Jump to content
BulForum.com

Тема за кратки въпроси

tankis

Recommended Posts

• Replies 45.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RaptoR

3760

• w00x

2908

• djadomraz

1772

• Midex

1497

Top Posters In This Topic

Posted Images

В момента колко струва киловат електроенергия дневна и нощна тарифа?

За много години на всички!

Значи имам 5-6 ГБ сортирана музика на компа(най-доброто от най-доброто), която искам да запиша на ЦД-та, защото моя хард на 7 години ХДД инспектора ми показва вече Reliability под 50%, което ме притеснява.Та питането ми е как мога имената на тези тракове(имената на мп3 файловете) да си ги направя на един уърд документ подредени по азбучен ред, както са ми в папката, за да мога след това да си имам списък с песните, които са на всяко цд.

Пробвай с някоя програма за правене на CD каталози. Индексират ти всичките файлове по CD и можеш да си търсиш в архивите много лесно.

Утре банките дали ще работят?

Ще работят.

В момента колко струва киловат електроенергия дневна и нощна тарифа?

може да ги видиш тук- http://www.evn-ec.bg/bg/faq/index.asp#Q1

Edited by edeam

Някой знае ли къде в пловдив правят ирисова диагностика и колко струва?

Ще ти кажа аз къде ходя. На бул. Руски, горе долу с/у Лайбцик в блокчетата. Няма как да не го намериш има си табела, в един апартамент е. А пари някъде м/у 20-30лв.

някой знае ли какви продукти влизат в "потребителската кошница"?

Здравейте.Искам да попитам може ли някой да обясни как се качват файлове на мп4 плеър Санг модел Sym720.при включване на USB устройството към компютъра в My Computer ми излиза Removable Disc (J:) които е празен и не моя да сложа нищо в него .6tе ви бъда много благодарен

Аз имам един проблем , но незнам точно от какво естество е и затова пиша тук. Та значи проблема е свързан с USB-та на компютъра ми. Имам доста USB-та, като в 2 от тях съм включил принтер и Web camera, които работят без проблем. Обаче имам проблем с един фотоапарат Samsung и с една Flash памет. Като ги сложа в някое USB и долу в дясно до часовника се появява иконата за "Safety remove hardwere" но никъде в My Computer не се появява нито апарата нито Flash-та. В същото време на лаптопа ми като си включа Flash-a или апарата и веднага се поява от Windosa прозорче с което ме пита какво искам да направя и в My Computer се появява "Removable disc" . С Windows XP съм и на 2те машини. Някой знае ли къде може да е проблема? :blink: :confused

трябва ми примерен договор за отдаване под наем на юридическо лице.много ще съм благодарен ако някой помогне.

http://contract.bg/index.php?option=com_co...13&Itemid=1

Заповядай.

Някой има ли идея дали се продава на някой павилион за вестници все още National Geographic - за декември месец?В смисъл да е сигурен, че го има, защото на няколко места питах и го нямат, а го изпуснах.. :(

Някой има ли идея дали се продава на някой павилион за вестници все още National Geographic - за декември месец?В смисъл да е сигурен, че го има, защото на няколко места питах и го нямат, а го изпуснах.. :(

може и онлайн да си го поръчаш... :)

Някой да знае къде може да се изкара категория Т, колко струва, за колко време, трябва ли да имам категория ц

Знам, знам, но просто входа долу се заключва и ако го пуснат в общата кутия...просто съседите ще бъдат така добри и ще се постараят да не го получа никога..затова питам за павилион в който може би все още се продава.

Благодаря все пак Yorikkk !!

Днеска го мернах на една от бутките срещу Централни Хали. Помислих че е излезнал Януарският.

Edited by w00x

Някой да знае къде може да се изкара категория Т, колко струва, за колко време, трябва ли да имам категория ц

Ако изкараш категория Ц автоматично получаваш и Ткт (трактор). За Ттб (тролей) и Ттм (трамвай) обаче предполагам че ще трябва кат. Д.

Някой знае ли дали ако искам да направя пълномощно на друго лице за нещо , дали другото лице трябва да присъства с мен при нотариуса ?

Някой знае ли дали ако искам да направя пълномощно на друго лице за нещо , дали другото лице трябва да присъства с мен при нотариуса ?

Не, но ти трябват данните от личната му карта.