Aquila Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Утре банките дали ще работят? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Утре банките дали ще работят? Да . Сигурен съм , че ЦКБ ще работи за другите незнам . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 В момента колко струва киловат електроенергия дневна и нощна тарифа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 За много години на всички!Значи имам 5-6 ГБ сортирана музика на компа(най-доброто от най-доброто), която искам да запиша на ЦД-та, защото моя хард на 7 години ХДД инспектора ми показва вече Reliability под 50%, което ме притеснява.Та питането ми е как мога имената на тези тракове(имената на мп3 файловете) да си ги направя на един уърд документ подредени по азбучен ред, както са ми в папката, за да мога след това да си имам списък с песните, които са на всяко цд. Пробвай с някоя програма за правене на CD каталози. Индексират ти всичките файлове по CD и можеш да си търсиш в архивите много лесно. Утре банките дали ще работят? Ще работят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 В момента колко струва киловат електроенергия дневна и нощна тарифа? Тоя въпрос го има питан 8 или 9 пъти тук. Моля използвайте бутона Сърч! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 (edited) В момента колко струва киловат електроенергия дневна и нощна тарифа? може да ги видиш тук- http://www.evn-ec.bg/bg/faq/index.asp#Q1 Edited January 1, 2008 by edeam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Някой знае ли къде в пловдив правят ирисова диагностика и колко струва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 ПУ до кога е във ваканция? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 До днес. Утре пак започват лекции Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Някой знае ли къде в пловдив правят ирисова диагностика и колко струва? Ще ти кажа аз къде ходя. На бул. Руски, горе долу с/у Лайбцик в блокчетата. Няма как да не го намериш има си табела, в един апартамент е. А пари някъде м/у 20-30лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 някой знае ли какви продукти влизат в "потребителската кошница"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Потребителска кошница Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 трябва ми примерен договор за отдаване под наем на юридическо лице.много ще съм благодарен ако някой помогне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Здравейте.Искам да попитам може ли някой да обясни как се качват файлове на мп4 плеър Санг модел Sym720.при включване на USB устройството към компютъра в My Computer ми излиза Removable Disc (J:) които е празен и не моя да сложа нищо в него .6tе ви бъда много благодарен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 Аз имам един проблем , но незнам точно от какво естество е и затова пиша тук. Та значи проблема е свързан с USB-та на компютъра ми. Имам доста USB-та, като в 2 от тях съм включил принтер и Web camera, които работят без проблем. Обаче имам проблем с един фотоапарат Samsung и с една Flash памет. Като ги сложа в някое USB и долу в дясно до часовника се появява иконата за "Safety remove hardwere" но никъде в My Computer не се появява нито апарата нито Flash-та. В същото време на лаптопа ми като си включа Flash-a или апарата и веднага се поява от Windosa прозорче с което ме пита какво искам да направя и в My Computer се появява "Removable disc" . С Windows XP съм и на 2те машини. Някой знае ли къде може да е проблема? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 2, 2008 Share Posted January 2, 2008 трябва ми примерен договор за отдаване под наем на юридическо лице.много ще съм благодарен ако някой помогне. http://contract.bg/index.php?option=com_co...13&Itemid=1 Заповядай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Някой има ли идея дали се продава на някой павилион за вестници все още National Geographic - за декември месец?В смисъл да е сигурен, че го има, защото на няколко места питах и го нямат, а го изпуснах.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Някой има ли идея дали се продава на някой павилион за вестници все още National Geographic - за декември месец?В смисъл да е сигурен, че го има, защото на няколко места питах и го нямат, а го изпуснах.. може и онлайн да си го поръчаш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Някой да знае къде може да се изкара категория Т, колко струва, за колко време, трябва ли да имам категория ц Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 може и онлайн да си го поръчаш... Знам, знам, но просто входа долу се заключва и ако го пуснат в общата кутия...просто съседите ще бъдат така добри и ще се постараят да не го получа никога..затова питам за павилион в който може би все още се продава. Благодаря все пак Yorikkk !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 (edited) Някой има ли идея дали се продава на някой павилион за вестници все още National Geographic - за декември месец?В смисъл да е сигурен, че го има, защото на няколко места питах и го нямат, а го изпуснах.. Днеска го мернах на една от бутките срещу Централни Хали. Помислих че е излезнал Януарският. Edited January 3, 2008 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Някой да знае къде може да се изкара категория Т, колко струва, за колко време, трябва ли да имам категория ц Ако изкараш категория Ц автоматично получаваш и Ткт (трактор). За Ттб (тролей) и Ттм (трамвай) обаче предполагам че ще трябва кат. Д. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Някой знае ли дали ако искам да направя пълномощно на друго лице за нещо , дали другото лице трябва да присъства с мен при нотариуса ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Някой знае ли дали ако искам да направя пълномощно на друго лице за нещо , дали другото лице трябва да присъства с мен при нотариуса ? Не, но ти трябват данните от личната му карта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Не, но ти трябват данните от личната му карта. Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts