d3Mag Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 1. Продават ли се някъде (и къде) пръстени които си сменят цвета според температурата или whatever...? 2. От къде да купя мъжки боксерки с розов цвят ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Спешно ми трябва активен торент One Last Dance (2003).Dvdrip.Xvid (700 МВ). Интелектите в замунда са го качили с вградени португалски субтитри, каква е идеята, едва ли едно поколение учени биха установили. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 (edited) ЩЕ дават ли мача Bulgaria Finland по някоя телевизия , ако да по коя :? edit: МЕрси Edited March 26, 2008 by Stasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Нова Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Не мога да намеря адреса на АГ - клиника Селена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Попитай или потърси тук: http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=229836.msg6951758 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Не мога да намеря адреса на АГ - клиника Селена. Това не беше ли на Пещерско шосе частната поликлиника? Преди ОМВ? Аз искам да попитам как мога да си оправя помията скайп? Не ми приема нито парола,нито имейл за забравена такава, и един вид не ме пуска да си вляза по никакъв начин? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Не мога да намеря адреса на АГ - клиника Селена. http://www.agselena.com/- бул. Пещерско шосе 80 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Някой дам и даде сайта на копирния център под лъки синема ? Или поне име ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Място където преглеждат и регулират газови уредби? Ако работи в събота ще е идеално, а ако и работят добре ще е перфектно! Само да не е някой сервиз, където дерат кожи... ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Има ли фирми които се замимават с декорация на домове - в смисъл да ти направят нова подредба на стаята с нови мебели ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Някой дам и даде сайта на копирния център под лъки синема ?Или поне име ? DOG Visa Има ли фирми които се замимават с декорация на домове - в смисъл да ти направят нова подредба на стаята с нови мебели ? Има разбира се. Наричан се студиа за интериорен дизайн. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 (edited) Някой може ли да ми разясни каква е процедурата ако искам пари кеш да ги внеса в дебитна карта?Нося парите и картата и те ми ги превеждат или как? Става въпрос за Уникредит Булбанк. Edited March 29, 2008 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Някой може ли да ми разясни каква е процедурата ако искам пари кеш да ги внеса в дебитна карта?Нося парите и картата и те ми ги превеждат или как? Става въпрос за Уникредит Булбанк. Отиваш с парите в банката, попълваш една вносна бележка по образец (в два екземпляра) с основание зареждане на сметка, попълваш си сметката на дебитната карта, отиваш на каса, даваш бележката, после даваш парите и първо теглене можеш да правиш чак след 24 часа. Банката няма значение, процедурата е еднаква навсякъде. Ако нямаш сметка да ти дам моята? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Отиваш с парите в банката, попълваш една вносна бележка по образец (в два екземпляра) с основание зареждане на сметка, попълваш си сметката на дебитната карта, отиваш на каса, даваш бележката, после даваш парите и първо теглене можеш да правиш чак след 24 часа. Банката няма значение, процедурата е еднаква навсякъде. Ако нямаш сметка да ти дам моята? Аз сметка си имам ама въпроса е че не и знам номера. Те сменяха номерата и ми пратиха писмо с новият ми Айбан за Уникредит защото преди бях на Хеброс ама писмото изчезна някъде в нас.За това питах дали ще стане само ако занеса картата си и парите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Аз сметка си имам ама въпроса е че не и знам номера. Те сменяха номерата и ми пратиха писмо с новият ми Айбан за Уникредит защото преди бях на Хеброс ама писмото изчезна някъде в нас.За това питах дали ще стане само ако занеса картата си и парите нали си има уникален код - 14 / 15 / еди колко си цифри, естествено, че ще стане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Аз сметка си имам ама въпроса е че не и знам номера. Те сменяха номерата и ми пратиха писмо с новият ми Айбан за Уникредит защото преди бях на Хеброс ама писмото изчезна някъде в нас.За това питах дали ще стане само ако занеса картата си и парите По принцип в сайта на всяка уважаваща себе си банка има опция да провериш с какъв е заменен стария ти номер. Ако не - отиваш при някой от банковите консултанти, казваш му какъв е проблема, ако знаеш стария номер ще стане бързо. Ако не - ще трябват личните данни на титуляра и пак ще стане. Няма банка, която да откаже да вземе парите ти, или жена , но разликата е че при банките се пазят за да си ги харчиш ТИ и дори ти ги увеличават, а с жените - за теб и до теб не достигат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Отиваш с парите в банката, попълваш една вносна бележка по образец (в два екземпляра) с основание зареждане на сметка, попълваш си сметката на дебитната карта, отиваш на каса, даваш бележката, после даваш парите и първо теглене можеш да правиш чак след 24 часа. Банката няма значение, процедурата е еднаква навсякъде. Ако нямаш сметка да ти дам моята? Много по малко от 24 часа е . Ако не се лъжа информацията с Борика се обменя в 12 на обяд и после вечерта пак. Така че ако си ги внесе в 11 в 12 вече ще може да ги изтегли. Аз сметка си имам ама въпроса е че не и знам номера. Те сменяха номерата и ми пратиха писмо с новият ми Айбан за Уникредит защото преди бях на Хеброс ама писмото изчезна някъде в нас.За това питах дали ще стане само ако занеса картата си и парите Отиваш на някое гише за обслужване на клиенти(не на касата) и като си кажеш името и покажеш личната карта ще ти кажат номера на сметката ти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 тц. ако ги внесе преди 11 часа ще разполага с тях след 18 вечерта. По-рано ще разполага с тях само ако ги внесе преди 11 часа в банката в която му е сметката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 тц. ако ги внесе преди 11 часа ще разполага с тях след 18 вечерта. По-рано ще разполага с тях само ако ги внесе преди 11 часа в банката в която му е сметката. Ами аз поне от написаното разбрах че ще си ги внася където му е сметката. Ако е чрез друга банка наистина ще са вечерта. Може и на другия ден даже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 (edited) Как мога да гледам American Idol в България? Edited March 30, 2008 by Lame_0ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Как мога да гледам American Idol във България? Като си го изтеглиш от: Замунда, Арена, ТорентЛийч... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 С риск да влезна в нарушение ще попитам и тук, тъй като в другата тема никой не благоволи да ми отговори. Каква е максималната сума която мога да преведа(онлайн пазаруване) с Personal Account на PayPal и каква е таксата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 (edited) И аз искам да задам един рискован въпрос, но до сега разглеждах темата за Hardware и прецених, че е по-добре да питам тук, отколкото да отварям нова тема. Та.. Какво мислите за тази комбинация: ASUS P5KPL-VM/G31/VGA/LGA775 + Intel Dual Core E2200/2.2GHz/1Mb/BOX + RAM 2Gb DDR2 800 A-DATA. Всичкото ще ми струва 310лв. Според вас добра покупка ли е? Нямам възможност за почвече, дори няма да си купувам видео за сега - ще чакам следващата заплата, а до тогава ще разчитам на вграденото видео на дъното да е добро. /edit: Или това: ASUS M2N-VM HDMI/GF7050PV/AM+ + ATHLON64 4800+ X2/AM2/BOX/65W + RAM 2Gb DDR2 800 A-DATA. То ще ми струва същите пари. Кое от 2-те е по-добро според вас? Edited March 30, 2008 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Мое мнение - Интела е по-добрият вариант. Аз съм се насочил към 8***. Атлона, не мога да си обесня защо, но нещо не ми изглежда много надежден като цяло. @Eleutherios, благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts