t_tunchev Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 (edited) Някой знае ли междусрочната ваканция кои дни ще бъде ? Edited January 27, 2008 by t_tunchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Някой знае ли междусрочната ваканция кои дни ще бъде ? 1,2,3 Февруари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 1,2,3 Февруари Ще намажем пак... петък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 "В момента Джордж Майкъл усърдно ухажва Джъстин Тимбърлейк." Това някой знае ли дали е вярно...? Click Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Искам някой да ми препоръча от къде да си купя хубав домашен мед от производител в Пловдив ? Съответно информация за цена на буркан няма да откажа . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Искам някой да ми препоръча от къде да си купя хубав домашен мед от производител в Пловдив ? Съответно информация за цена на буркан няма да откажа . Ами такъв мед съм виждал да продават и съм си копувал от Четвъртък пазара. Цената за 700мл. буркан преди месец бе -7лв. Медът е домашен и доста добър. Продават го на няколко места на пазара. А ако ти трябва количество може би ще се споразумееш с някое бабе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Имам дебитна карта Visa Electron от ДСК, но всеки месец ми удържат по 1.5 лева, за това че ползвам услугите им и ми пращат писма да ме уведомяват.Аз не съм искал такива извлечения и изглежда това е политиката им.Знам, че Райфайзен правят същите дебитни карти и ме интересува и при тях ли ще ми удържат пари всеки месец? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Искам някой да ми препоръча от къде да си купя хубав домашен мед от производител в Пловдив ? Съответно информация за цена на буркан няма да откажа . дядо ми е пчелар цял живот ако се интересуваш пиши ми лс да се уточним какъв точно мед и на каква цена ще е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Имам дебитна карта Visa Electron от ДСК, но всеки месец ми удържат по 1.5 лева, за това че ползвам услугите им и ми пращат писма да ме уведомяват.Аз не съм искал такива извлечения и изглежда това е политиката им.Знам, че Райфайзен правят същите дебитни карти и ме интересува и при тях ли ще ми удържат пари всеки месец?Аз съм клиент на Райфайзен и съм много доволен от условията.Друг е въпросът, че мой приятел е кредитен експерт там и той ми задвижи нещата с картата, уцелих някаква промоция. Няма никакви месечни удръжки (каквито и аз съм имал към смотаната ДСК). Таксата за теглене на пари е 15 ст (ако не се лъжа) от всеки автомат и (пак ако не се лъжа) безплатно от банкомати на Райфайзен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Аз съм клиент на Райфайзен и съм много доволен от условията.Друг е въпросът, че мой приятел е кредитен експерт там и той ми задвижи нещата с картата, уцелих някаква промоция. Няма никакви месечни удръжки (каквито и аз съм имал към смотаната ДСК). Таксата за теглене на пари е 15 ст (ако не се лъжа) от всеки автомат и (пак ако не се лъжа) безплатно от банкомати на Райфайзен... А за самото издаване заплаща ли се нещо?Защото в ДСК беше "уж" безплатно, но те задължават да си вкараш веднага 10 лева в картата.При Райфайзен същата ли е сумата за издаване (вкарване на пари в картата при издаване) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 За мое учудване никъде по тракерите не намирам сериите на Спешно отделение (ER). ДЦ++ също не дава резултати. Много странно... Някой да ги е срещал някъде? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 (edited) За мое учудване никъде по тракерите не намирам сериите на Спешно отделение (ER). ДЦ++ също не дава резултати. Много странно... Някой да ги е срещал някъде? В замундата намерих от сезон 1 / 1-12 Е.Р Пробвай да го търсиш под името Emergency Room.Може да има повече. Edited January 28, 2008 by t_tunchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Кой ще бъде така добър да ми обясни предимствата на термочашата, пред обикновения термос? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Предполагам едното е термос, а другото чаша... директно от термоса кофти се пие... представи си един термос литър и половина и ти го надигаш... чашата е за това... като е термо, освен че е удобна за пиене и забавя изтиването на напитката... не се предполага да има предимства пред термоса - просто служат за различни цели, как едното да има предимства пред другото? така като питаш без да показваш за какво иде реч, как да ти отговорим... Малко звучиш като оная дето питала в ресторанта "Извинете каква е разликата между зелевите и лозовите сърми?"... Ми едните са със зелев лист, а другите с лозов лист, ебати... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Можеше и без "ебати"... Някаква марка да препоръчаш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 то това "ебати" не е за теб бе ебати просто израз... Ми не знам марки термоси... Това което мога са споделя, е че съм супер доволен от домакинските джаджи на Факелман (Fackelmann) -ако имат термоси, ще са яки... Иначе... гуглирай... http://www.thermos.com/ http://www.thermosonline.com/ Въпроса е как ще ги намериш тук.... Ако има магазин на Дженезис - провери при тях, имат мноогооо добри неща... Примерно аз сега си харесах ето това - http://www.thermos.com/Product_detail.aspx...p;ProductID=521 ще ми заспи на бюрото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Сестрата си домъкна някаква лъжица на Факелман от Чешко...Ъмх, ясно какви са им предимствата пред термосите, благодаря.Магазин на Дженезис в Пз - едва ли...Някой вносител евентуално, но пък в четвъртък и без това ще обикалям из Софията за екипировка...Пак благодаря, ебати Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 (edited) Heeelpp!!!! Искам да се регна в едно Руско сайт Кто висит на стене и ходит? Тараканы, Глюки, Марсиане, Часы И трябва задължително да отговоря на този въпрос... Офф, май си отговорих...колко съм остър бива ли да съм толкова кухх Edited January 29, 2008 by Eleutherios Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 (edited) Heeelpp!!!!Искам да се регна в едно Руско сайт Кто висит на стене и ходит? Тараканы, Глюки, Марсиане, Часы И трябва задължително да отговоря на този въпрос... Офф, май си отговорих...колко съм остър бива ли да съм толкова кухх Часовника. Иначе за заблуда са дали хлебарка (таракан), но тя пълзи (скользить). Таракан е хлебарка Паяк си е паук. Абсолютно си прав. Поправям се. Edited January 29, 2008 by alchemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Часовника. Иначе за заблуда са дали паяка (таракан), но той пълзи (скользить). Таракан е хлебарка Паяк си е паук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Чудя се колко върви Nokia 8800 Sirocco Edition 2-ра употреба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Знаете ли от каде мога да си закупя колба за наргиле? Понеже моята се счупи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Съжалявам, сигурен съм, че е питано и казано някъде, но все пак... какви алтернативи на Евроком има в Пловдив що се отнася до кабелна телевизия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Чудя се колко върви Nokia 8800 Sirocco Edition 2-ра употреба. Мисля че около 600 лева. Аз я предпочетох нова. Късмет! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Някой може ли да ми каже евентуално от къде мога да намеря/пусна звука които издава Бербериана от Диабло 2, когато се бъфва ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts