PSYCHOSIS Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Какво е "колиен кантар"? Рових из гугъл, но не намирам описателна информация Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 (edited) Абе някой да е виждал из магазините тези кабели и/или преходници Бях в 'Ресет', бях във 'Викиват', както и в други подобни магазини....гледат ме като извънземен...изобщо не им е известно даже какво представляват... Незнам защо, но имам чувството че съм ги виждал в Технополис. Незнам може и да се бъркам. Нямат в Технополис... Току що направих едно доста обстойно търсене в нета...и открих такъв кабел във фирма "Вали"....мама му стара, в Пловдив "Вали" е точно до "Викиват", че и днес бях там...мислих си да мина, пък си рекох "...откъде накъде пък точно 'Вали' ще имат такъв кабел"....ей това е...като го домързи човек. Edited January 7, 2008 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Боре, мисля, че това са едни такива комплексни постройки от светлото време на комунизма, които представляват везна за измерване на тежкотоварни камиони.Но не съм сигурен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Абе някой да е виждал из магазините тези кабели и/или преходници Бях в 'Ресет', бях във 'Викиват', както и в други подобни магазини....гледат ме като извънземен...изобщо не им е известно даже какво представляват... Незнам защо, но имам чувството че съм ги виждал в Технополис. Незнам може и да се бъркам. Добра идея е да провериш и в някоя голяма компютърна фирма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Ако Кристала е старата марка от преди 20 години, то каналите не се записват а се настройват от отделен тример за всеки канал. Блока с тримерите беше закрепен на една вратичка от лявата страна на телевизора гледан откъм екрана. На вратичката трябва да има закрепена пластмасова отвертка, защото с пръсти е трудно.Не, не е такъв.Този е с 39 канала и всичко е електронно (търсене на канали, настройки на звук, цветност, яркост и т.н.), има си и дистанционно, но няма копче за запаметяване на канала. А има някакъв начин, защото си има запаметени и подредени програми, но нещо ми убягва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Как се слага номерация на страниците в Open Office? Отдолу обаче. insert>footer>default и там после си пишеш каквото искаш, специално за страниците - insert>fields>page numbers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 JDFU, благодаря, ама май сме с различни версии..2.3 съм, на български.Не става нещо...Както и да е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Абе някой да е виждал из магазините тези кабели и/или преходници Бях в 'Ресет', бях във 'Викиват', както и в други подобни магазини....гледат ме като извънземен...изобщо не им е известно даже какво представляват... Нямат в Технополис... Току що направих едно доста обстойно търсене в нета...и открих такъв кабел във фирма "Вали"....мама му стара, в Пловдив "Вали" е точно до "Викиват", че и днес бях там...мислих си да мина, пък си рекох "...откъде накъде пък точно 'Вали' ще имат такъв кабел"....ей това е...като го домързи човек. За да вържеш клавир за компютъра?...знам аааз! Ако се окаже, че в този магазин няма, провери в Conrad - срещу Ленинград, там ако не друго, то поне преходници и съединители има, е за MIDI не съм сигурен 100%, но би трябвало. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 За да вържеш клавир за компютъра?...знам аааз! Ако се окаже, че в този магазин няма, провери в Conrad - срещу Ленинград, там ако не друго, то поне преходници и съединители има, е за MIDI не съм сигурен 100%, но би трябвало. Off/ Не позна... ...искам да вържа този хубавец, който взех преди 2 дена. А иначе аз имах 3 такива кабела, но вече имам 2, защото единия го подарих преди година на един колега. Между другото досега се рових много здраво из нета и попаднах на един i-магазин в Стара Загора, където имаше (поне така пише) и кабела и междинните преходници, а също така много по-богат цялостен асортимент, отколкото във Викиват напр.....та си ги поръчах направо от там и цените хич не бяха лоши. ...(сега остава и да дойдат...) Та...ако някой изпадне в моята ситуация и търси нещо, дето малко хора го ползват и знаят...нека първо провери дали го няма там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Някой знае ли, дали в 100 балона продават театрален грим? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Да Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 (edited) Каква е разликата между геймпад и джойстик Edited January 8, 2008 by slay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Какъв беше кода да се провери колко часа си говорил на Nokia ( Life Timer ) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Каква е разликата между геймпад и джойстик Геймпадът е от типа на джойстиците за конзолите( с четирипосочен бутон от едната страна и няколко бутона отдясно и отзад) , а джойстикът е този- тип "ръчка" за игрите със самолети основно. Има и комбинирани от двата вида Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Какъв беше кода да се провери колко часа си говорил на Nokia ( Life Timer ) ? *#92702689# Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 (edited) Какво животно е това разширение .modd ??? Би трябвало да са снимки,но немога да ги отворя с нищо..някой да знае какво ги чете тия или евентуално някакъв поддържащ формата конвертер? Едит : Мерси оправих се Edited January 8, 2008 by HATE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Някой съвсем случайно да знае магазинна цена на Nokia N81 8GB? И не цените в Mtel, Globul, Germanos. Някъде където е по-евтино. Нямам предвид по-евтино със 200 лева, просто да не е най-високата цена възможна. Трябва ми да си направя сравнение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 (edited) Някой съвсем случайно да знае магазинна цена на Nokia N81 8GB? И не цените в Mtel, Globul, Germanos. Някъде където е по-евтино. Нямам предвид по-евтино със 200 лева, просто да не е най-високата цена възможна.Трябва ми да си направя сравнение. В сайта на "Вега 2002" (магазина на ъгъла до дюнерите) => Цена: 899.00 лв. ( http://www.vega2002.com/ ). Дано ти свърши работа. Имат. Edited January 8, 2008 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 w00x пробвай във вегата на центъра , мисля че и сайт имаха а аз имам един въпрос значи искам да си прекарам интернет в заведението ми , но искам интернета да ми е безжичен и да си разнасям лаптопа насам натам обаче от тука ми изниква един въпрос и той е мога ли да го направя без втори компютър тоест да включа кабела за интернета направо към това устройство което ми разпръсква нета из помещението без да ползвам друг компютър , днеска попитах тия които ще ми прекарват интернета евентуално но казаха че незнаели дали става така м..а им некадърниците Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 а аз имам един въпрос значи искам да си прекарам интернет в заведението ми , но искам интернета да ми е безжичен и да си разнасям лаптопа насам натам обаче от тука ми изниква един въпрос и той е мога ли да го направя без втори компютър тоест да включа кабела за интернета направо към това устройство което ми разпръсква нета из помещението без да ползвам друг компютър , днеска попитах тия които ще ми прекарват интернета евентуално но казаха че незнаели дали става така м..а им некадърниците Васко, аз съм много далеч от Wi-Fi технологиите, защото не ползвам такива, но първото дето се сещам е с безжичен рутер...сигурно голяма глупост казвам...нещо от рода "От София до Видин през Бургас за по-кратко" ...но другите колеги със сигурност ще ти дадат правилния съвет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 (edited) Васко, аз съм много далеч от Wi-Fi технологиите, защото не ползвам такива, но първото дето се сещам е с безжичен рутер...сигурно голяма глупост казвам...нещо от рода "От София до Видин през Бургас за по-кратко" ...но другите колеги със сигурност ще ти дадат правилния съвет. напротив, никаква глупост не казваш. точно това е устройството което му е необходимо за да си включи нет от доставчика от външната му страна и да ползва безжична връзка с един или няколко компютъра от вътрешната страна. може да се извърши и с аксеспойнт, който само ще преобразува връзката от жична в безжична, но няма да има "разпределяне на интернетя" между няколко компа или по-сложно речено: няма да има разделение на 3тия слой - логическата връзка. въпроса вече опира до размери на помещението, дали и колко преградни стени трябва да се преодолеят от безжичната връзка, армирани ли са или не много и т.н. за да се определи с каква мощност на излъчване да е рутерчето и къде точно да се монтира то и антенката му. И най-вече да си намери човек да му го настрои кадърно за да работи дълго и безпроблемно, както и за да не му се накачат 1000 маймуни да ползват нет на аванта примерно. Edited January 9, 2008 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Къде и как мога да намеря саундтрака на един старичък филм - Midnight Run (1988)? Пробвах в thepiratebay, torrentspy, mininova, но без резултат?! Някакви идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 някой знае ли къде се продават тия пликчета дето отгоре имат пластмасова лента и като се притисне се затварят , установих че са страшно удобни за събиране на стотинки. в такива пликчета дават малки болтчета и други части които са мънички , продават и трева в такива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Къде и как мога да намеря саундтрака на един старичък филм - Midnight Run (1988)? Пробвах в thepiratebay, torrentspy, mininova, но без резултат?! Някакви идеи? Честно казано много ще е трудно. Аз лично използвах целия си арсенал от сайтове за музика, а те са доста. Нищичко не изкочи. А дори и някъде да излезне той ще е добавен доста отдавна, следователно най-вероятно ще го има само като информация, но няма да го има на сървъра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 И аз доста го търсих тоя саундтрак...нищо не намерих... И аз имам един въпрос...мислех си да го задам в секцията "Хардуер", но не открих подходяща тема за целта... От известно време ми изостава часовника на компютъра....някой път дори и с часове...друг път пък държи доста време правилен час. Мислех, че батерията е на свършване...смених я с нова....същата работа... лош контакт ли, що ли... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts