VeSo Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 abe kato dam add reply i za sekunda mi se poqvqva poleto za pisane i sled tova iz4ezva nqkvi idei? firefox... питам и тук щото темата е по-гледана Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Каква е историята на лафа: "Добър ден, аз съм ваш'та леля" ? От една седмица се каня да ви задам този въпрос ;]. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Каква е историята на лафа: "Добър ден, аз съм ваш'та леля" ?От една седмица се каня да ви задам този въпрос ;]. май беше от първото предаване на "Улицата" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 (edited) Каква е историята на лафа: "Добър ден, аз съм ваш'та леля" ?От една седмица се каня да ви задам този въпрос ;]. Идва от мюзикъла "Лелята на Чарли" ("Charley's Aunt"). И всъщност е "Здравейте, аз съм вашата леля!". Имаше и руски вариант на мюзикъла. В линка, който съм дал има обяснения относно фразата. Де факто в нашия език изразът е заимстван от руската версия. Edited February 2, 2008 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Каква е разликата м-ду форматите hdtv и xvid ? едното е с по-малка компресия, а другото с по-голяма. Въпросът ти не е правилен, но тъй като не знам какво точно искаш да кажеш, няма как да те поправя. @kamen: тая информация от къде ти дойде не знам само. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 има ли френски сайт, подобен на mobile.de Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Едното е видео кодек, другото е цифрова телевизионна система. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Едното е видео кодек, другото е цифрова телевизионна система. Дам...а на някои от "нестандартните"/стандартни въпроси, спокойно може да отговори гугъл или уики-то... 1...2... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Някой трябва да преведе FAQ-a за как да не се задават тъпи въпроси . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Преведен е... точно тук, в закарфичената тема в от този раздел FAQ... Някой трябва да го прочете обаче... https://www.bulforum.com/index.php?s=&s...ost&p=31962 but then - къде ще отиде цялото очарование на тази тема?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Проблема на паарата ми е следния : когато сложа СД картата и не се задържа вътре . Щивчето се е развалило сигорно и неще да задържи картата в слота и постоянно излиза . Ако няко знае каде се ремонтира този проблем и каква е сумата ( че съм в бездънна яма в момента ) ще съм много благодарен . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Имам нужда от помощ от IT специалист. Става дума за среда за редактиране на програмни контролни блокове. "Powerful shape-based shove/hug interactive etch creation/editing provides ..... bla bla bla" "Dymanic shape capability offers real-time copper pour plowing/healing functionality .... bla bla bla" Тъй като тази сфера не ми е от най-силните, ще съм много благодарен, ако някой ме светне какво би могло да значат тези болднатите думи/изрази. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Чукни Психозис! Ония ден правех един текст био-информатика - анализ на гени с компютри и фантастичен софтуер. Нали знаеш като дойдат такива неща и като викаш неволята, а тя не идва, какво се прави? shove/hug editing става шов/хъг редактиране, а в краей случай дори shove/hug. Лошото е, че няма как да имап наблюдения за това с каква форма се използва думата. Не че двамата души, които я използват в БГ и знаят понятието могат да са някакво мерило за използване де ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Скоро бях видял в една тема директни линкове с ИП адреси май, който се ръчкат в Уиндоус Медия Плейър и гледаш български телевизии на живо. Опитах се да ги намеря в търсачката, ама не помня много от поста или кой го беше написал. Къде беше това? Искам да ги видя пак тия линкове, че не съм си ги запазил. Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 shove/hug editing става шов/хъг редактиране Не бих се учудил, ако родните специалисти в сферата са приели такова название. Затова й питам, за да го потвърди някой. Не си падам много по такъв вид превеждане, щото при евентуално запитване от клиента "Ъъъ, кво е шав/хъг?" не искам отговорът ми да е "Ъъъъ....." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 (edited) Как се настройва WINAMP, за да се минимизира до tray icon? (това в духа на горния преводачески разговор) редакция: Огромно благодаря, velvet! Edited February 3, 2008 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Options->Preferences->General Preferences и слагаш тикче на System tray, което е една от опциите за Show Winamp in. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Кои са пловдивските организации за организиране на бънджи скокове и тем подобни готини работи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 (edited) Ето един edit: Safari sux sometimes Edited February 3, 2008 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Къде продават и режат плексиглас? Колко струва квадратния метър и каква е разликата в цената на прозрачен и непрозрачен? Колко струва рязането(нормални правоъгълни парчета)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Кои са пловдивските организации за организиране на бънджи скокове и тем подобни готини работи? www.skok.hit.bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Къде продават и режат плексиглас? Колко струва квадратния метър и каква е разликата в цената на прозрачен и непрозрачен? Колко струва рязането(нормални правоъгълни парчета)? http://www.microasu.com/ Някъде до х-л Марица беше преди години, още ли е там не знам - виж на сайта им. Освен че продават, също така режат, огъват и лепят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Мерси. На тези цени, по-добре да си дам малко зор и да си свърша работата със стъкло. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Мерси. На тези цени, по-добре да си дам малко зор и да си свърша работата със стъкло. Не знам точно какво целиш да направиш от плексигласа, но с един нож тип "орлов нокът", линеал и повечко време, можеш да си свършиш чудесна работа. Орлов нокът става и от обикновена и от машинна ножовка. Само си приготви лейкопласт за пръста, с който натискаш ножа, че доста се подбива и после е много неприятна болка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Не ми хареса цената на квадратен метър плекси. Щеше да ми е по-удобен, защото на стъклото трябва да правя прозорче със залепена мрежа, а на плексигласа само да разпробия необходимата площ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts