tankis Posted February 7, 2006 Author Share Posted February 7, 2006 Аве как му е името на тоя японски художник... нещо от рода Кавигави ала бала.. не знам... Спешно е! Ако може някой да ми каже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Музикален свят. Може да съм объркал точното място, но е там някъде из тези улички, Точно зад ДЕТМАГ-а СЪжалявам че питам чак сега ама ДЕТМАГ - детски магазин ли значи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 СЪжалявам че питам чак сега ама ДЕТМАГ - детски магазин ли значи? Да, това е ония големия, който вече не работи, там срещу халите г/д се пада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 СЪжалявам че питам чак сега ама ДЕТМАГ - детски магазин ли значи? Да, това е абревиатура, съставена от началните срички на думата. Подобно е КРАКМАГ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 (edited) Магазин за крака? "абревиатура" пич! Пиши "съкращение" Edited February 7, 2006 by VEDi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 (edited) Магазин за крака? "абревиатура" пич! Пиши "съкращение" Абревиатура=сложно именно название И малко съм минала покрай пич Не е магазин за крака Закусвалня е КРАКМАГ Edited February 7, 2006 by juji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 "пичка" ми звучеше малко обидно Затова избирам "пич" за всякакви полове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 ДЕТМАГ КРАКМАГ Е, тия думи ако не са на новговор... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted February 7, 2006 Author Share Posted February 7, 2006 КРАКМАГ? Какво общо има с храна? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Храната там мирише на крака? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 КРАКМАГ? Какво общо има с храна? Яде се на крак. Има маси, но не и столове-както на повечето места, късдето продават дюнери и пици... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted February 7, 2006 Author Share Posted February 7, 2006 Аз това го знам като fastfood - бързо хранене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Същото е и с НАРМАГ.Това са съкращения от комунистическо време. Нармага е народен магазин... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 кат сте отворили приказката: хоремага на село отде иде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 кат сте отворили приказката: хоремага на село отде иде? Магазин за хора, т.е. кръчма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 кат сте отворили приказката: хоремага на село отде иде? Хотел-Ресторант-Магазин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Някъде да праат щампи по поръчка случайно?Примерно давам им няква картинка и праат щампа по нея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Някъде да праат щампи по поръчка случайно?Примерно давам им няква картинка и праат щампа по нея. "Канапе" Намира се в кривите улички до Джумаята, в коя точно не мога да ти кажа, защото всеки път като ходя го търся Точно пред него има един....Вуду магазин дето продават най-различни джунджурии, ако това те опътва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 "Канапе" Намира се в кривите улички до Джумаята, в коя точно не мога да ти кажа, защото всеки път като ходя го търся Точно пред него има един....Вуду магазин дето продават най-различни джунджурии, ако това те опътва... Знам , че твоите тениски стават ама аз си направих само 1 и след първото пране се разтече размаза и какво ли още не ... (или ако това се случва 1 на 100 , то аз сам бил 100). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 (edited) Знам , че твоите тениски стават ама аз си направих само 1 и след първото пране се разтече размаза и какво ли още не ... (или ако това се случва 1 на 100 , то аз сам бил 100). Не е 1 на 100, а 99 на 100 Просто технологията не става за такива работи. Някой ми беше казал ще в халите правят по друга технология едноцветно и е доста по-трайно. Имаше тема за тия работи тук във форума. Можеш да потърсиш, ако ти върши работа. Edited February 7, 2006 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 (edited) Защо най-после не променят тая образователна с-ма след като и без това около 70 процента от преподаваното не се използва никъде в релния живот и само те подтискат с глупости? Плюс това ми писна в половината от часа даскала да ми разправя за несгодите си в личния живот или да използва курса като компания защото е самотен. Почнах да се дразня и на това защото взе да се случва ПРЕКАЛЕНО често. Досега поне 3 предмета имах, на които в упражненията говорим ей такива глупости и после на изпита ми тръскат задачи, които не сме упражнявали, ама се води, че сме ги "минали".Всеки си има проблеми - страната ни е проблемна, ама за тия проблеми не е това начина. Друго: на който му е интересна дадена област той сам си намира начини да обогати своите познания в тази насока. Приказките за богата обща култура са глупости за мен - от училището/университета/ ме интересува само да ми предадат знания, които ще използвам в работата си по избраната от мен специалност занапред. Един възможен отговор като съдя по моя университет е, че почти всички преподаватели ще останат без работа ако това стане, защото е пълно с предмети които никой не желае/същото се отнася и за преподавателите /. Но това мен не ме интересува - аз искам да имам знания за да работя по специалността си, а не след като завърша тепърва да се уча на прости практически приложения, а преди това университета да ми е пълнил главата с кви ли не теории на незнам си кой. И така - ЗАЩО мамка му? Edited February 7, 2006 by Rex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Е, тия думи ако не са на новговор... Някои май прекаляват с 84та... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted February 7, 2006 Author Share Posted February 7, 2006 Защо основният цвят на мастилото на химикали е син? Защо се пише със синьо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Защо основният цвят на мастилото на химикали е син? Защо се пише със синьо? Защото е по-достъпен като цвят за хората...повечето предпочитат да пишат със синьо, а не с черно... Всички останали цветове са прекалено налудничави, за да стават за писане. Аз лично предпочитам с черно и с такова пиша предимно... За тениските: В Канапе има разлика между щампа и щампа. Единия вид са тези, които аз си ги правя - картинките са не много сложни и не може да има преливане на цветове и разни такива спец. ефекти. За 1 цвят е 4лв и за всеки допълнителен по 2 отгоре. Докато тия, които си прави Фибаман са по 8 кинта и може да има квато искаш картинка или снимка даже.....Е та тия вторите са калпави. Щото от първите имам тениска вече на година и нещо и нищо й няма на надписа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 В "Teen Spirit" не правят ли такива неща? Доколкото знам картинките върху блузите и тениските те направо ги рисуват с бои и... нещо си, което предпазва от разпадане. Имам 2 такива блузи и толкова пране са минали и нищо им няма. Ако те устройва рисувано, де... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts