kopche Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Та, да гадаем ли каква ти е пощата - за някой мейл клиент ли става въпрос или web базирана и къде точно, или сама ще ни кажеш? Не се изразих правилно. Става дума за PM-ите от форума. Прекалено много са, а не искам да ги трия. Ако това има значение - e-mail адресът, с който съм във форума, е в abv.bg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 с какви рейсове се ходи до Руския пазар и откъде се хващаха? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 с какви рейсове се ходи до Руския пазар и откъде се хващаха? 11 и 113 мисля че са най-удобни. 11 се хваща от главната да кажем (не знам къде живееш и от къде би ти било най-удобно), а 113 от колелото на централна гара там му е 1 спирка (или последна ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 По спомен F.E.A.R. имаше такова чудо. Ама е малко остаряла и едвали ще направиш добро сравнение ако картите са по-мощни. Има едно сайтче - tomshardware.com - не съм влизал одавна, но там също може да се прави директно сравнение м/у 2 видео карти в различни тестове, на различни игри, с различна степен да детайлност. edit: ето точния линк, гледам има доста модели карти... http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html картите са 1650ПроДДР3 и 7300ГТ ДДР3... линка за чичко Том го има, но там има 7300ГТ само с ДДР2... пък и ми е интересно да ги сборя на практика, по-забавно е отколкото да чета разни ревюта из нета... иначе мерси за Fear, идеална е като за тези карти--- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Не се изразих правилно. Става дума за PM-ите от форума. Прекалено много са, а не искам да ги трия. Ако това има значение - e-mail адресът, с който съм във форума, е в abv.bg. Форума кодира съобщенията като base64... Защо така - не знам. Затова получаваш купчина неразгадаеми символи, вместо ЛС-тата си... Това което ти трябва е декодер за base64. Прикачам един тук. Как се работи с него ще се сетиш сама - много е лесно - копи/пейст... Важното е да обърнеш внимание като какъв файлов тип трябва да се зцапише декодирания файл - това зависи от това как си поискала форума да архивира съобщенията: като html или като екселски файл за импорт... в първия случай дай има на файла и разширение .html, във втория мисля трябва да е .xls (или .тхт?) - пробвай... копирай в декодера само частта между ------=_NextPart_000_0022_01C1BD6C.D0C0F9F0Content-Type: text/html; name ="pm_archive.html" Content-Transfer-Encoding: base64 Content-Disposition: attachment; filename="pm_archive.html" и ------=_NextPart_000_0022_01C1BD6C.D0C0F9F0-- но БЕЗ тези две части!! Успех... Ако имаш проблеми с декодера - пиши... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Трябва ми инфо, как се пишат препоръки, по-възможност на английски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Трябва ми инфо, как се пишат препоръки, по-възможност на английски. Това върши ли ти работа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Преди няколко месеца някъде четох че от началото на 2008-ма ще започнат да издават нови международни паспорти на които ще пише EU вместо България. За момента все още не се предлагат. Някой да има идея от кога може да ги очакваме. Напълних си паспорта и трябва да го сменям с нов. Интересува ме дали ще е скоро и да изчакам или направо да пускам искане за нов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 (edited) Къде в Пловдив продават копринени ризи давайте всички възможни места Edited February 19, 2008 by afd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Десито Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Можеш да провериш в Гранд-а, в мъжките магазини на главната, в търговския център на Сани! Магазини колкото искаш, стига да ти се обикаля! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Къде в Пловдив продават копринени ризи давайте всички възможни места От страни на Тримонциум има магазин за мъжка мода MOROA там със сигурност ще си намериш каквото търсиш. Стига да имаш достатачно парички за това място. А иначе във всеки един магазин или бутик за мъжка мода ризи колкото искаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Къде в Пловдив продават копринени ризи давайте всички възможни места В халите мисля , че съм виждал , за копринени не съм 100% сигурен , но ризи - бол Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 В халите мисля , че съм виждал , за копринени не съм 100% сигурен , но ризи - бол ба аз ризи имам БОЛ :Д тряят ми копринени да си накупя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Някой може ли да ми каже къде в Пловдив продават плакати с мотори?Или дори лафка/магазин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Къде в Пловдив може да се купи нова батерия за Motorola C115 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 къде по-точно е на злобил заведението ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 (edited) имам една кола за вторични суровини,някой занимавал ли се е Белканто или Алброн,за да ми каже как става работата?в смисъл ти ли им караш колата или те идват да ти е вдигнат?второто по ме устройва,понеже не е в движение.колко горе-долу пари дават за такава кола? Edited February 20, 2008 by edeam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Къде в Пловдив може да се купи нова батерия за Motorola C115 Е хаиде де колега. Мися,че знаеш много добре, че такива батерики се продават дори по пазарите там кадето имат панели и други аксесари за GSM. А да не говорим за всичкиостанали магазини в този град. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Здравейте. Някой да е меркал или да знае место в Пловдив на което мога да си закупя пъзел с над 2000 парчета? Бонжур. Също и в книжарницата, която се намира на джумаята има един 5000 или 9000 части. В търговския център Комсед (сега е магазин FOX), имаше пъзел равенсбургер с 9000 части за 130 лева. Къде в Пловдив продават копринени ризи давайте всички възможни места Rollman. Ако разбира се ти се дават 120 лева за риза Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 къде по-точно е на злобил заведението ? тръгваш от пловдив към асеновград (по асеновградско ) , караш и по някое време ще видиш отбивката за с.Крумово (преди КЦМ-то) , та отбиваш се в тая отбивка и караш само направо докато не влзеш в селото , след като влезеш в селото прак продължаваш само направо и ще стигнеш до 1 огромен бял двуетажен магазин на НАРКООП , пада се от дясната страна и табелата му няма как да не я видиш , аз съм на вторият етаж над магазина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 С какъв автобус мога да стигна до "Академик". Знам, че 4 спира точно там, но трябва да я хвана от Тракия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 С какъв автобус мога да стигна до "Академик". Знам, че 4 спира точно там, но трябва да я хвана от Тракия. 99, 10... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 На кое викат "Мюзик център" в Пловдив? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 кой купи берое Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 (edited) На кое викат "Мюзик център" в Пловдив?На "Отец Паисий" се намира магазина. Edited February 21, 2008 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts