Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

така нека и аз ви задам леко нестандартен въпрос.

нормално ли ви се струва да гледата куче и коте които имат претенции за нагласа във вашата спалня?

и редно ли е с жена си да нямате нищо против домашните любимци да са до вас? :hump:

Edited by mitakat-322

• Replies 45.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2908

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

Някой би ли ми препоръчал раница за лаптоп. Търся нещо многофункционално с доживотна гаранция. Не повече от 120 лева. Да има защити от вода и удар.

Засега съм се спрял на Consumer и на Campus модела на Targus (http://www.targus.com/), но искам да чуя и други мнения, благодаря предварително

TEB05_case_b.jpg

За това ли говориш?Има едни, на Prestigio, ако не ме лъже тиквата, които бяха изпълнени с Cordura, а не с найлон, и имат значително по-дълъг живот.Ще проверя и ще ти пусна ЛС.Но и кампуса е добър.

Карамане, готов си.

Edited by Grimjaur

Някой би ли ми препоръчал раница за лаптоп. Търся нещо многофункционално с доживотна гаранция. Не повече от 120 лева. Да има защити от вода и удар.

Иди на центъра и виж чантите на Samsonite. Магазинът е до Бинго Балкан - имат много добри попадения.

П.П. Май пак не съм дочел... ставало въпрос за раница... Нищо, отиди и виж, може пък да имат нещо читаво.

Edited by club135

карамане, сега говорих с една дружка относно твоя проблем.Той сподели, че за момента най-доброто на пазара са раниците на Jack Wolfskin, стига да намериш в Плд.Марката е позната на всеки алпинатор, планинатор и прочие сволоч, дето не обича да спи под покрив.

Ето ти и сайта им. ---> http://www.wolfskin.com/

Edited by Grimjaur

Защо хората си прехапват езика, когато вършат нещо?

(пример)

На дали ще намериш точен и ясен отговор ако намериш попитай и това :

Защо , когато кихаме си затваряме очите ?

Защо при търкане на очите много често си отваряме устата ?

Защо хората си прехапват езика, когато вършат нещо?

(пример)

Еми моя отговор по този въпрос е защото човек е твърде съсредоточен върху действието, което върши. Или се напряга по някакъв начин :)

къде продават скъпи раници?

едит: по-нагоре като разлистих, видях снимка на раница

...та не за лаптоп, а спортна, с хубава материя, стилна, здрава, удобна, добре да приляга, с доста презрамки да може да ми седи пътно по тялото ако тичам или ходя наляво надясно.

едит2: благодаря за долното.

Edited by poznai

къде продават скъпи раници?

едит: по-нагоре като разлистих, видях снимка на раница

...та не за лаптоп, а спортна, с хубава материя, стилна, здрава, удобна, добре да приляга, с доста презрамки да може да ми седи пътно по тялото ако тичам или ходя наляво надясно.

Можеш да погледнеш горния линк.Имат продукция и в България, но за Пловдив не съм сигурен.Иначе скъпа не значи добра.Провери в Бгспорт, Горгона, Стената....От българските горещо препоръчвам "Ташев Кентавър" за стабилни походи, лагерувания, трекинги.

А за ежедневието --->полезни съвети ;)

Е как този материал да не съществува :D

Между другото може да питаш сигурно за магазина на центъра :blink: еми да бачка си.

А може да пита за заведението в Капана....мисля, че да...преди време минавах от там и имаше хора...

Само да не е с ваучер за 5 лв. :)

Мерси ... тука имам някаква карта която е от онези които всеки месец ти даваха безплатни минути ... и не съм изговорил минутите защото не говоря с нея. Тези минути които са ми останали ще ми се прехвърлят ли след тази 1 година от както картата е активирана или ще ги изгубя ?

Мерси ... тука имам някаква карта която е от онези които всеки месец ти даваха безплатни минути ... и не съм изговорил минутите защото не говоря с нея. Тези минути които са ми останали ще ми се прехвърлят ли след тази 1 година от както картата е активирана или ще ги изгубя ?

Разбира се,че ще ги загубиш.Нали знаеш политиката на операторите...

edit:доколкото знам,неизговорените минути не се прехвърлят за следващия месец.

Edited by Deyan

edit:доколкото знам,неизговорените минути не се прехвърлят за следващия месец.

На Глобул ги прехвърлят...само М-Тел се правят на ударени... :)

Значи искам да споделя интернет от една машина на XP към една на Slackware.

Постановката изглежда така: Интернет (лан) -> Windows XP -> Slackware 12 / Двете машини са свързани с кроснат кабел (в момента нямам суич под ръка).

На Win машината е пуснат ICS. Едната карта се връзва нормално към интернет, другата е с IP 192.168.0.1. Когато включа кабела в машината със Slack, иконата в трея на втората лан карта си светва и изписва "Local Area Connection 2 is now connected / Speed: 100.0 Mbps"

След това на Slack-a пускам "dhclient" и той си взема настройките нормално:

DHCPACK from 192.168.0.1

bound to 192.168.0.123

Всичко би трябвало да работи нормално... Да, ама не :/

Когато пусна пинг към 192.168.0.1 от Slack-a, пакетите не стигат. Положението е същото и наопаки - пинг от Win-а към Linux-a няма (request timeout). Ако настроя ръчно eth0, положението е същото. Интернет също няма. Firewall-ите са спрени, докато тествам.

Пробвах да сложа интернет кабела на Slack-a и като си сменя MAC-а, всичко работи нормално - интернетът върви. Но тази "лан мрежа" между двете пц-та не се получава.

Edit:

E, знаеш къде се намира бутона Report, нали? Ако намериш за неуместно питането ми, пишеш на някой висшестоящ и проблемът се решава генерално.

Аз пък не виждам защо да не може да бъде поместено в темата за нестандартните въпроси... Отговорите винаги могат да бъдат пращани на ЛС. Вярвам и с тази опция на форума си запознат :)

Приятна вечер.

Edited by second.life.syndrome

Откъде мога да си взема удължител за онези кабели, които излизат от захранването, дето са с 4 дупки :bgrin: