи да носи. Виж с металите е по-различно положението. Падат по малко парички. Какви парички бе !? Карам им 40 - 45 бутилки от фреон, а гадовете ми викат че трябвало да си ги нарежа. Ами то дисковете за шлайфът струват повече ! Виж от цветното по има файда, но и там те порязват с 15% някакъв данък. Само дето не е ясно за кое го взимат този данък. Сигурно за това че, съм си дал парите едни път за да купя материалът от който е останъл отпадъкът. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 някой запознат ли е с тия кредити "Енергийна ефективност"?всякаква информация относно тях ще ми е полезна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 но боклука макар и разделен го хвърлят на едно и също мястоНо преди това се сортира от клошарите. За това винаги хвърляйте хартията в определените за това казани. Поне някой да намаже малко от малко.някой запознат ли е с тия кредити "Енергийна ефективност"?всякаква информация относно тях ще ми е полезнаОтиваш в някоя банка и казваш, че искаш да теглиш кредит по програмата за енергийна ефективност и за какво ще я ползваш Попълваш няколко "формулярчета", плащаш някоя и друга "таксичка" за разглеждането на документи. От там нататък ми се губят спомените за процедурата, но май ти даваха парите и след като ги използваш, им представяш касовите бележки и фактури в определен срок. Възстаноивява ти се до 20 % от похарчената сума, но не повече от 400 лв. общо взето това е. За повече инфо, към някой сайт на банка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 (edited) Някой мернал ли е из града и особено по-добре - по центъра, тва новото списание .NET? Ако да - къде? http://www.netmag-bg.com/read.php?name=96&lang=en Edit: Взех го от Стемо-то на колелото на панаира. Edited April 13, 2008 by veseo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Някой ползвал ли е такова нещо и дали знае може ли да се включи директно в мрежата чрез адаптер, защото майка се е навила да си купува, но й трябва постоянно включено, а с тея батерии не е оферта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 В БГ продават ли някъде не-алкохолни напитки SuperMaltz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Има ли хляб в броенето на карти при блекджека, или това е само мит от филмите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts