Aquila Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Как мога да "сваля" даден сайт? Да го разглеждам в браузър без да имам интернет връзка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Как мога да "сваля" даден сайт? Да го разглеждам в браузър без да имам интернет връзка. не е ли save page as- ctr+s на мозила Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Как мога да "сваля" даден сайт? Да го разглеждам в браузър без да имам интернет връзка. Виж тези отговори. Между тях има посочени безплатни инструменти като този. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Трябва ли да активирам GPRS на дадена карта за да мога да ползвам дадената услуга.Питам за Глобул ,защото имам GPRS настройките изпратени от оператора и все пак телефона ми неиска да се свързва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Трябва ли да активирам GPRS на дадена карта за да мога да ползвам дадената услуга.Питам за Глобул ,защото имам GPRS настройките изпратени от оператора и все пак телефона ми неиска да се свързва? По принцип всички оператори с които съм си имал работа искат да се активира GPRS-а. След като е активиран трябва да си "рестартираш" телефона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 http://www.dailymotion.com/relevance/searc...tball-drole_fun ако може да погледнете това клипче от 4:30минута трябва името на този отбор кадето имат такива бухалчета за талисман благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 (edited) По принцип всички оператори с които съм си имал работа искат да се активира GPRS-а. След като е активиран трябва да си "рестартираш" телефона. Точно рестарт на телефона искало Ресетнах и се оправи Мерси много Edited February 14, 2008 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 (edited) Ха, имало и други любители на пъзели, а на мен ми разправят че само децата си играели с тях Иначе да намериш хубав е трудна работа. И аз наскоро търсих големи пъзели но се оказа че в селския ни град е абсурдно да се намери такова нещо, за разлика от София където има специален щанд в ЦУМ както и две-три места, където освен да избираш от богатата наличност можеш и да поръчаш по каталог. Все пак чрез форума на дата.бг си взех от един пич от Плевен един нов модел Равенсбургер 5000 части и сега се мъча с него, до месец ако не направя половината ще взема да го продам. EDIT: пуснах го за продажба, ако има някой заинтересуван да казва Камене, аз ги гледах из чужди сайтове, неса кой знае колко скъпи. Имаше един 28К парчета, само за около 500 лева но все пак, 4.90 дълаг и близо 2 широк. бих го земал само ако имах место къде да го редя . До колкото до това дали е детско или не, общоприетото е над 100 парчета са за големи. Все пак ако е имаш страста и желанието, никой неможе да те спре Edited February 14, 2008 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Има ли проблем да се дарява кръв, няколко дена след като човек е пушил трева, и ако да, то колко време трябва да не е пушил? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Реално - 24 часа, по документ 48. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Абе само аз ли имам проблеми със zamunda.net? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Абе само аз ли имам проблеми със zamunda.net? Май да. Спокс вчера вечерта пък аз около пловин час неможе да я отворя, един път ми потрябва през деня и не можах да я ползвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Здравеите на всички. Искам да попитам жъзможно ли е да възникне някакъв проблем за мен, след като бившият ми работодател не иска да ми върне трудовата книжка? И ако си закупя нова има ли начин да си прехвърял данните в нея? Блогодаря ви предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 къде има зоомагазини в които се продават или доставят кучета , днеска вече взех окончателно решение да си взема куче и за в нас и съм решил да е шар пей Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Васко осен да бегаш при Румънеца... Има разбира се и вариат да се консултираш с Иво, но той вече си легна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Здравеите на всички.Искам да попитам жъзможно ли е да възникне някакъв проблем за мен, след като бившият ми работодател не иска да ми върне трудовата книжка? И ако си закупя нова има ли начин да си прехвърял данните в нея? Блогодаря ви предварително. Никой няма право да ти задържа трудовата книжка. Ако работодателят отказва да ти я даде, подай сигнал в Инспекция по труда. Едно време се помещаваше в бившия Партиен дом, май и сега е там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Здравеите на всички.Искам да попитам жъзможно ли е да възникне някакъв проблем за мен, след като бившият ми работодател не иска да ми върне трудовата книжка? И ако си закупя нова има ли начин да си прехвърял данните в нея? Блогодаря ви предварително. как ша си купуваш нова бе, тва да не ти е някое сд дадено назаем има достатъчно членове в тк за трудовата книжка и трудовите спорове-безплатни са... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Никой няма право да ти задържа трудовата книжка. Ако работодателят отказва да ти я даде, подай сигнал в Инспекция по труда. Едно време се помещаваше в бившия Партиен дом, май и сега е там. как ша си купуваш нова бе, тва да не ти е някое сд дадено назаем има достатъчно членове в тк за трудовата книжка и трудовите спорове-безплатни са... Блогодаря много и на двама ви колеги. Със сигурност съм ви задължен. И дано успея да си е взема. Ще се опитам да направя всичко възможно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 За да станеш психиатър, какво трябва да се завърши? Психология? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 (edited) За да станеш психиатър, какво трябва да се завърши? Психология? Медицина. После се специализира за психиатър. Edited February 15, 2008 by second.life.syndrome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Никой няма право да ти задържа трудовата книжка. Ако работодателят отказва да ти я даде, подай сигнал в Инспекция по труда. Едно време се помещаваше в бившия Партиен дом, май и сега е там. Не забравяй преди да подадеш сигнал, да изпратиш нотариална покана до работодателя си с която да го приканиш да ти я даде... след изтичане на срока от поканата вече нищо не може да го спаси, ако не ти я е дал. Иначе без покана може да те размотаааваааааа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Някой тракиец случайно да знае дали в Кауфланд или в Сани продават тютюн и въглени за наргиле? Или някъде другаде в тракия... :? Щото ми трябват за тая вечер а в Тракия не знам къде да търся... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 За да станеш психиатър, какво трябва да се завърши? Психология? Първо учиш 6 години медицина,след туй 4 год специализираш психиатрия,като междувременно караш там и някви курсове приложна психология!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Някой тракиец случайно да знае дали в Кауфланд или в Сани продават тютюн и въглени за наргиле? Или някъде другаде в тракия... :? Щото ми трябват за тая вечер а в Тракия не знам къде да търся... Колега казвам се Димитър. Ако искаш може да ми се обадиш на тел. 0893275509 Ще ти дам тютюн за няколко пъти и то много добър. Имам известно количество, сестрами ми го изпраща от Сирия. Иначе на стопчето преди хлебозавода съм виждал доста пъти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 А за въглени може да използва малки парчета дървени въглища Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts