kopche Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 (edited) Иначе аз успях да си инсталирам по някакъв начин това, което ми трябваше, и честно казано - не беше с помощта на инженера Въпреки че силно ме впечатли с назидателните инструкции за употреба. Осъзнах за нула време, че опитите ми да ползвам компютър преди запознанството с Инженер Генади са били някакво пълно недоразумение А по въпроса с feed-а? Edited January 15, 2008 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Лесен за употреба конвертор да прехвърля един .mpg file to .avi ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Лесен за употреба конвертор да прехвърля един .mpg file to .avi ??? http://www.download.bg/index.php?cls=progr...p;g=&order= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Какво правят елфите през зимата? И въобще елфите имат ли зима?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 По какъв начин се правят спойлерите във форума ? (става дума за текста ,който не се чете , докато не го маркираш) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 По какъв начин се правят спойлерите във форума ? (става дума за текста ,който не се чете , докато не го маркираш) Така: Спойлер: Replying to Нестандартни въпроси Просто маркираш текста и го боядисваш бял. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Мерси Открих си и грешката - полетата за писане на нов отговор и за мнения са с различен цвят и оттам съм си мислел , че не става Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 @w00x, ако реша да печатам нещо мога да си го нарежа от А2 на А4 все пак... Не говоря за размера, а за дебелината. Може да направи проблем с валяците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Не говоря за размера, а за дебелината. Може да направи проблем с валяците. Абе човек - фолиото няма да минава през принтер Винаги съм се чудил, защо и в адреса на сайта, и дори в картата на самия сайт, думата инженер, навсякъде е написана неправилно инжинер Това е самоирония. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puter Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Момчета помогнете къде в Пловдив, сте виждали да се продават плакати на ЦСКА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Какво правят елфите през зимата? И въобще елфите имат ли зима?? Прочети "Фантастична светлина" и "Господари и господарки" на Прачет, и ще разбереш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Абе човек - фолиото няма да минава през принтер Абе разбрах, че няма да минава през принтер и ще се ползва за ламинат. Ама не го видях още в първия пост, а после той каза, че може да го отреже и затова му казах за евентуален печат. Ако ще се ползва за ламинат, прозрачно фолио колкото щеш. Отиваш в МикроАсу и си купуваш. 1,40м е ролката. 2лв/м2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Търся едно стихотворение (или поне имам спомен, че беше такова), в което се разказваше как героят отива на южния полюс и пита пингвините защо не летят, а те му отговарят - защото въздухът е замръзнал. След това той/тя рисува слънце на леда, а някой го задрасква... Малко объркано звучи ама... Помня, че имаше "тежка нощ, деца" и "рисувайте слънца", но не ми излезе нищо в гугъл... Та ако някой се сеща, да пише. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 (edited) Какви са алтернативните на Outlook органайз-програми? Скоро си свалих Chandler, но искам да разгледам и други предложения Edited January 16, 2008 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Сложих си Skype на телефона, от тук -> http://iskoot.com/index.php Телефонът ми поддържа wireless internet, интересно ми е skype-ът през wireless-a ли ще ме конектва или ще ме таксува? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 (edited) Сложих си Skype на телефона, от тук -> http://iskoot.com/index.php Телефонът ми поддържа wireless internet, интересно ми е skype-ът през wireless-a ли ще ме конектва или ще ме таксува? При опит за връзка, телефонът ще те попита как искаш да се върже (ако му е зададено) и ти ще му кажеш да се върже през Wi-fi. Edited January 16, 2008 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 (edited) Получавам един доста странен проблем, който незнам дали е софтуерен или хардуерен и затова реших да пиша тук. От време на време, играеки някоя игра ми се появява син екран и пише нещо от сорта на "Dump psyhical memory... If you see this screen for first time restart your computer..." Някои знае ли какво точно е това и каква е причината да се появява П.П Компютъра е нов и с много добри параметри... струва ми се, че това е нещо от RAM-a но не разбирам какво точно, защото той ми е 2GB а това става от една никаква игра с мизерна графика дори... Edited January 16, 2008 by LOKOMOTIVcho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Мисля, че е от RAM най-вериятно от това е да е. Не най-вероятно ами от това ще е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Много добра възможност има да е и от видеокартата. Спри авторестарта и прочети на синия екран какво предизвиква блокажа - така ще разбереш откъде ти е проблема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Препоръчайте ми къде най-евтино и качествено ще ми напълнят касетата на лазерният принтер HP LaserJet 1018? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopGear Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Къде мога да намеря и колко струва батерия за Motorola V3 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Препоръчайте ми къде най-евтино и качествено ще ми напълнят касетата на лазерният принтер HP LaserJet 1018? TMC? До входа на драматичния театър, на втория етаж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Как да накарам една котка да спре да мърка, без да й нанасям тежки телесни повреди? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 (edited) Течен валериан. Edit: Don't try this at home! Това беше шега! Да, вероятно ще спре да мърка, но... вероятно ще почне да прави доста други неща Edited January 17, 2008 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 (edited) Сложих си новите драйвъри на ATI, но при всяко пускане на компютъра автоматично на десктопа ми се отваря папката на ATI и в нея се вижда друга папка "ATICustomerCare".На предишните драйвъри, пак излизаше същото, но си едно прозорче да се регистрирам за нещо, но му дадох да не ми се показва повече и сега само папката ми се отваря, но това ме дразни.Как мога да препкратя "автоматичното" отваряне на тази папка?? Edit: И още нещо искам да питам! "Едно време" на аквариумите нагревателите много бръмчаха: "бррррррррр" (май нагревателите правеха така...или помпите бяха - неук съм!), та сега на "новите модели" още ли така бучат неприятно? Edited January 17, 2008 by d3Mag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts