BoqoJIa3a Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 В Teen Spirit вече ша гледам да не влизам, шото оная продавачка гледа на кръв майна Иначе има яки раоти. А за нашивки някъде да праат ... то по принцип тва ми беше първоначалния въпрос, ма кат не гледам кво пиша така става Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 (edited) . Edited September 14, 2014 by snatch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 (edited) Защо основният цвят на мастилото на химикали е син? Защо се пише със синьо? Първите мастила всъщност са били черни, тъй като се правили от железни соли и отвара от шикалки. Впоследствие започнали да добавят индиго за по-плътен цвят, както и други помощни вещества. От индигото идва традицията на синият цвят. Edited February 7, 2006 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 (edited) някой знае ли къде мога да видя прословутите карикатури, за които роптаят мюсюлманите? edit: Пишеш Mohammed cartoons в гугъл Images Мерси За тези рисунки ли се вдига толкова много шум... О, Боже... Edited February 9, 2006 by juji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Пишеш Mohammed cartoons в гугъл Images Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Някой може ли да ми каже сайт-а на John Sena(този от кеча), ако има разбира се ... или да даде негови снимки, но на едно място качени че google ми намери хиляди ... ма са много разхвърляни пък ми трябват спешно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Някой може ли да ми каже сайт-а на John Sena(този от кеча), ако има разбира се ... или да даде негови снимки, но на едно място качени че google ми намери хиляди ... ма са много разхвърляни пък ми трябват спешно Нз какви точно снимки ти трябват , но има тук , тук , тук , тук ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Въпрос:Една приятелка има двд(айва са и двете) с система(5.1).НА двд-то отгоре пишело 300вт.Това е на усилвателя нали...не за системата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 На джумаята има едни чичка, който продава знамена.Самата нашивка мисля, че хич не беше скъпа.Само даваш 30лв за матрица преди това. Уааа ... 30 кинта не ми са дават, ако трябва да съм честен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Въпрос:Една приятелка има двд(айва са и двете) с система(5.1).НА двд-то отгоре пишело 300вт.Това е на усилвателя нали...не за системата? Да, за усилвателя. Но ватовете, които пишат по стикерите върху техниката са по-често рекламни трикове, а не реалната звукова мощност. Не говоря за конкретния случай (Aiwa правят добри неща). За добро звуково налягане трябва достатъчна площ на мембраните. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Теоретично може ли да замръзне океан? Не само повърхността му, а целият - да стане една голяма бучка лед. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Теоретично може ли да замръзне океан? Не само повърхността му, а целият - да стане една голяма бучка лед. На теория да. На практика не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 винаги съм се чудел защо като се опитваш да се регнеш във форум или примерно в на глобъл, мтел и разни ей такива сайтове иска да напишеш някакъв допълнителен код примерно RJAD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 (edited) винаги съм се чудел защо като се опитваш да се регнеш във форум или примерно в на глобъл, мтел и разни ей такива сайтове иска да напишеш някакъв допълнителен код примерно RJAD Защото допълнителният код е написан така (грозно, размазано и т.н.), че да не може софтуерно да се разчете и така сайта да се предпази от автоматично регистриране/изпращане и т.н. Edited February 10, 2006 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Какво има в 19та панаирна палата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 кво означават римски символи S.P.Q.R нещо за римските лигиони но ме интересува пълното название и съответно превода му Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 означават сенатът и народът на Рим (май) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Точно това значи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 кво означават римски символи S.P.Q.R нещо за римските лигиони но ме интересува пълното название и съответно превода му означават сенатът и народът на Рим (май) Или още по-точно Senatus Populus Que Romanus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 интересува ме, понеже съм със стар тарифен план на мтел имам ли право да си пусна 2 номера дето да ми са семейство и приятели и ква е цената на минутата при тях? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 каква според вас е разликата между йероглифите и думите...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 каква според вас е разликата между йероглифите и думите...? Наистина ли питаш според нас или просто питаш каква е? Йероглифите не са думи или по-точно не е казано, че трябва да са думи. Пък и има много видове йероглифи с различни предназначения. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 каква според вас е разликата между йероглифите и думите...? Практически никаква, но технически голяма Защото йероглифите всъщност са думи, но не са съставени от букви, както в другите езици, ами.....са някакви драсканици Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 (edited) мдам...и аз измънках нещо подобно като изпитващия ме пита това...но така и не ми свърши работа... но пък после потърсих и чуждо мнение, но пък колкото народ питах, толкова мнения получих...и така... Edit:JDFU просто търся и чуждо мнение... и ми е интересно кой, какво ще измисли... Edited February 11, 2006 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jilli Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Znam 4e vuprosut e mnogo glupuv,no prosto az ne sum zapoznata dostatu4no s tova i znaeh samo datata kato sait ot koito moga da si teglq programki..sega kato stana platen..zakusah,moje li da mi kajete pone edin ili dva drugi ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts