velvet_underground Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 (edited) снощи като си легнах се замислих-защо се завиваме като спим? Добре де,но сега си седя по тениска,като си легна температурата в стаята си остава същата.Ако не се променя температурата на тялото,не виждам как да стане тва да ми е студено Edited February 4, 2006 by velvet_underground Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 снощи като си легнах се замислих-защо се завиваме като спим? Ами сигурно, за да не ни е студено... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 снощи като си легнах се замислих-защо се завиваме като спим?Добре де,но сега си седя по тениска,като си легна температурата в стаята си остава същата.Ако не се променя температурата на тялото,не виждам как да стане тва да ми е студено именно,затова се завиваме-за да вдигнем(чрез одеалото)телесната си температура. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 (edited) именно,затова се завиваме-за да вдигнем(чрез одеалото)телесната си температура. НЕ - за да ЗАПАЗИМ чрез одеялото топлината която излъчва тялото ни ако си ВДИГНЕШ телесната температура с одеяло - обади ми се Edited February 4, 2006 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 снощи като си легнах се замислих-защо се завиваме като спим?Добре де,но сега си седя по тениска,като си легна температурата в стаята си остава същата.Ако не се променя температурата на тялото,не виждам как да стане тва да ми е студено Ами ти сега колкото и неподвижно да си стоиш в тялото ти текат доста по-усилено процеси отколкото докато спиш....ако щеш дори мозъчната активност произвежда топлина, да не говорим за мускулната такава.... А наистина R_a_p_t_o_R е прав, че с одеала и дрехи се цели не друго, а запазване на телесната топлина. Физически е невъзможно да ти се повиши температурата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Има ли нещо като "метъл шоп (магазин)" в Плодив? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 някой може ли да ми даде линк със законите в България. като се започне от конституцията и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 (edited) Има ли нещо като "метъл шоп (магазин)" в Плодив? Музикален свят. Може да съм объркал точното място, но е там някъде из тези улички, Точно зад ДЕТМАГ-а @Stenli Конституцията. Иначе всички закони ги има по броевете държавен вестник. Имаше няколко електронни копия, но доколкото знам са платени. Edited February 4, 2006 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 @StenliКонституцията. Иначе всички закони ги има по броевете държавен вестник. Имаше няколко електронни копия, но доколкото знам са платени. конституцията и аз успявам да е намеря, но не мога да намеря останалите държавен вестник е платен наистина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 конституцията и аз успявам да е намеря, но не мога да намеря останалите държавен вестник е платен наистина ТУК! Можеш да прочетеш много неща, включително и Държавен вестник(поне последния брой...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Някой да знае каква е наградата за този, който реши прочутата теорема на Ферма: Друга нерешена задача е: Да се докаже, дали P = NP. Наградата също е 1 милион долара. Решаването на тази задача по мое мнение ще е от голямо значение за науката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 @Stenli - пробвай се с Гугъл и името на закона на български. Така съм открила всички, които са ми трябвали досега. Опитай също в Параграф 22 - има доста. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Искам да попитам дали има крак за The Sims 2 Nightlife,и ако да плс дайте ми link,че цял ден търся и вече полудявам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Има ли мъж , който да си е сменил пола , после да е забременял и после да е родил или това е невъзможно ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 (edited) Има ли мъж , който да си е сменил пола , после да е забременял и после да е родил или това е невъзможно ... ? Ти може да си първия Сериозно - като си смениш пола не получаваш всички бонуси от пола, към който си преминал....няма как да стане.... Нямаш репродуктивни функции Edited February 4, 2006 by Leper_Messiah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 благодаря на всички за помощта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 (edited) някой може ли да ме светне как да махна иконата на My Computer от десктоп-а под Windows 98..? Edit:без да се ползва Hide icons when the desktop is viewed as a web page... Edited February 4, 2006 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Някой знае ли колко са метиловите групи в първия пръстен на бета-каротена? Аз мисля, че са 3, но в лекциите които преснимах от една позната са направени 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 http://faculty.evansville.edu/ck6/integer/unsolved.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Някой знае ли колко са метиловите групи в първия пръстен на бета-каротена? Аз мисля, че са 3, но в лекциите които преснимах от една позната са направени 2. 3 са: Monograph 1902, p.304, THE MERCK INDEX 12-th edition, 1996. Малко е накриво, ама едвам я нагласих на скенера, баси тухлата. 3000 страници приблизително . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Може ли да стане нещо на зарядно за ГСМ , което постоянно седи в контакта ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 (edited) Баща ми ми е казвал, че не е добре да се оставя, ама аз редовно си го забравям включено. Все още работи Edited February 5, 2006 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Може ли да стане нещо на зарядно за ГСМ , което постоянно седи в контакта ... ? принципно не, но не е полезно да стои там ако няма консуматор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 3 са: ......................... Monograph 1902, p.304, THE MERCK INDEX 12-th edition, 1996. Малко е накриво, ама едвам я нагласих на скенера, баси тухлата. 3000 страници приблизително . 10x, знаех си, че са 3 В същност представлява 2 молекули Витамин А (ретинол). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 (edited) значи разбрах, че в ана май се водят някакви 2 годишни курсове по различни специалности. някой знае ли за какво става върпрос или телефони за връзка? Edited February 5, 2006 by Stenli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts