pi4aga Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 мерси много а иначе колко скъпичко горе-долу? да знам какви пари да заделям Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 (edited) Как да си видя IP адреса на принтера? Както и да е, оправихме се Edited March 4, 2008 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Как да си видя IP адреса на принтера? Start->Settings->Printers and faxes--избираш принтера с десен бутон->Properties->Ports Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 [17:02] <omega> Depends on whether or not it's actually hooked up to the network or if it's being shared via another computer. [17:02] <omega> If it's actually hooked up, you could just ping it if you knew the name. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Start->Settings->Printers and faxes--избираш принтера с десен бутон->Properties->Ports Да, точно така стана, само дето аз очаквах да има 198.бла.бла.бла, а то беше изписано името на принтера. Мерси и на двамата за помощта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Търся някъде из интернет едно от предаванията на Азис по Тв 2 , но не знам къде да го намеря , някой знае ли саит в които ги има ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Търся някъде из интернет едно от предаванията на Азис по Тв 2 , но не знам къде да го намеря , някой знае ли саит в които ги има ? Провери в vbox7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 от къде да си купя такъв маркер дето драскат насам натам по павилиони , по стените и навсякъде , трябва ми такъв който се трие много трудно някакви идеи къде се продава това чудо ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Взимаш спрей.. И търсиш капачка "new york fat"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 е не ми трябва спрей а маркер които е много устойчив Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 (edited) от къде да си купя такъв маркер дето драскат насам натам по павилиони , по стените и навсякъде , трябва ми такъв който се трие много трудно някакви идеи къде се продава това чудо ? В книжарниците го има. PERMANENT-MARKER Като те съветвам да си вземеш на REGU ако има. Edited March 4, 2008 by artilerist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Провери в vbox7. Там няма нито едно цяло шоу...даже и половин шоу няма най-много 5-6 мин от шоуто. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Нормално ли е вентилатора на видеокартата ми да не мърда при работеща машина, сега го забелязах и се чидя дали е нормално, когато загрява тогава ли се включва ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Абсурд поне според мен.Не вярвам да има такъв момент въобще да не завърта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Ето 1 нестандартен въпрос: КОЙ ПЕДАЛ МИ РАЗБИ ДЖАМА!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 (edited) мерси много а иначе колко скъпичко горе-долу? да знам какви пари да заделям Минавала съм само покрай витрината, но в къщи ползваме продуктите им за брат ми. Той обаче си ги купува сам. Разходи се до там, влез, кажи от какво имаш нужда и поискай и съвет... Може и преглед да ти назначат. Ако те притеснява цената, никой не те насилва да купуваш веднага. Сетих се за още едно магазинче на ул.Иван Вазов след светофара посока гарата. Веднага след големия магазин за дрехи на ъгъла имаше едно малко приземно магазинче за подобни неща, но и там не съм влизала - не ми се налага. Но ако аз купувам - ще купя Шол. Edited March 5, 2008 by DaToNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Нормално ли е вентилатора на видеокартата ми да не мърда при работеща машина, сега го забелязах и се чидя дали е нормално, когато загрява тогава ли се включва ? Стояне загаси веднага машината! Ще изгориш видеокартата ако вече не си успял. Вентилатора или е затлачен или е изгорял. Трябва незабавно да се свали и ако питаш мен - направо да се подмени. Но НЕ ползвай машината без него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Ааа къде има добър часовникар в Пловдив и който да не взима чак толкова скъпо ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 (edited) момци,някой знае ли къде се правят подложки за дюстабанлии?че само си съсипвам обувките,квото съм и прасе... А можеш ли да ми обясниш в какво точно се явява това съсипване на обувките, че и мойте ги съсипвам, а преди имах дюстабан и незнам дали не е това причината. В момента ходилото ми не е напълно равно, но все пак... знам ли. Стояне загаси веднага машината! Ще изгориш видеокартата ако вече не си успял. Вентилатора или е затлачен или е изгорял. Трябва незабавно да се свали и ако питаш мен - направо да се подмени. Но НЕ ползвай машината без него Компютъра може да си върви съвсем нормално, дори и да е спрял вентилатора на видеокартата. Просто ако загрее, ще даде артефакти и ще рестартира машината. И тя ще загрее само ако се пусне някое 3д приложение. Ако се ползва само OS, няма вариант при който изгаря. Edited March 5, 2008 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Аз преди ви взех едни медицински стелки. Ако не се лъжа бяха германски. Може би на същата фирма на която имаше линк по - горе. Носих ги само веднъж. Прекалено са големи. Прекалено много повдигат крака. След няколко дена намерих едни американски. Не обхваща цялата подметка. От петата до началото на пръстите е. Супер удобни са и наистина имат ефект. Ако някои иска да му взема да ми каже. Утре ще видя на каква цена бяха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Как се трие event от last.fm, че пообърках лекинко една хава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 (edited) Преди време помня, че имаше един сайт, където при задаване на данните на даден човек, ти излиза телефонния му номер, както и обратното. Някой да има спомен за адреса, въобще съществува ли още? Търся един човек от Китен, а не се сещам за друг начин.. Едит: става дума за домашен телефон Edited March 6, 2008 by spot_ex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Преди време помня, че имаше един сайт, където при задаване на данните на даден човек, ти излиза телефонния му номер, както и обратното. Някой да има спомен за адреса, въобще съществува ли още? Търся един човек от Китен, а не се сещам за друг начин.. Едит: става дума за домашен телефон Преди ставаше през сайта на БТК. Имаха online телефонен указател. Сега като гледам е променен и не мисля че може да стане пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Преди ставаше през сайта на БТК. Имаха online телефонен указател. Сега като гледам е променен и не мисля че може да стане пак. Пак става, ама трябва да въведеш адрес. Ето линка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Пак става, ама трябва да въведеш адрес. Ето линка. ако телефонният пост не се води на търсения човек, нищо не намира Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts