sandman Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Щом ще внася или не работи или няма договор... а може и да бъркам нещо.Работя, но не на договор. Значи 6лв. така ли? Или да не е 6% от минималната работна заплата - т.е. 13.20лв? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Koga Kokosha glava sa svirili v Ungaria? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Най-бърз и лесен начин на блокиране на входящите обаждания от даден номер? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Най-бърз и лесен начин на блокиране на входящите обаждания от даден номер? Ами най лесно е от настройките на твоя гсм вкарваш номера в група и даваш игнор на съоответната група или там както ти се води Ако става дума за домашен телефон нямам идея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Работя, но не на договор. Значи 6лв. така ли? Или да не е 6% от минималната работна заплата - т.е. 13.20лв? миналата година за неработещи беше 6 лв,не знам някога да е било 6% от брутната заплата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 има ли срок и ако да,какъв е той,за смяна на партида в ВиК и Енергото,след покупка на недвижим имот? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Най-бърз и лесен начин на блокиране на входящите обаждания от даден номер? Зависи от апарата по принцип, но всеки оператор го потдържа. Call Barring мисля, че беше функцията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 А някой да ми каже програма, която от компютъра като слушам онлайн радиото да ми записва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 А някой да ми каже програма, която от компютъра като слушам онлайн радиото да ми записва Аз слушам радио през програмата iRadio и самата програма си има такава функция също така има търсачка по стилове което е адски удобно предполагам че ти си слушаш радиата през winampa мисля че си има плъгини за него просто потърси в сайта на winamp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Намерих и върши чудесна работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 (edited) След поредното "освещаване" на новия ми дом, незнайно как (разбира се), в кард-рийдъра на лаптопа е попаднала някаква карта, доста малка, която е потънала навътре и изобщо не иска да излезе. Ако не се размърда с нещо, уиндоусът не иска да се зареди...иначе след това си работи без проблеми. Та...Какво се прави в такива случаи? Edited April 4, 2008 by RiMy_SuN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Отива се на сервиз разбира се. Не виждам други опции. Ръчкането в слота едва ли е разумно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Искам да попитам дали някой не знае телефона за резервации в Папараци? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 http://plovdiv.zavedenia.com/274/page1 Само дето не пише дали е за резерваций но нищо не пречи да пробваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Къде в Пловдив мога да си купя йо-йо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Върви ли тролейбус 134, и горе долу през какво време ? Също и от колко до колко ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Къде в Пловдив могат да ми направят пъзел от дадено изображение? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 А ми е много интересно на Aquila за какво му е? Ако е за хранителна среда - мога да помогна с информация!Дай идея какъв фунгицид да използвам, та бубалазите да не са отровни за животните, които ще ги ядат. Спрял съм се на NIPAGIN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 След поредното "освещаване" на новия ми дом, незнайно как (разбира се), в кард-рийдъра на лаптопа е попаднала някаква карта, доста малка, която е потънала навътре и изобщо не иска да излезе. Ако не се размърда с нещо, уиндоусът не иска да се зареди...иначе след това си работи без проблеми. Та...Какво се прави в такива случаи? Отива се на сервиз разбира се. Не виждам други опции. Ръчкането в слота едва ли е разумно. Или първо може да се пробва с пинсета. Поне на мен ми помогна доста за отрицателно време. Върви ли тролейбус 134, и горе долу през какво време ? Също и от колко до колко ?Все още крета. През половин час, но върви. Но от 12 до 13:30 не ти обещавам да го срещнеш (голяма им е обедната почивка ). Наскоро някой във форума даде разписание за време на всички линии в пловдив за всяка спирка, потърси го. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 (edited) Del... Edited April 6, 2008 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Какви плочки (теракота) ползват за кухните си IKEA? И от къде мога да си ги купя, прегледах им 2 магазина, сайта им на 2 езика и още не мога да разбера... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 PF Usage ~500mb това ми показва Windows Task Manager когато използвам Флашгета и свалям вече с новата скорост 1000 и кусур кб/с. Според вас това нормално ли е защото малко ми зацикля компа. Това когато свалям да кажем филм... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Нормално е... Какъв ти е Харда? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Нормално е... Какъв ти е Харда? /off Seagate Barracuda 7200 80gb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts