alchemy Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 (edited) Как мога да направя .pdf с повече от един JPEG файл? Ако има и вариант, който не е свързан със сайта на Adobe... Използвай Windows-кия мениджър за печат. Предварително трябва да имаш инсталиран виртуален pdf принтер (например pdf creator, който може да си изтеглиш оттук). И тогава просто избираш картинките, десен клик>Print и следваш съветника, като в съответната стъпка избираш виртуалния pdf принтер. П.П.: Ако имаш инсталиран pdf принтер на Adobe, използвай него, не инсталирай друг. В противен случай ще се скарат и ще си омажеш системата. Edited March 22, 2008 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Само на мен ли ми забива браузъра докато бродя из форума. Интересното е, че не ми се случва с никоя друга страница Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Само на мен ли ми забива браузъра докато бродя из форума. Интересното е, че не ми се случва с никоя друга страница има нещо такова - на мен не ми отваря wrzru.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Само на мен ли ми забива браузъра докато бродя из форума. Интересното е, че не ми се случва с никоя друга страница А наме ми забива само с мозила. А с гнусният експлорер си върви нормално, дори без забележка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 (edited) Еми аз съм с експлорър и ми забива, по време на забиването страницата става бяла и отдолу вляво ми изписва, че ми зарежда няква страница "pageаd.l.google.com/pagead/нещо си", изглежда гугълските реклами правят нещо, вземете го оправете Edited March 22, 2008 by slay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Искам да попитам проблем ли ще е да си открия втора сметка на Мтел на мое име? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Искам да попитам проблем ли ще е да си открия втора сметка на Мтел на мое име? не, никакъв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Да бъдеш или да не бъдеш?Това е въпросът! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Искам да попитам проблем ли ще е да си открия втора сметка на Мтел на мое име? Никакъф . Лично на мое има 2 сметки и няма проблем въпроса е , че ако ще са над 2 да си направиш група . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Някой да знае къде или в коя морга мога, да си намеря кора за багажник на Clio "97 втора употреба? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Kажете някой сайт за такива историики че съм забравил, пък трябва да се прави ъпдейт Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Kажете някой сайт за такива историики че съм забравил, пък трябва да се прави ъпдейт www.userbars.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Виж това дали ще ти свърши работа Някой има ли идея как се морят листни въшки,че са ми нападнали една от стайните рози Мерси, но са изключително аматьорски изработени. Иначе за листните въшки почти във всеки цветарски магазин продават препарати. Най-хамалския вариант е да ги напръскаш със сапунена вода....или да си завъдиш калинки (Midex) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Някой може ли да ми каже от къде мога да си купя плакат на The Darkness (рок група).. !? Продават ли ги някъде, освен в интернет..или, ако някой продава да свирне с един мейл хаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Има ли програма, която да проверява правопис на български? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Има ли програма, която да проверява правопис на български?Има и то много. За браузър, за уърд, за какво ти трябва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Има и то много. За браузър, за уърд, за какво ти трябва? За браузър. Мерси. -> Ами кажи браузера де....няма сега да гадаем и за него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Някой знае ли дали е позволено в колет до Англия например да се пращат цигари?! И ако да, какво е позволеното количество? Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat_Gosho Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 От Пловдив съм и ми трябва течен силикон.От къде мога да купя.10х Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 (edited) Има и то много. За браузър, за уърд, за какво ти трябва? Като сте почнали на мен ми трябва такава програма за уърд Crazy_Hamster, ако ти трябва на теб за Firefox си свали от тук - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:3 . Има за доста езици. Аз лично ползвам този за български език и съм сравнително доволен Edited March 25, 2008 by Vartkes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Като сте почнали на мен ми трябва такава програма за уърд Crazy_Hamster, ако ти трябва на теб за Firefox си свали от тук - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:3 . Има за доста езици. Аз лично ползвам този за български език и съм сравнително доволен Оф, да за Firefox. Мерси много, днеска съм някъв неадекватен цял ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 (edited) От Пловдив съм и ми трябва течен силикон.От къде мога да купя.10х Чак за втори път пита, ми не можа ли да се сетиш за Бриколаж, Практикер, Рила и всеки друг строителен хипермаркет и всяка малка железарийка където се продават строителни материали Edited March 26, 2008 by slay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Течен силикон подават в магазините за отработено дизелово гориво и в тези за компресия и двигателно масло втора употреба... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Течен силикон подават в магазините за отработено дизелово гориво и в тези за компресия и двигателно масло втора употреба... Според мене много лошо го наказа момчето ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 то не че аз разбирам много от силикони.... ама течен... не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts